apriliacluj Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 sunt variante.... sunt pe net aplicatii pt handicapped riders... eu personal totusi as recomanda un trike sau un can-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: as recomanda un trike sau un can-am Mersi pt confirmare, și eu cred că (,) can-amul este pt handicapați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 aici nu sunt intru-totul de acord cu tine, dar na, tara libera, fiecare crede ce vrea eu as zice ca e mai mult pentru cei care au depasit deja si mid-age-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 1 hour ago, Motologistic said: -*Salut Marcel... am sa fiu scurt. Am 5000 de euro, vreau motor, dar nu am mana stângă. Ma poți ajuta să-mi găsesc un motor? * -*Desigur ca da... * No, joac-o p'asta. Voi, ce ați face? Ce i-ați recomanda/cumpăra? Mulțumesc NC750 cu DCT... cu mentiunea ca nu stiu din punct de vedere al legislatiei daca e ok. stiu ca e prevazut ca motociclistul sa aiba intotdeauna ambele maini pe ghidon... nu stiu daca sunt exceptii de la aceasta regula pentru persoanele cu handicap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 1 hour ago, Lucian Radu said: NC750 cu DCT... cu mentiunea ca nu stiu din punct de vedere al legislatiei daca e ok. stiu ca e prevazut ca motociclistul sa aiba intotdeauna ambele maini pe ghidon... nu stiu daca sunt exceptii de la aceasta regula pentru persoanele cu handicap. Nu cumva prevederea e ca ambele ROTI sa fie pe asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 21 minutes ago, Mihai Daniliuc said: Nu cumva prevederea e ca ambele ROTI sa fie pe asfalt? Cred ca formularea este ceva de genul “lăsarea liberă în timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comanda a vehiculului” care evident lasa loc de interpretari... ambele maini sau doar una... anyway... E posibil sa ma insel (desi teoretic trebuie sa stim legislatia ca pe sfantul gral ca doar asa am primit permisul de conducere) si nici nu o sa caut acum prin legi si articole . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Acum 3 ore, Motologistic a spus: -*Salut Marcel... am sa fiu scurt. Am 5000 de euro, vreau motor, dar nu am mana stângă. Ma poți ajuta să-mi găsesc un motor? * -*Desigur ca da... * No, joac-o p'asta. Voi, ce ați face? Ce i-ați recomanda/cumpăra? Mulțumesc o honda cu DTC sau un maxi scooter. am mai vazut un astfel de caz care nu mai avea de la cot mana, si avea o proteza cu care se agata de o prindere speciala montata pe ghidon, astfel incat ambele maini erau pe ghidon. oricum e nevoie de adaptarea comenzilor pentru semnal si flashuri la mana dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Iulie 15, 2021 Share Postat Iulie 15, 2021 18 hours ago, Lucian Radu said: Cred ca formularea este ceva de genul “lăsarea liberă în timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comanda a vehiculului” care evident lasa loc de interpretari... ambele maini sau doar una... anyway... E posibil sa ma insel (desi teoretic trebuie sa stim legislatia ca pe sfantul gral ca doar asa am primit permisul de conducere) si nici nu o sa caut acum prin legi si articole . Lasarea libera cred ca se refera sa nu ai nici o mana pe ghidon/ volan/ etc. Nu cred ca a fost cineva sanctionat vreodata ca merge cu o mana pe ghidon. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 (editat) Săracul neamț!.. Ce căra ăla după el? Să nu îmi zici că sunt vechi, si vrea să le abandoneze pe bani de nimic prin România ori Balcani.. Editat Iulie 19, 2021 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 poate vrea sa le doneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloos Florin Albert Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Salut Marcel! Sunt in cautare de o Honda SW-t 600 dupa 2010, crezi ca ma poti ajuta? Am buget undeva in jurul la 4000€. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 3 minute, Bloos Florin Albert a spus: Salut Marcel! Sunt in cautare de o Honda SW-t 600 dupa 2010, crezi ca ma poti ajuta? Am buget undeva in jurul la 4000€. Multumesc! suna-l e cel mai bine sa discuti cu el la telefon. 0744.973.166 marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 si neaparat sa fie model cu ABS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 19, 2021 Autor Share Postat Iulie 19, 2021 (editat) Acum 3 ore, Bloos Florin Albert a spus: Acum 3 ore, Bloos Florin Albert a spus: Acum 3 ore, Bloos Florin Albert a spus: Salut Marcel! Sunt in cautare de o Honda SW-t 600 dupa 2010, crezi ca ma poti ajuta? Am buget undeva in jurul la 4000€. Multumesc! Salut, eu zic ca, deși e greu, gasim. Știu una la o doamna, dar nu rețin dacă are ABS. E 2012,parca și cerea 3500 pe ea. Cca 35 k km. Pe net nu am găsit On-line versus realitate : Evident ca nu am luat-o și am plecat în căutarea unui motor, demn de Germania Editat Iulie 19, 2021 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 28, 2021 Autor Share Postat Iulie 28, 2021 Va salut, În 30 iulie mai plec în Germania, apoi concediu o luna de zile... Merg sa număr scuterele din Tailanda Teoretic, dacă nu reușesc sa dau de un neamț, pt un 990 Adv, s-ar putea sa am un loc pe săptămâna viitoare. P. S am reușit sa găsesc până la urmă un Vfr800, de maximă calitate, demn de serviciile mele și a calității nemțești Cele bune, Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_a Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 Multumim Marcel, datorita tie un tanar motociclist de 16 ani si-a gasit motorul potrivit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bullet Postat August 2, 2021 Share Postat August 2, 2021 Salutare, dupa o pauza de cativa ani cauzata de varii motive, m-a prins iar microbul moto. As vrea sa incerc de data asta un dual sport si, daca e sa ma iau dupa ce zice lumea pe net, unul dintre cele mai bune ar fi Honda CRF250L sau CRF250L Rally, ambele dupa 2013. Am aruncat o privire pe Autoscout si Mobile, insa preturile mi s-au parut un pic piperate, de genul 3800-4000 euro pentru una din 2014, in conditiile in care iei un CRF300L nou nout cu 6000 euro sau 5000 cu rabla. Astea sunt si preturile de la fata locului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 2, 2021 Autor Share Postat August 2, 2021 Prețurile sunt de cele mai multe ori, negociabile. Da' nu prea treci de un 10%, la negociere. În unele cazuri, da, se poate negocia mai mult, dar trebuie îndeplinite anumite condiții. P. S înainte sa te hotărăști pe un 250 cmx, îți recomand să încerci unul. Depinde și de ce tip de rider ești, dar îs cam puturoase. Sunt motoare de turații. Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 4, 2021 Autor Share Postat August 4, 2021 Salut Pt junioară, ii fac discount de 50% din prețul transportului. Nu de alta, dar fiind la început de drum, trebuie sa o încurajăm, din toate direcțiile (chiar dacă nu o cunosc ) Cât despre mașină, discutam. Cautam cea mai convenabila varianta pentru amândoi. Oricum, trebuie discutat... Poate nu reușesc sa găsesc în aceeași săptămâna, ambele "jucării". Dar... discountul rămâne valabil. Numai sa se hotărască Te salut! .................. Zice ca am mai încheiat o ședință săptămânală și urmează livrarea. Pana pe 1 septembrie, CONCEDIU! Sa fie într-un ceas bun! ................ Cred ca în Ungaria, s-a gătat cu pandemia, pt ca eram singurul păcălici care purta masca ............... Da, da... am adus și scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 4, 2021 Share Postat August 4, 2021 Wtf e târlifaxul ĂSTA ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 4, 2021 Autor Share Postat August 4, 2021 Tarlifaxul ala e un Puch Mai scump decât un Transalp de șase sute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 4, 2021 Share Postat August 4, 2021 Acum 29 minute, Motologistic a spus: Mai scump decât un Transalp de șase sute Orice e mai scump decât un transșlap preistoric! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Acum 6 ore, Motologistic a spus: condeciu placut, odihna si dixxtractie!! Acum 9 ore, ENEOS a spus: Wtf e târlifaxul ĂSTA ?!? https://en.wikipedia.org/wiki/Puch Acum 11 ore, Motologistic a spus: Cred ca în Ungaria, s-a gătat cu pandemia, pt ca eram singurul păcălici care purta masca nu s-a gatat, dar nu mai trebuie purtata nici in spatiile inchise, cel putin deocamdata.... oricum, ca si procent de vaccinare, sunt muuuult inaintea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 23, 2021 Autor Share Postat August 23, 2021 Ride by wire... Pardon, by night #KTM #690ENDURO Deseară plec pana în Germania... Asa, o scurtă tură. Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 28, 2021 Autor Share Postat August 28, 2021 (editat) Am mai încheiat o săptămână de cumpărături, urmând doar livrarea lor. Sa aveți noroc de ele! Pana prin 15 septembrie, sunt full... Marcel 0744973166 Editat August 28, 2021 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate