AparTe Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 Au cam luat-o razna preturile ... motor ce am dat acu 3 ani jumate suma de 3300€, acum costă 4280€... (acelasi motor, aceasi culoare, aceleasi accesorii, acelasi an, aceasi km, aceasi stare, tot de la dealer de 5*).... + transportul 450€... Nu este o perioadă prea propice ptr achizia de moto, in conditiile in care viata o să fie din ce in ce mai grea si banii din ce in ce mai greu de câstigat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 5, 2022 Autor Share Postat Mai 5, 2022 @AparTeîntr-adevăr, 450 de euro transportul, nu e tocmai o suma de neglijat, dar și când ultima alimentare am făcut-o aseară, la un Total cu 2,21 de euro /Litru, și fac un calcul ca is cam 5-6 mii de km/săptămână... Fa un calcul In rest, cam asa a fost tura asta. Următoarea plecare, in doua săptămâni. Exc'ul de 350 e înlocuitorul 690'ului P. S ce șanse ai, sa lovești cam în același loc, o vulpe, cand în urma cu doua săptămâni, ai lovit o căprioară? Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 Fa plinul in Ungaria, oriunde egal autobanda sau un sat, motorina este 479,9Ft. La curs de 1euro=350, motorina ajunge cam 6,8lei. Daca plătești revolut, esti si mai in avantaj. In rest in Austria, cum cobori de pe autobanda, acum motorina este 1,79 - 1,82. In A, 2,20E/L, a fost in perioada 10-15.03, acum s-a reglementat. 1E=350 Ft, este cursul direct in peco OMV. Mi-a convenit, inclusiv sa dau bancnotă de 100E, alimentat de 70E, ca de 30E sa imi rămână in forinți pt vigneta pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 6, 2022 Autor Share Postat Mai 6, 2022 Corect, asa și fac, dar alea sunt max 2-3 alimentari. In rest, vreo 5 la număr, minim, le fac în Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 51 minutes ago, Motologistic said: Corect, asa și fac, dar alea sunt max 2-3 alimentari. In rest, vreo 5 la număr, minim, le fac în Germania. "pune-i GPL...!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 6, 2022 Autor Share Postat Mai 6, 2022 Acum 55 minute, Lucian Radu a spus: "pune-i GPL...!" Ma pregătisem sa ii bag ulei de floarea soarelui, de la Penny, dar l-au scumpit ăștia cu pandemia și războiul. Deci, tot la 2.2 € alimentez, Diesel Excellium de la Total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 Acum 4 minute, Motologistic a spus: .... de la Total ca ai card de la MOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 6, 2022 Autor Share Postat Mai 6, 2022 Acum 28 minute, apriliacluj a spus: ca ai card de la MOL Szeretlek, Magyarország!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTe Postat Mai 7, 2022 Share Postat Mai 7, 2022 On 5/6/2022 at 11:29 AM, Motologistic said: Corect, asa și fac, dar alea sunt max 2-3 alimentari. In rest, vreo 5 la număr, minim, le fac în Germania. Eu nu sunt in măsură să judec pretul pe care il percepe cineva ptr serviciile oferite, Doamne fereste, fiecare percepe cât doreste Spor la treabă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ardean Bogdan Postat Mai 9, 2022 Share Postat Mai 9, 2022 Vin si eu cu un feedback despre Marcel. La randul meu ma simt dator fata de cei care au scris inaintea mea si fata de cei care vor citi dupa mine. Pentru mine asta m-a facut sa colaborez cu Marcel si nu pot spune decat ca nu am nici un regret. A fost o colaborare bazata pe incredere si respect fata de un om pe care nu il cunosteam si in care am avut incredere aproape "in orb". Si nu-mi pare deloc rau. Este un "OM" care a facut asa cum a spus! MULTUMESC MARCEL! Drumuri bune si pace in suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 1, 2022 Autor Share Postat Iunie 1, 2022 Sa ai noroc de el, Bogdan. Sa fii sănătos, sa te poți bucura de el! După o expediție scurta în Germania, am intercalat și un concurs, Roadbook Adventure Challange, unde am avut-o ca partener de concurs, pe Andrea Goga. O minunăție de fată, ce se da la enduro, cum greu mi-a venit sa cred! Andrea, jos pălăria! Încă doua săptămâni sunt prins cu adusul în țară a nemtilor(știți voi, excursioniștii cu Beamveurile alea boxer ), după care revenim la normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat Iunie 3, 2022 Share Postat Iunie 3, 2022 Revin si eu ca sutele de alti clienti de-ai lui Marcel si nu pot sa spun decat ca a fost un baiat de nota 10, cu o rabdare cum rar mai vezi in zilele noastre. Am tras aproape o luna jumate la discutii , si eu , si el cu un austriac destul de tacut in comunicare, pentru a aduce acasa, intr un sfarsit, KTM ul 990 de mai sus. Mergeti pe mana lui Marcel fara nici un fel de griji !! Veti primi la poarta motocicleta in conditii perfecte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 10, 2022 Autor Share Postat Iunie 10, 2022 Va salut, Pana pe 1 iulie, mai am o singura cursa pentru clienții autohtoni și doar un singur loc. Restul... Nemti, nemti și iar nemti, in concediu pe meleagurile românești. Cost? 450 de euro, tot ce tine de mine ca transport, verificare, consiliere, etc Cele bune, Marcel 0744973166 10-11 iunie, mishun prin București, asa ca dacă doriți, va pot vedea la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 22, 2022 Autor Share Postat Iunie 22, 2022 Cam asta am lucrat în ultima săptămână, iar următoarele trei săptămâni sunt plin. Cele bune, Marcel P. S câteva zile, mishun prin Africa, asa ca telefonul va sta pe "silent" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 9, 2022 Autor Share Postat Iulie 9, 2022 O săptămână încheiată cu bine, cu motoare de tot felul. Următoarea săptămâna sunt în Germania, evident. Sa aveți noroc de ele! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 19, 2022 Autor Share Postat Iulie 19, 2022 Va salut, Iată și ultimele achiziții , cu Belgia și Olanda incluse în itinerar. Pana pe 08 August, sunt plin. Pana atunci, toate cele bune! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 26, 2022 Share Postat Iulie 26, 2022 daca are cineva multi lei si vrea sa-i schimbe in iepuroi, ne intelegem la un curs bun, reciproc avantajos! detalii aici sau PM ________ Gata, s-a facut schimbul Multumesc pt gazdiure Marcel & Motociclism!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 11, 2022 Autor Share Postat August 11, 2022 Cu achiziții de vreo 90 de mii de euro,am mai încheiat o săptămână ,prin Germania, combinat cu puțin Untold și livrări de motoare pentru concediu. Săptămâna viitoare sunt iar pe meleagurile nemțești. Sa aveți parte de bucurii și asfalt uscat! Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 No comment! Jos palaria! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 ai adus si Zero? motocicleta electrica? pffff...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 11, 2022 Autor Share Postat August 11, 2022 Acum 38 minute, apriliacluj a spus: ai adus si Zero? motocicleta electrica? pffff...... Nu l-am încărcat,pt că nu am mai avut lor. Săptămâna viitoare vine acasă.... 1 oră în urmă, De 3 Lei CuiE a spus: No comment! Jos palaria! Frumos! Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 22, 2022 Autor Share Postat August 22, 2022 Rezultatul muncii,din săptămâna tocmai încheiată. Până pe data de 5 septembrie,sunt plin. Cost transport 450 de euro Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 Ei da, sa inteleg ca ai adus o Aprilia Caponord 1200 in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 23, 2022 Autor Share Postat August 23, 2022 Acum 11 ore, MirceaB a spus: Ei da, sa inteleg ca ai adus o Aprilia Caponord 1200 in tara? Am cumpărat-o, dar cum locurile îmi sunt limitate,ajunge acasă doar săptămâna viitoare. In Cluj va ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Cat a fost GS-ul de mai sus? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate