Motologistic Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Mda... Eu nu mă raportez la preturi din Romania Azi vreau să merg să îl văd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 1 oră în urmă, Motologistic a spus: GSX-R 1000, acum 16 ani costa 9000 de euro Gasisem un GSR-R750 din 2003 in Italia la 800 de euro cu cutia de viteze defecta (nu schimba treptele). N-am apucat sa-l iau, l-a vandut local... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 19 ore, warlock a spus: cred ca multi nu verifica cat costa unul nou si asa ajung sa plateasca 60% din pret pe unu vechi de ,,n,, ani si ceva km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 (editat) Acum 2 ore, Motologistic a spus: Dar, totuși, voi va uitați cam ce preturi se practică, la unele motoare? GSX-R 1000, acum 16 ani costa 9000 de euro, zero km, iar acum la 30 k km, după două decenii, costa cam tot p'acolo. Gsx-R 1000 de acuma 16 ani costa 4300euro negociabil . la o cautare de 2min. cam departe de oferta ta de 9000euro. Adevarul e ca prost e cine da, nu cine cere. https://home.mobile.de/POZANCAUTOMOBILESICKTE#des_350714579 Editat Februarie 9, 2023 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 1 oră, popicadi a spus: cred ca multi nu verifica cat costa unul nou si asa ajung sa plateasca 60% din pret pe unu vechi de ,,n,, ani si ceva km Sau exista varianta in care stii cat costa unul nou, dar il vrei musai full accesorizat. Atunci iei in calcul pretul de nou + pretul accesoriilor. Dupa acest calcul, iti aprinzi o tigara, te uiti in tavan si te intrebi: De unde iau banii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 1 oră, Robyb a spus: Gsx-R 1000 de acuma 16 ani costa 4300euro negociabil . la o cautare de 2min. cam departe de oferta ta de 9000euro. Adevarul e ca prost e cine da, nu cine cere. https://home.mobile.de/POZANCAUTOMOBILESICKTE#des_350714579 Zici de "oferta mea", de parcă eu l-aș vinde....pffff Dar ca fapt divers, știi ce înseamnă"la comandă " ? Știi ce înseamnă să aibă omul preferințe de culoare ? Sau un număr maxim de km? Sau obligatoriu Carte Service? Sau, tu stai la căldură undeva acasă și te-ai gândit să faci pe "cunoscătorul" ,din spatele unui monitor? In timp ce alții,înainte să ajungă la GSX-R, se opresc la un neamț și mai cumpără un BMW...in mintea unora, tot la un preț supraevaluat,când "dincolo era mai ieftin" ? In Romania, întotdeauna se va găsi cineva care să-și bată bota de munca altora. Acum 3 ore, Nguyen a spus: Gasisem un GSR-R750 din 2003 in Italia la 800 de euro cu cutia de viteze defecta (nu schimba treptele). N-am apucat sa-l iau, l-a vandut local... Zici asta, spre norocul tău,sper. Un motor cu care nu te poți da, Ilie iei la banii de fier vechi. Asta e politica mea. Italia+defect+netestabil= cam ce zici ? Un bun business,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 4 minute, Motologistic a spus: Zici asta, spre norocul tău,sper. Un motor cu care nu te poți da, Ilie iei la banii de fier vechi. Asta e politica mea. Italia+defect+netestabil= cam ce zici ? Un bun business,nu ? Pai de aia era la pretul asta de mizerie, pt ca era defecta si nu se putea testa pe strada dar motorul era functional iar restul motocicletei arata foarte bine. In afara de asta reparatia ei in Italia ar fi costat enorm pt trebuia desfacut motorul in doua ca sa poti ajunge la internele cutiei de viteze. Avantajul meu era ca am cunostintele si conditiile sa o pot repara corect si bag mana in foc ca si cumparatorul din Italia era tot o persoana care o putea repara. Nu mai conteaza, s-a dus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Da ,eu te înțeleg și înțeleg și circumstanțele favorabile ție, având cunoștințe de mecanica. Dar, până nu ajungi acolo, nu știi nici dacă motorul e bun, nici dacă electrica nu e din puzzle,etc. Să nu mai zic că pe vremea când luam motoare din Italia ,am întâlnit oameni care au fost surprinși când le ziceam de ulei,că se mai și schimbă. Ceva in genul acelor români, când le spun că în diferențial și in cutie,la autovehicule, se mai schimbă uleiul. Mno, oameni și oameni,că peste tot Să nu care cumva sa se înțeleagă că în Germania nu am fost la motoare pe care le-am refuzat. Și aici întâlnim gunoaie, doar că mai rar. Acum 2 ore, Robyb a spus: Gsx-R 1000 de acuma 16 ani costa 4300euro negociabil . la o cautare de 2min. cam departe de oferta ta de 9000euro. Adevarul e ca prost e cine da, nu cine cere. https://home.mobile.de/POZANCAUTOMOBILESICKTE#des_350714579 Și pentru că stau pe loc și aștept să radiez 1200'le, mai am 20 de secunde,nu 2 minute cat ți-a luat ție să ne "scoți ochii" cu un motor , "similar". 1. Erstzulassung:03.2006. Aia înseamnă că anul de fabricație e maxim 2005. Că produs in 2006 și adus în Europa și înmatriculat în mai puțin de 2 luni,de când a ieșit din fabrică, e destul de greu. 2. Apoi... descrierea...1 hand. Nu detalii de stare, neaccidentata, istoric, Nr chei, consumabile,etc. 3. Vândută de un handler de mașini. Din experiență îți spun, că aia habar nu au de motoare, nu o pregătesc de vânzare că un dealer moto, care e obligatoriu să îți dea garanție 1 an de zile. 4. Toba sport. Are certificat ? E omologată? Ii convingi ,in zilele noastre,ușor pe români, sa mai pună tobe "sport Turbo Goale" ,de când cu RAR'ul care a început să își facă treaba? As mai scrie, dar eu trecut cele 25 de secunde,alocate pentru tine Îmi cer scuze daca am fost puțin acid sau "răuț" in răspunsul dat, dar inca is înghețat de cum m-am dat cu motorul,pt probă și s-ar putea sa fiu irascibil... puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 La o primă vedere, acel V-strom are cutii de aluminiu și suporți (800-1000 euro), scut original aluminiu (cca 200 euro), cric central (150 euro), protecții mâini (vreo 80 euro), parbriz aftermarket (minim 150 euro, în condițiile în care un deflector e cam 80 la noi). Să facă cineva calculele, vă rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 sincer nu ma intereseaza deloc dar e forum si am avut 2min libere. Legat de anuntl postat. te legi de detalii legat de certificat omologare toba dar nu spui nimic de diferenta de pret intre 9000euro si 4300 euro Dupa cum spuneam, prost nu e cine cere, e cine da. In rest, Spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 26 minute, Robyb a spus: In rest, Spor la munca Mulțumesc, asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 (editat) Acum 1 oră, Robyb a spus: sincer nu ma intereseaza deloc dar e forum si am avut 2min libere. Legat de anuntl postat. te legi de detalii legat de certificat omologare toba dar nu spui nimic de diferenta de pret intre 9000euro si 4300 euro Dupa cum spuneam, prost nu e cine cere, e cine da. In rest, Spor la munca https://www.automobile.fr/moto/suzuki/vhc:motorbike,srt:price,sro:asc,mke:23600,mld:gsx-r,frn:2005,mln:40000,mlx:50000,ccn:900,dmg:false Din lista asta, ce ai indicat tu este mai ieftin cu 1500€ fata de urmatoarea. Deci valoarea pentru un model cu vechimea si km ala este pe la 5800. Banuiesc ca ai sesizat aceasta diferenta (ca sa nu zic anomalie). https://www.automobile.fr/moto/suzuki/vhc:motorbike,srt:price,sro:asc,mke:23600,mld:gsx-r,frn:2005,frx:2010,mlx:20000,ccn:900,ccx:1000,dmg:false Daca ridici stafeta dpv km, preturile se duc rapid in sus, spre acel fatidic 9000€. Cred ca merita mentionat ca de vreo 2 ani, motocicletele SH s-au scumpit in medie cu 1500€. Cota Argus din Franta a anuntat ca din 2023 reevalueaza cota vehiculelor SH cu 30% in sus. Cu trecerea anilor motocicletele pierd mai putin din valoarea initiala. Optionalele si mai putin (nu e ca la masini). Cealalta motocicleta, V-Strom cu 5000€ si multe optionale: la o comparatie cu una noua, se vede ca una de 650 (cheala) e 7890€, iar cea de 1050 este 12900. In concluzie, hai sa fim realisti. Si sa nu luam exceptia (GSX-R-ul la 4300€) ca regula. Chiar daca suntem români. Numai bine. Editat Februarie 9, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 16, 2023 Autor Share Postat Februarie 16, 2023 Va salut, duminică plec iar in Germania, cap-compas granita nordica,cu Olanda. Cam așa a fost săptămâna asta,pe meleagurile germano-austriece. Cele bune, Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 3, 2023 Autor Share Postat Martie 3, 2023 Va salut de pe meleagurile Olandeze, unde voi rămâne până săptămâna viitoare. Cam așa a fost deocamdată, săptămâna polonezo -austriaco-olandeza-nemteasca Am avut parte și de prilejul de a sta langa o mașină de 1.000.000 de euro (da, da...un milion) și de a admira colecția impresionanta a unui vânzător, a cărui colecție de mașini, valora aproape 20 de milioane de euro. In rest, cele uzuale... Motoare, accidente, vămi pustii, autostrăzi de buna calitate, nemți care mi-au deschis shop'ul la 9 seara,defecțiuni tehnice, multa zăpadă că așa e iarna 🫢, etc. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 3, 2023 Share Postat Martie 3, 2023 Fain. Aia de 1 milion € care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 3, 2023 Autor Share Postat Martie 3, 2023 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: Fain. Aia de 1 milion € care este? Un MB 300 Pinifarina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 3, 2023 Share Postat Martie 3, 2023 Acum 1 oră, Motologistic a spus: Un MB 300 Pinifarina https://www.autobild.de/artikel/mercedes-300-sel-6.3-pininfarina-coupe-1970-einzelstueck-preis-w-109-22378165.html Schön Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 4, 2023 Share Postat Martie 4, 2023 La 16.02.2023 la 19:48, Motologistic a spus: Va salut, duminică plec iar in Germania, cap-compas granita nordica,cu Olanda. Cam așa a fost săptămâna asta,pe meleagurile germano-austriece. Cele bune, Marcel 0744973166 Poti sa-mi spui la ce bani si ce km era 954 ala? Arata foarte bine Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 4, 2023 Autor Share Postat Martie 4, 2023 (editat) Acum 2 ore, piticot a spus: Poti sa-mi spui la ce bani si ce km era 954 ala? Arata foarte bine Stima! 4000 de euro, 27 k km.Doi proprietari, un "tânăr" de 70 ani și o doamna de 61, de la care am și cumpărat-o ,din Berlin Acum 9 ore, pierrotlefou a spus: https://www.autobild.de/artikel/mercedes-300-sel-6.3-pininfarina-coupe-1970-einzelstueck-preis-w-109-22378165.html Schön Rolls Royce' ul a costat la licitație 1.300.000 și am înțeles că îl va pune la vânzare la 1.7 milioane. Ce m-a surprins la vânzător a fost lejeritatea cu care m-a lansat sa umblu printre ele . N' a zis o secundă sa am grija sau "vezi sa nu le zgârii", in condițiile in care in Cluj la dealerul BMW,când m-am apropiat de un 740D, un infatuat de vânzător, a strigat că și un cioban când dă la întors oile, să mă îndepărtez de mașină, că citez" poate nu am bani sa ii cumpăr nici sticla de la oglindă". Asta a fost epică... Adevărul e că eu eram imbracat mai simplu, nu ca și el, la un costum de Satu Mare... că deh...el trebuie sa fie prezentabil când vinde o mașină Editat Martie 4, 2023 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Martie 4, 2023 Share Postat Martie 4, 2023 ce e ciudatenia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 4, 2023 Autor Share Postat Martie 4, 2023 Asta e un Gulas Pi1...o ciudățenie electrica cu pedale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 4, 2023 Share Postat Martie 4, 2023 Acum 2 ore, Motologistic a spus: o doamna de 61 Care mergea cu ea doar duminica la biserică! În restul zilelor se dădea nepotu' pe-o roată. Acum 23 minute, Motologistic a spus: Asta e un Gulas Gulas nu e o mâncare ungurească? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 4, 2023 Autor Share Postat Martie 4, 2023 Acum 5 ore, tzunoi a spus: ce e ciudatenia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alone_frank Postat Martie 7, 2023 Share Postat Martie 7, 2023 Hello Marcel, pe cand urmatoarea plecare catre Germania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 8, 2023 Autor Share Postat Martie 8, 2023 Salutare. Eu sunt in Germania acum. Teoretic, săptămâna viitoare mă întorc iarăși după motoare. Că iarăși am cumpărat mai mult decât pot duce la o tură.... Dar cel mai bine, dacă dorești ,ne putem auzi la un telefon. Cele bune ! 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate