meanpower Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Salutare. Am pierdut o toba sambata (18 martie 2017) la iesire din Harman spre Brasov, in jurul orei 12:30. A durat vreo 5 minute pana m-am intors si deja nu am mai gasit-o. Toba e un Jardine GP1 slip-on cu urechea de prindere taiata. Daca o vedeti pe undeva, dati un semn. Ofer recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Nimic anormal sa se desprinda toba in mers, se mai intampla. Dar asa repede ti-ai dat seama ca n-o mai ai? Doar in 5 minute? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 Dupa ce am iesit din Harman am avut o perioada de accelerare 2-3-4 apoi am ajuns sub podul de la Centura, cand m-am prins ca e ceva in neregula. Am oprit la Oneves si m-am intors. In timp ce ma intorceam mi-a zis un sofer unde a vazut-o, mi-a aratat locul si am cautat-o, fara succes Alea 5 minute le-am pierdut ca sa ma intorc acolo Nimic anormal sa se desprinda toba in mers, se mai intampla. Dar asa repede ti-ai dat seama ca n-o mai ai? Doar in 5 minute? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) nu strica sa mai cauti prin spatiu verde. si apoi sa sudezi urechea ! Editat Martie 20, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 Am cautat-o o ora pana a inceput sa ploua tare, apoi duminica am mai dat 2 ture si m-am uitat atent peste tot. In afara de doze de bere, tot felul de grile de masini si bidoane de plastic, nimic. nu strica sa mai cauti prin spatiu verde. si apoi sa sudezi urechea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 O fi gasit-o vreun vecin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin05 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Salutare Banditule, poate o găsești pe la centrele de fier vechi. Ar fi bine sa urmărești anunțurile postate pe site-urile de vânzări. Speranța moare ultima! P.S. Suna bine de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Bre, eu am pierdut capacul de la toba (ornamentul final) si dupa cateva sute de metri si vata. Mi se parea mie ca suna mai tare, noroc ca m-a atentionat un automobilist: vezi ca ti-a cazut ceva de la toba... Am ramas perplex. Vata am gasit-o rapid, in urma cu 500 m, dar capacul era la alte 250m in urma. Aproape doua oare am cautat capacul, se intunecase, nici baterie la telefon nu prea mai aveam. Am bagat vata inauntru, dar capacul nu a intrat asa, ca am venit spre casa cu maxim 3500 rpm, ca noaptea urla toba mea ca la balci. Dar sa pierzi toba si sa nu-ti dai seama... Asta e maxima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 Pai au fost primii 500m cu noua toba, care oricum suna destul de tare Si nu am facut 50km, am trecut giratoriul si am oprit (deci vreo 3-400m, maxim). Bre, eu am pierdut capacul de la toba (ornamentul final) si dupa cateva sute de metri si vata. Mi se parea mie ca suna mai tare, noroc ca m-a atentionat un automobilist: vezi ca ti-a cazut ceva de la toba... Am ramas perplex. Vata am gasit-o rapid, in urma cu 500 m, dar capacul era la alte 250m in urma. Aproape doua oare am cautat capacul, se intunecase, nici baterie la telefon nu prea mai aveam. Am bagat vata inauntru, dar capacul nu a intrat asa, ca am venit spre casa cu maxim 3500 rpm, ca noaptea urla toba mea ca la balci. Dar sa pierzi toba si sa nu-ti dai seama... Asta e maxima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Apelati la pasionatii de detectoare de metale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) Daca scopul tobei e sa faca zgomot, de ce le mai puneti? Logica ar fi: "cu toba" = "fara toba", deci las-o unde a cazut... e mai bine fara, mobra e mai usoara, castigi la ... consum! Si toba cu urechea taiata a fost "operata" la ureche in parcare, noaptea? Editat Martie 20, 2017 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Daca scopul tobei e sa faca zgomot, de ce le mai puneti? Logica ar fi: "cu toba" = "fara toba", deci las-o unde a cazut... e mai bine fara, mobra e mai usoara, castigi la ... consum! Si toba cu urechea taiata a fost "operata" la ureche in parcare, noaptea? Hater la orizont! ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Salut. Sunt din harman, am facut o tura cu mobra spre facultate si am fost atent prin sant, dar nu am vazut nimic daca o vad te anunt ( vazusem share ul de pe fb). Sper sa o gasesti sau sa o gaseasca cineva care o va returna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) Unde-i haterul? Sa-l vedem si noi! Eu eram curios de recompensa aia... » Post actualizat in 20 Mar 2017 22:04 Sa stiu daca bat 400km pana la brasov si inapoi... Editat Martie 20, 2017 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Tare asta, cred ca e prima data cand aud de asa ceva. Zic sa uiti de ea, si cauta alta. Cam mici sansele sa se gaseasca vreun facator de bine care sa-si bata capul sa te gaseasca sa ti-o inapoieze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Chestia aia cam arata a trompeta, nu a toba. Poate o fi un semn ca nu era la locul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Vezi la baietii care vand fier, poate o recunosti doar ca e posibil sa aibă forma de burlan de acu:)) Editat Martie 21, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Măi, am găsit eu capacul tobei (după două ore, ce e drept), chiar nu se găsește o tobă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Merci, eu am cautat-o o ora si n-am vazut-o. Apoi am cautat-o iar duminica, la pas, tot drumul Harman-Oneves, fara succes. Salut. Sunt din harman, am facut o tura cu mobra spre facultate si am fost atent prin sant, dar nu am vazut nimic daca o vad te anunt ( vazusem share ul de pe fb). Sper sa o gasesti sau sa o gaseasca cineva care o va returna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Caută măcar 5 metri pe marginea drumului. S-ar putea să ai o surpriză plăcută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Drumul are un sant apoi e camp drept. M-am uitat, as fi vazut-o. Soferul care a oprit si mi-a aratat locul unde a vazut-o a zis ca era fix pe marginea soselei, tind sa cred ca cineva a luat-o s-o puna la soba Totusi sper... Caută măcar 5 metri pe marginea drumului. S-ar putea să ai o surpriză plăcută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Pai n-auzi ca a cautat cu lanterna mobilului de o sa-i vina factura cine stie cat si degeaba? Mai bine nu intorcea, poate vreun sofer venea blana cu ea pe bancheta sa-l prinda si sa i-o returneze. Dar n-ai cum sa stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Eu cred ca zona aia ar trebui evitata...se sperie mobra cand mergi pe acolo, se scutura, si arunca chestiile inutile de pe ea. Mie anul trecut, in mai, inainte de giratoriul de la harman cu cate sute de metri (in directia bv), mi-a aruncat lantul cand aveam ~100km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Eu sper ca nu-s inutil si sa ma arunce Eu cred ca zona aia ar trebui evitata...se sperie mobra cand mergi pe acolo, se scutura, si arunca chestiile inutile de pe ea. Mie anul trecut, in mai, inainte de giratoriul de la harman cu cate sute de metri (in directia bv), mi-a aruncat lantul cand aveam ~100km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Si eu sper ca nu e inutil lantul ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate