GGrec Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Vă salut! Mi s-a pus pata pe Suzuki V-Strom 800DE. În special pe cel alb din 2024 (cod culoare QU2). Oferta e relativ limitată în Romania. Apar și dispar rapid. Dacă vă apare vreunul în cale, aș dori să știu de el. Georgian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă (editat) Salutare Grorgian, pai 800 DE' uri sunt destule în Germania. Garanție cam 4 ani, iar ca si coloristica, ai de unde alege. 2024-2025 am.vazut ca se învârt între 9500-10.500. Depinde dacă au zero km sau 2000. Pe alb ( unele combinație alb cu albastru sau altele alb cu auriu) Te salut ! Editat 8 ore în urmă de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă salutare un Honda SH 150i 2025 poti aduce din Ungaria? daca l iau pe firma ai idee cum este cu TVA ul? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Evident ca il pot aduce. Ti se va factura la prețul net, conform legii care reglementează achizițiile intracomunitare între doua persoane juridice. Acum câteva săptămâni am luat o Africa Twin de la dealer autorizat Honda, din Budapesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate