foxxbiker Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Accident usor , filmat de protagonist , daune relativ minore . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 pfffffff, câtamai dâra de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Dap damn ce ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Patit un prieten in bucuresti acu doua saptamani pe antigel . El a scapat cu zgarietura , motor dauna totala, la politie l-a dat vinovat pe el Atentie la carosabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laszlobauer Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Pare rau, frate. Ai facut un highside ca la carte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Dar ai atins frana spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Pai sa nu i dai in judecata pe astia de la salubrizare, primarie, etc.....tara de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Te a pazit Dumnezeu de ceva mai rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Dar ai atins frana spate? Ce poti face cind gasesti asa ceva in drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Ce poti face cind gasesti asa ceva in drum? Sa nu agresezi frana de obicei. Prietenul meu de a cazut pe antigel nici n-a apucat sa o atinga ca a fost jos intr-o secunda. Eram curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Ce poti face cind gasesti asa ceva in drum? Nimic, poti scapa doar daca e drumul drept tragi eventual ambreiajul nu te misti/tusesiti/basesti si te rogi sa se termine pata cat mai repede Pentru incepatori atentie ca chestii de astea pot aparea si pe asfaltul incins de soare nu stiu cu ce dau astia ca de exemplu vara trecuta (sau acu doua veri ca nu mai stiu sigur pe drumul DN spre Lehliu era plin cu zone "inmuiate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Ce poti face cind gasesti asa ceva in drum? pai ai cam rahatit-o... daca nu era asa de aproape de ala din fata poate vedea mai din timp. atentie nu judec, eu eram si mai aproape, sau deja depasisem si redresam pe pata... mai rau... ar trebui sa dea administratorul de drum in judecata... mare cristi pata nu gluma. dara de 20 de metrii... wtf!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Regula de aur,: mergi pe unde calca rotile masinilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Citisem un articol pe aderenta. Il pun aici.. Ce zice, si e clar: nu mergi in zone aglomerate, cand nu vezi in fata, pe mijloc. Daca dai de mazga, nu franezi, tai gazul, tragi ambreiajul, si strangi din buci. Daca scapi, nu pui imediat iar gaz. Ca magza e pe roti, trebuie sa lasi rotile sa se mai invarta, curete prin frecare. Bine ca nu a patit nimic. http://www.motorcyclecruiser.com/how-motorcycle-riders-can-maintain-traction-to-avoid-skids-and-slides Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Regula de aur,: mergi pe unde calca rotile masinilor! Nici acolo nu esti in siguranta, risti sa-ti iei un proiectil in mecla tirmis de roata pe care o urmaresti, cel mai bine in toate cazurile pastrezi distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Am trecut si eu peste asa ceva cu morcovu in poponeata, la mine conditiile erau ideale si nu a fost nevoie sa franez. N-am accelerat, n-am franat... am tras ambreiaju si am asteptat sa treaca portiunea... destul de periculoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Nici acolo nu esti in siguranta, risti sa-ti iei un proiectil in mecla tirmis de roata pe care o urmaresti, cel mai bine in toate cazurile pastrezi distanta. Normal ca pastrezi distanta, esti pe moto, nu vrei sa blochezi rotile iar in oras, la viteze legale e cam greu sa iti iei un priectil in mecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Nimic, poti scapa doar daca e drumul drept tragi eventual ambreiajul nu te misti/tusesiti/basesti si te rogi sa se termine pata cat mai repede Pentru incepatori atentie ca chestii de astea pot aparea si pe asfaltul incins de soare nu stiu cu ce dau astia ca de exemplu vara trecuta (sau acu doua veri ca nu mai stiu sigur pe drumul DN spre Lehliu era plin cu zone "inmuiate". Pai da, cam la ambreiaj ma gindeam si eu si multe rugaciuni sa nu apara ceva care sa ma sileasca sa scot motoreta din echilibru. Am senzatia ca pe drumul unde s-a tavalit colegul erau si sleauri. Teoretic aia "inmuiata" ar trebui sa fie emulsie bituminoasa, nu e neaparat alunecoasa precum uleiul, e lipicioasa si iti poate face mobra muci daca mergi mult prin ea. Greu de dat jos, cu benzoale. Editat Aprilie 27, 2017 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Teoretic aia "inmuiata" ar trebui sa fie emulsie bituminoasa, nu e neaparat alunecoasa precum uleiul, e lipicioasa si iti poate face mobra muci daca mergi mult prin ea. Greu de dat jos, cu benzoale. E destul de alunecoasa si "mazga aia" mi-a "fugit" nu odata de pe asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 In bucuresti vara stropesc astia cu apa din dambovita, dupa ce ca e prafuit asfaltul mai vin si astia cu apa murdara si uda tot carosabilul si sincer imi taie tot chefu de mers prin bucuresti. La plecarea de pe loc intr-o intersectie cand viram la stanga pur si simplu mi-a fugit motorul de sub mine, am avut noroc ca sunt inalt si am impins destul de tare cu piciorul pe contra ca sa nu o trantesc si am echilibrat din picioare si maini, aveam viteza foarte mica, nu am bruscat acceleratia. Pur si simplu a fugit si de poponeata si de fata... deci imi imaginez cum ar fi pe atata pata de ulei sa faci orice miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) e peste tot Editat Mai 4, 2017 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Asta e de astazi, langa Spitalul Floreasca nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 da, filmarea e in seara asta pe la 7:30 fix in fata spitalului probabil tot acolo si o sa fie si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ditamai pata de ulei, are cel putin 10 metri... wtf?!? Chiar nu se sesizeaza nimeni de la autoritati!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate