Simpson_ Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Iar cules de pe facebook: Comantarii: Accident motocicleta Calif Militari sens Apaca-Lujerului. Tocmai ce a ajuns politia. Motociclistul pe carosabil. Loganul a vrut sa intre pe straduta, a taiat benzile. E lovit pe dreapta. Nu e vina moto Am sunat la ambulanță și i.am acordat primul ajutor, inconștient dar in viata. ---------------------- Ora: 9:55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Rog un moderator atent sa modifice titlul, motocicleta are numar de GORJ, nu Dolj! Multumesc! Scuzele mele. din "graba" Update: Din pacate, motociclistul este in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Urmeaza sa intre in operatie la spitalul Universitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Uf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Am vazut si eu urmarile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Speram sa treaca cu bine peste operatie. Daca mai aflati ceva despre el mai puneti un update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Bai, ce dracu au astia cu noi? Nu se lasa pana nu ne omoara pe toti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Ce o fi frate asa greu sa se uite intr o oglinda se se asigure!!@#$#@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Ce o fi frate asa greu sa se uite intr o oglinda se se asigure!!@#$#@ Azi m-a calcat un cetatean cu roata din spate pe varful ghetei cand stateam in coloana...nu mi-a prins degetele doar materialul. Cand am trecut pe langa el, butona un dvd player....se uita la film omu. Crezi ca e mai interesant ce se vede in oglinda pentru el? Asta e situatia in tara, tu trebuie sa ii feresti pe astia, principalul responsabil de bunastarea ta, esti tu. Chiar daca inseamna ca ajungi cu 10-15min mai tarziu la munca(cazul meu). Am simtit-o pe cont propriu, cu un accident la activ si darmat de pe motocicleta de 2 ori de oameni care nu se uita cand conduc. Si nenumarate close calls. Fii precaut, anticipeaza toate situatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Azi m-a calcat un cetatean cu roata din spate pe varful ghetei cand stateam in coloana...nu mi-a prins degetele doar materialul. Cand am trecut pe langa el, butona un dvd player....se uita la film omu. Crezi ca e mai interesant ce se vede in oglinda pentru el? Asta e situatia in tara, tu trebuie sa ii feresti pe astia, principalul responsabil de bunastarea ta, esti tu. Chiar daca inseamna ca ajungi cu 10-15min mai tarziu la munca(cazul meu). Am simtit-o pe cont propriu, cu un accident la activ si darmat de pe motocicleta de 2 ori de oameni care nu se uita cand conduc. Si nenumarate close calls. Fii precaut, anticipeaza toate situatiile. Am patit-o si eu sa stau la semafor intre masini si sa ma calce pe picior )) M-au durut doua degete vreo doua saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Azi m-a calcat un cetatean cu roata din spate pe varful ghetei cand stateam in coloana...nu mi-a prins degetele doar materialul. Cand am trecut pe langa el, butona un dvd player....se uita la film omu. Crezi ca e mai interesant ce se vede in oglinda pentru el? Asta e situatia in tara, tu trebuie sa ii feresti pe astia, principalul responsabil de bunastarea ta, esti tu. Chiar daca inseamna ca ajungi cu 10-15min mai tarziu la munca(cazul meu). Am simtit-o pe cont propriu, cu un accident la activ si darmat de pe motocicleta de 2 ori de oameni care nu se uita cand conduc. Si nenumarate close calls. Fii precaut, anticipeaza toate situatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Asta si fac si slava domnului nu am avut probleme.Intotdeauna gandesc ca un sofer din jurul meu ar putea sa faca o manevra gresita si sunt pregatit.Asfalt uscat si sper ca baiatul asta sa fie sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Cum naiba sa va calce mai oamenilor pe botul cizmei? voi nu tineti laba piciorului...aproape paralela cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Cum naiba sa va calce mai oamenilor pe botul cizmei? voi nu tineti laba piciorului...aproape paralela cu moto? la mine cel putin pe f3 laba piciorului face un unghi de 30 de grade cu mobra. Suficient cat sa fie cu 3cm mai in afara. Banuiesc ca e in functie de fiecare om in parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Cum naiba sa va calce mai oamenilor pe botul cizmei? voi nu tineti laba piciorului...aproape paralela cu moto? Io stateam ca smecheru' cracanat pe virago, intre masini... prostia se plateste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 (editat) si eu tind sa stau cu varfurile mai in lateral. foarte rar mai ating cate o roata, dar asta daca e virata si iese in afara mai mult Editat Mai 31, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Scuzele mele. din "graba" Update: Din pacate, motociclistul este in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Urmeaza sa intre in operatie la spitalul Universitar Mai stiti ceva de motociclist? A trecut peste operatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Si pe mine m-a calcat unu cu roata pah laba in tenesi ca ma blocasem intre doua masini, si a prins binisor din ea. Nici pas nu am zis ca doar suntem golani dar mi-a dat o lacrima, am tras repede viziera neagra pe ochi, noroc ca a trecut repejor. Dar asa-i in tenis, iti asumi, ca doar ala a mers perfect drept, nu a virat intentionat spre mine. Adica nu ne vaneaza nimeni dragi colegi. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Si pe mine m-a calcat unu cu roata pah laba in tenesi ca ma blocasem intre doua masini, si a prins binisor din ea. Nici pas nu am zis ca doar suntem golani dar mi-a dat o lacrima, am tras repede viziera neagra pe ochi, noroc ca a trecut repejor. Dar asa-i in tenis, iti asumi, ca doar ala a mers perfect drept, nu a virat intentionat spre mine. Adica nu ne vaneaza nimeni dragi colegi. Insanatosire grabnica. Pai la faza cu calcatul pe picior e strict vina noastra, ca noi eram bagati la inghesuiala intre masini, omu' cu masina mergea drept, cum ziceai si tu. Golaneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Exista o solutie perfecta anti calcat pe bombeu - motorul boxer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Exista o solutie perfecta anti calcat pe bombeu - motorul boxer. Scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Am mai invatat câteceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Scump Level 1 - side case-uri Level 10 - side case-uri alu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Bai, ce dracu au astia cu noi? Nu se lasa pana nu ne omoara pe toti??? Nu are nimeni nimic cu noi . Noi suntem prea mici si ne miscam prea repede iar ei gandesc prea incet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Excelent sintetizat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Level 1 - side case-uri Level 10 - side case-uri alu Level 1 - scump )))) Si-asa Varadero e lata, daca ii mai pun si side case-uri, o fac autobuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate