dan alex Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Din cate imi amintesc eu, cea mai buna combinatie de pret o gasesti la Wemoto.com.Daca tot schimbi placile ai putea schimba si arcurile. Au set de arcuri heavy duty la un pret foarte bun. Trimit si in Romania, la un pret al coletului foarte ok si o rata de transfer lira-leu la fel de ok. Multumesc pentru informatii. Toate cele bune. Mesaj completat http://www.romimoto-piese.ro/category/1041...0/vehicle/21223 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 (editat) Se doneaza diverse subansamble XT/Tenere/TT: Mai multe detalii + alte piese/accesorii/echipamente, aici : /index.php?...t&p=2298278 Editat Februarie 12, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Se doneaza diverse subansamble XT/Tenere/TT: Mai multe detalii + alte piese/accesorii/echipamente, aici : /index.php?...t&p=2298278 Salut, ma intereseaza camera, ptotectiile negre, protectia de ghidon si suportul de numar. Crezi ca poti sa le pui la posta si sa platesc eu transportul si berile aferente? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 si la mine nijte protectii de maini albe, domnu... daca e ma combin la transportu lui dan_alex si le splitam noi aciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 imi trebuie o maneta de ambreiaj pentru Yamaha XT600 din '91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GhostRider83 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu prinderea oglinzii din stanga, de la un Tenere XTZ660 (e ca la SuperTenere)...Am atasat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 8.95 Euro la Kedo.com. Pt comanda, vorbeste cu ROMI3 de pe forum, costa pretul piesei + 10% + 6 euro transport de-ro, 19 ron transportul pana acasa. Nu se prea merita noua . Daca are cineva tot suportul si vrea sa-l dea tot, mie imi trebuie cealalta parte (care tine maneta de ambreiaj), eventual si maneta + surub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GhostRider83 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Multumesc....i-am trimis un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu prinderea oglinzii din stanga, de la un Tenere XTZ660 (e ca la SuperTenere)...Am atasat poze daca e numai pentru oglinda cel ma ieftin/repede gasesti la magazine de scutere sau in targ... o chinezarie bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 factory service manual pentru yamaha xt 600 e,model 3tb.foarte util,cel mai complet manual care l-am putut gasi. sper sa fie de ajutor si altora http://www.scribd.com/doc/22585709/1990-Ya...-Service-Manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 factory service manual pentru yamaha xt 600 e,model 3tb.foarte util,cel mai complet manual care l-am putut gasi.sper sa fie de ajutor si altora http://www.scribd.com/doc/22585709/1990-Ya...-Service-Manual Foarte buna ideea cu Scribd. Am uploadat catalogul de piese pt 3YF si maine uploadez manualul complet (414 pagini) tot pt 3YF. 3YF parts catalogue Mesaj completat 3YF service manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 (editat) Despre manualul de XT600E se vorbeste deja de la pagina 23 incoace: /index.php?...t&p=1022505 Cel mai usor de descarcat este de pe site-ul dtr125.com - mentionat la pagina in cauza. Locatie unde sta bine mersi de ani de zile. Mai mult decat sigur este deja sus si pe manualedereparatie.info. Ceea ca inclin sa cred ca este cazul si cu manualele de 3 YF. Spor! Editat Februarie 21, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 designer-ul din "barlog" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 designer-ul din "barlog" A ramas aparatoare de la discul fata mov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 salutari care poate sa ma ajute si pe mine cu o schita cu dimensiuni a suportului de bagaje pt o xt600z cod 3aj??? sau unul sh de vanzare ms fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 salutari care poate sa ma ajute si pe mine cu o schita cu dimensiuni a suportului de bagaje pt o xt600z cod 3aj???sau unul sh de vanzare ms fain Daca iti place, iata suportul la 150 lei. 0722675842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Daca iti place, iata suportul la 150 lei. 0722675842 eu cam aveam nevoie de original dar daca cumva nu gasesc o sa te contactez mersi fain !! toate bune!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 salutari care poate sa ma ajute si pe mine cu o schita cu dimensiuni a suportului de bagaje pt o xt600z cod 3aj???sau unul sh de vanzare ms fain Cel mai tarziu in w-e, te ajut eu cu poze detaliate si dimensiunile portbagajului de 3AJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) A ramas aparatoare de la discul fata mov. nu am vrut sa o vopsesc pentru ca e foarte expusa si m-am temut ca se exfoliaza. Mesaj completat salutari care poate sa ma ajute si pe mine cu o schita cu dimensiuni a suportului de bagaje pt o xt600z cod 3aj???sau unul sh de vanzare ms fain http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650445.0001.pdf sa cumperi teava laminata, aia sudata nu e buna la indoit Schema de crashbar e mai detaliata http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php spor la treaba! Editat Februarie 25, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 nu am vrut sa o vopsesc pentru ca e foarte expusa si m-am temut ca se exfoliaza. daca esti cuminte , si-mi aduci aminte, ti-aduc o aparatoare neagra sau gri pt disc ... am s-o fur special pt tine de pe motorul lui Belcic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) daca esti cuminte , si-mi aduci aminte, ti-aduc o aparatoare neagra sau gri pt disc ... am s-o fur special pt tine de pe motorul lui Belcic !! pai o dau la schimb pe a mea ... poate asa tre' sa dau mai putina bere Andreiule ... ce culoare are mobra ta?... da bine violetu' ? ...ca e la moda... Editat Februarie 25, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Gata! Am nituit aparatoarea de disc. Mobra mea e albastra. Chiar, ai fost cu ea la RAR cu noua culoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Gata! Am nituit aparatoarea de disc. Mobra mea e albastra. Chiar, ai fost cu ea la RAR cu noua culoare? mobra era neagra cu colante originale, acum e neagra cu colante neoriginale ... om vedea peste un an jumate... deocamdata ITP e relativ proaspat. Daca vrea sa ma respinga, le dau jos pe loc ... paguba e 14 lei (atat a costat 1mp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 ceva manuale http://www.pdfgeni.com/book/Yamaha-XT600Z-pdf.html Mesaj completat si inca o intrebare care are valorile pt jocul de supape ca nu prea am gasit pe nicaieri am gasit ceva pe prima pagina dar nu inteleg nik ms fain !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 scuze in caz de offtopic : pt cei ce n-au aflat au inceput ELECTORALELE pe Tenereclub.ro . se propune/alege forma si traseul Intalnirii/Intrunirii Teneristilor 2010. detalii aici : http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum..._id=393&s=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate