Manolache Ă�Ĺžtefan Robert Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Salut, nu stiu daca am postat bine, dar as vrea sa stiu daca sunt doritori care vor sa faca acest traseu, ramanand sa stabilim ulterior datele plecarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 1 mai cade luni. probabil multi vor pleca de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manolache Ă�Ĺžtefan Robert Postat Martie 14, 2017 Autor Share Postat Martie 14, 2017 Si eu tot sambata as merge, chiar si vineri ar fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Si eu as merge de 1 Mai o fuga pana la mare, sa facem pe PM schimb de date poate ne strangem mai mult. Ar fi fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 In trecut organiza cineva...In 2016 nu s-a mai organizat... Poate se face anul acesta. Eusebiu,parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manolache Ă�Ĺžtefan Robert Postat Martie 14, 2017 Autor Share Postat Martie 14, 2017 Eventual am putea sa facem un event pe Facebook si apoi sa lasam link-ul aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Ciocîrlan Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Zic să plecăm de vineri și ne întoarcem luni sau fiecare care si cum. Dar mergem de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 probabil o sa fie zi lucratoare vineri. si mai probabil ca o sa fie minivacanta 1 si 2 liber. oricum este cam devreme pentru planuri. dar ceva organizat ar fi binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Ciocîrlan Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Dacă mai este cineva care vine din zona Moldovei poate să scrie aici și mergem împreună spre București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Ba s-a organizat si anul trecut si a fost frumos /index.php?/topic/737294-bucuresti-vama-veche-pe-30-aprilie-via-calarasiostrov/ Cu siguranta va pleca multa lume si anul asta. Doar ca e cam devreme sa fie planificata "clasica" asta de la jumatatea lui Martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 userul hardKnot obisnuia sa organineze ( din ce imi aduc aminte ) ... oricum mai este ceva pana de 1 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Ciocîrlan Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 E cel mai bine de acum pentru ca lumea să își facă timp, să se pregătească, să facă rezervare la cazare dacă nu vor sta la cort etc. Cel puțin eu care vin din Danemarca și apoi plec cu motorul din Neamț tocmai, am nevoie să știu că se organizează, văd câtă lume merge, mai primesc și eu sfaturi de la alții despre drumurile lungi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manolache Ă�Ĺžtefan Robert Postat Martie 14, 2017 Autor Share Postat Martie 14, 2017 Eu am facut un mic event aici: https://www.facebook.com/events/1116901731753763/ O sa il mai imprastii pe niste grupuri moto dupa Facebook.O sa iau legatura si cu hardKnot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 (editat) Întradevăr hardKnot organiza în trecut şi probabil curand va relansa topicul. Probabil vor pleca mulţi de sâmbătă. Editat Martie 14, 2017 de marian90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manolache Ă�Ĺžtefan Robert Postat Martie 14, 2017 Autor Share Postat Martie 14, 2017 I-am lasat mesaj, astept sa raspunda si daca o sa organizeze si anul asta, o sa il ajut si eu cu ce se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Salutare, da.. am preluat traditia de la @Motorocker. E destul de devreme si cum pica misto 1 Mai anul asta o sa ne strangem multi O sa fac topic si anul asta daca nu mi'o ia nimeni inainte Eu unul as pleca de sambata ca o sa fie comod pentru mai multa lume, si cum e luni liber, e timp destul de relaxare. Daca facem un grup de 30-40 de mobre, o sa avem la ce poze ne uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 (editat) @ hardKnot : Iar ne alergam pe curbele de la bulgari? Editat Martie 14, 2017 de Ciprian_B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Why not? oricum autostrada e plictisitoare ca naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Iar o sa-mi fie rau pe bac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 drumul vechi spre mare, este ceva de capul lui, sau la fel ca autostrada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 drumul vechi spre mare, este ceva de capul lui, sau la fel ca autostrada ? Tot drept și ăla, ca la șes Dar nu la fel de rău ca pe autostradă, mai ai o curbă din când în când, un peisaj drăguț. O variantă ceva mai fun este pe la bulgari, pe I-2 (un fel de DN): Ruse > Razgrad > Șumen > Varna, apoi până la Vama Veche pe coastă. E puțin mai lung, dar merită. Atenție doar la autostrada dintre Șumen și Varna (A2) - cea mai proastă autostradă posibilă, de evitat. I-2-ul merge în paralel și este mult mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Notat, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Uite ca a postat deja Knot topic-ul de plecare : /index.php?/topic/744929-bucuresti-vama-veche-sambata-29-aprilie-via-calarasiostrov/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate