Motologistic Postat Februarie 27, 2022 Autor Share Postat Februarie 27, 2022 Zâmbește celui trist, întinde-i o mână celui căzut și spune-i o vorbă bună celui descurajat. ................................................. Am plecat azi in Germania, dar am făcut cale'ntoarsă, pana in Suceava. Asa ca, plec abia mâine după motoare. Când ma'ntorc, mai fac o campanie de întrajutorare. Cele bune! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Jos palaria, OM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix97 Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Bună. Intenționez sa las și eu opinia despre Marcel. Nu lungesc prea mult ca nu mai terminam. Am avut de adus lucrurile și moto din DE ca m-am mutat la Chișinău, și după cum bine știm sunt putini care știu cum se transporta un moto. A mers tot bine, cum era de așteptat, is mulțumit in toate privințele. Dacă nu ma ajuta cu lucrurile și moto, plăteam mulți bani și probabil puteam sa trec direct pe la vopsitorie de luau alții sarcina. Când îmi iau Enduro și poate o mașină, știu la cine ma rog sa ma ajute. Recomand definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Marcel, tot respectul. Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza Lui! Si sunt convins ca ce-i al tau, îi pus deoparte. Drumuri cu folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 5, 2022 Autor Share Postat Martie 5, 2022 Va salut, Inca o săptămână încheiată, pe meleagurile nemțești. Următoarea săptămână, voi fi iarăși în Germania supa care, am sa incerc un transport UK-Ucraina, cu mancare pt cainii si pisicile, abandonate, in țara vecină. Asa ca, reiau activitatea dupa 15 martie. Pana atunci, Asfalt Uscat si jar pe tobe! Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Una din mobrele de mai sus a ajuns acasa (la mine ) , bineinteles cu ajutorul si suportul lui Marcel. Asa cum stiam din sutele de pareri impartasite aici , totul a decurs excelent si a facut tot posibilul sa fiu multumit ( chiar daca asta a implicat eforturi in plus din partea lui). Nu am decat sa ma inclin. Multumesc , Marcel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 13, 2022 Autor Share Postat Martie 13, 2022 Ma bucur ca m-am ridicat la nivelul așteptărilor Să fie într-un ceas bun! ........................ Doamnelor și domnilor, cu permisiunea dumneavoastră va prezint munca de săptămâna care tocmai s-a încheiat. Săptămâna viitoare sunt dedicat animaluțelor din Ucraina, după care, reiau activitatea pe partea moto. Pana atunci, va doresc toate cele bune! Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 13, 2022 Share Postat Martie 13, 2022 Acum 15 minute, Motologistic a spus: Mai nou livrezi cu ulei pt schimb inclus? Snowmobile nu aduci? Cam e sezonul lor acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 14, 2022 Autor Share Postat Martie 14, 2022 Acum 10 ore, ENEOS a spus: Mai nou livrezi cu ulei pt schimb inclus? Snowmobile nu aduci? Cam e sezonul lor acum. Daca-ti zic ca nu există in Germania ulei si ca duc de aici, din România, oare ma crezi? Cel puțin, in partea de vest, zona Offenburg, marile lanțuri de magazine, NU au gram de ulei, de cca o săptămână Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2022 Share Postat Martie 14, 2022 misto poza aia din SK, cand batranelul cu masina de 150-200k, pune benzina in canistre.... pffff, uoameni prosti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 Avand o pauza de vreo 6 ani, habar nu am ce mail si user aveam pe forum candva asa ca am creat un cont nou special pentru a putea face si eu la randul meu un feedback. Una din frumusetile aduse saptamana trecuta a ajuns la mine, pentru cei care il stiu deja pe Marcel, nu e nevoie sa cititi de aici incolo, pentru cei ce cauta informatii despre el asa cum si eu am facut acum vreo luna, il recomand din toata inima, l-am innebunit cu mesajele, l-am trimis la dr*cu' in praznic, l-am pus sa mearga la proprietari nebuni , l-am pus sa sune la 5-6 proprietari diferiti pentru ca nu eram impacat cu ce vedeam prin anunturi cand ma uitam a zecea oara la ele in aceeasi zi...si asa mai departe... omul are o rabdare de fier, extrem de mult bun simt, este rational si stie ce face, expune toate optiunile, va explica riscurile pe care trebuie sa vi le asumati in functie de ce gaseste la fata locului in urma verificarii meticuloase, si cand zic verificare meticuloasa asta inseamna ca verifica de la starea garniturilor busonului de rezervor, pana la zgarieturile de sub codita sau aripi si orice gaselnita sau imperfectiune este transmisa vitorului potential cumparator pentru a putea lua o decizie. Nu pot decat sa-i fiu recunoscator si sa-i multumesc... @Motologistic ne vedem curand pentru mobra nevesti-mii , si nu uita, ori de cate ori treci/ ai drum prin/la Iasi, gasesti la mine o cafea fierbinte cu boabe de la mama de acasa din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motopartza Postat Martie 22, 2022 Share Postat Martie 22, 2022 Salut @Motologistic, cand este urmatoarea plecare in Germania? Ma intereseaza un xvs 1300 din zona Oberhausen. Evident, detaliile ramane sa le discutam ulterior telefonic in functie de disponibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 23, 2022 Autor Share Postat Martie 23, 2022 Neața Eu, tocmai ce sunt in câmpul muncii, in Germania Săptămâna asta sunt full, ca si TRANSPORT, dar poate reusim macar achiziția. 0744973166 Următoarea tura, peste o săptămână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Frumiii cat fost supercub-ul? ce an, km, daca nu ti-i cu suparare? drumuri bune, sanatate si numai de bine sa auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Acum 15 minute, foxbat a spus: Frumiii cat fost supercub-ul? ce an, km, daca nu ti-i cu suparare? drumuri bune, sanatate si numai de bine sa auzim. Mi-ai luat-o înainte cu aceleași întrebări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 curiosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 23, 2022 Autor Share Postat Martie 23, 2022 2020, 1750 km, euro 4, 3400 de euro Pretul intregului serviciu, este de 450 de euro. Motivele economice, cred ca nu-si mai au rolul in a fi explicate. Dar... daca pretul diesel'ului va reveni in Germania, sub 2 euro / Litru, voi reveni la pretul de 400 de euro Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Multam fain! Am si eu unul si eram curios cum mai sta treaba cu ele.Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 Daca aveți ceva, cu care v-as putea fi de ajutor, pe ruta Leipzig - Cluj-Napoca, acum e momentul... 25.03.2022, ora 14:30 0744973166. Evident, ca de obicei, gratuit si nu voluminos Desigur, săptămâna viitoare sunt în Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 56 minutes ago, Motologistic said: Ai de plm ce faina-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 Acum 25 minute, Mihai66RUN a spus: Ai de plm ce faina-i Sa vezi proprietara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 1 hour ago, Motologistic said: Sa vezi proprietara... Bine ca nevasta-mea inca nu are cont pe forum :)))) P.S. nu ne suparam daca pui o poza si cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 1 hour ago, Motologistic said: Sa vezi proprietara... Alta REBELA pe strazile din RO. Foarte frumos... o motocicleta distractiva... corecta... si fiabila.... HONDA-i HONDA... :)))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 @motologistic: Husqvarna 401 cea luata de tine cat a fost pe acolo? In Ro nu sunt deloc second, eram curios la ce preturi se invart, daca merita deranjul aducerii sau se apropie de pretul de noua. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate