robert_bobariu Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Mi-e mai usor sa folosesc telefonul pe post de telecomanda, decat sa bajbai dupa butoane. Si nu e chiar live - e o intarziere de o secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 epic utilajul ala acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 epic utilajul ala acolo. dap... e de fapt de asta toamna acolo dar acum a aparut de sub muntele de zapada ca s-a dezghetat. Ca mamutii aia din Siberia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 29, 2017 Admin Share Postat Mai 29, 2017 Deja mi-e dor de Transgfagarasan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Misto curentul de pe langa casca, ai o curba in care se aude de parca scartie rotile in drift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 (editat) Cica sa dat drumul , asa am vazut astazi o postare pe facebook » Post actualizat in 29 May 2017 16:54 Sau era transalpina ....hmmm nu mai stiu exact, am cautat acum , transalpina Editat Mai 29, 2017 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 vanea, nu liudmila, bicicleta sputnik, nu automobil volga, i s-a furat, nu a castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 (editat) Misto curentul de pe langa casca, ai o curba in care se aude de parca scartie rotile in drift Parca. Bine spus. Vorbim de un Bmw, totusi In ton mai serios, se poate. Boxer rules! Dupa care il pazesti 10 min pana revin franele (Bmw, totusi x 2). Checked. Cica sa dat drumul , asa am vazut astazi o postare pe facebook Sau era transalpina ....hmmm nu mai stiu exact, am cautat acum , transalpina vanea, nu liudmila, bicicleta sputnik, nu automobil volga, i s-a furat, nu a castigat Aici Radio Erevan, ora exacta! Va prezentam stirile! Buna seara, Ivan Ivanovici... Editat Mai 29, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 S-a deschis! http://www.mytex.ro/stiri/276-turism/552403-veste-buna-de-la-cnair-se-deschide-circulatia-pe-transfagarasan.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 daca tot au rupt telecabinele, trebuiau cumva sa isi faca target-ul de vanzari la cabana de langa lac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate