littlekriminal Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Doamne, tie chiar iti place sa te faci de rahao. Pai cum cautam eu un nod in papura daca nu stiam unde ai gresit? Cum am stiut, am mers la ghici? )) Destept, nene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Doamne, tie chiar iti place sa te faci de rahao. Pai cum cautam eu un nod in papura daca nu stiam unde ai gresit? Cum am stiut, am mers la ghici? )) Destept, nene! Pai si ce te costa bai pedo sa pui explicatia aici? Ar putea fi chiar un semn ca unicul tau neuron lucreaza! Hai cu explicatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonjah Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Hai ca am luat-o cu totii pe aratura. Lasati fata sa scrie aici. Sau eventual fa un blog, controlezi mai bine si nu ti se dilueaza postarile cu tot felul de pareri si corecturi, care pot fi in subsolul povestilor, nu la acelasi nivel cu ele. Eventual da report la mesajele offtopic. Uite un exemplu de scris frumos despre viata de motociclista de la raposata noastra colega, northern_freyja: https://povestile-unei-motocicliste.blogspot.ro Waaa, mulțumesc! Chiar îmi place mult de ea. Am și eu un blog, într-adevăr, dar e out of service, deoarece momentan nu am timp pentru a mă ocupa de el. Dar am să revin la el asap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Îți plăcea, poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonjah Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Îți plăcea, poate... Îmi plac amintirile pe care ea le-a lăsat în urmă. Mai bine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximusPC Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Shumilica - blogul este al Sabinei, care, din pacate, nu mai e printre noi de anul trecut. A fost un exemplu de ghinion cat casa poporului... Ce s-a intamplat? @petre81: ai facut praf topicul dintr-o chestie minora. Tipa scrie foarte bine, mult mai bine decat multi, multi altii, inclusiv de-aia "slefuiti" de confortul stalinist. Daca te pui sa cauti greseli, poti sa-i gasesti oricui. Banuiesc ca ai auzit cum i-a gasit Gadea greseli gramaticale lui Plesu, sau? Nimeni nu e infailibil si limba romana e una dintre cele mai grele limbi; nu e usor sa o stapaneasca cineva. Postarile tale nu fac altceva decat sa-ti dea frustrarile pe fata. Sunt convins ca esti foarte incantat de perioada comunista, ceea ce nu vreau sa spun ce demonstreaza, ca probabil imi iau ban. Astept cu interes sa-mi cauti si mie greselile cu lumanarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Ce s-a intamplat? Se credea zeita motociclismului din Romania, era incepatoare si dadea sfaturi. In afara de asta erau tot felul de limbisti care-i bagau prostii in cap. Un cumul de factori care a dus la moartea unei persoane tinere care avea viitorul in fata. @petre81: ai facut praf topicul dintr-o chestie minora. Tipa scrie foarte bine, mult mai bine decat multi, multi altii, inclusiv de-aia "slefuiti" de confortul stalinist. Daca te pui sa cauti greseli, poti sa-i gasesti oricui. Banuiesc ca ai auzit cum i-a gasit Gadea greseli gramaticale lui Plesu, sau? Nimeni nu e infailibil si limba romana e una dintre cele mai grele limbi; nu e usor sa o stapaneasca cineva. Postarile tale nu fac altceva decat sa-ti dea frustrarile pe fata. Sunt convins ca esti foarte incantat de perioada comunista, ceea ce nu vreau sa spun ce demonstreaza, ca probabil imi iau ban. Astept cu interes sa-mi cauti si mie greselile cu lumanarea Eu n-am facut praf nimic, cel mult am avut un rol de catalizator. Topicul a fost facut praf de o mana de hateri care n-au alta treaba decat sa urmareasca ce postez si vin sa se incerce cu mine, la fel cum banuiesc ca vrei sa faci si tu. Dar nu-i bai, daca vrei sa ne porcaim ca sa stricam si mai mult topicul eu nu am nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximusPC Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Eu n-am facut praf nimic, cel mult am avut un rol de catalizator. Topicul a fost facut praf de o mana de hateri care n-au alta treaba decat sa urmareasca ce postez si vin sa se incerce cu mine, la fel cum banuiesc ca vrei sa faci si tu. Dar nu-i bai, daca vrei sa ne porcaim ca sa stricam si mai mult topicul eu nu am nici o problema. Stiu ca nu ai nicio problema. Asta cauti sa provoci, asta ai facut de la inceput. Legat de cine a facut praf topicul, sa-ti aduc aminte cine a inceput cu greselile gramaticale? Ai uitat deja? Daca cineva are o scapare, nu e musai sa ii scoti ochii din prima si in niciun caz nu pe tonul ala. Exista unii care chinuie limba romana, dar aici nu era cazul. Oricui i se poate intampla. Puteai sa-i spui ce aveai de spus on-topic si sa-i lasi un PS despre chestia cu un i. La tipul ala de discurs, bine-nteles ca ai starnit reactii. Ai exagerat aiurea-n tramvai si de la asta a plecat totul. Legat de porcait, eu nu incerc sa ma porcaiesc cu nimeni, dar tu ai postari de tip flame. Fara motiv real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Asa este el, sufera de retard, epliepsie, Alzheimer, retard, prostata, prost tata, retard (a, am mai zis )) ). Nu trebuie sa ne suparam pe cei care sufera, trebuie intelesi pana si ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 (editat) Stiu ca nu ai nicio problema. Asta cauti sa provoci, asta ai facut de la inceput. Asta e parerea ta... care este subiectiva. Tie ti se pare provocator pt ca asa iti doresti sa para, provocator. In realitate totul este in mintea ta. Legat de cine a facut praf topicul, sa-ti aduc aminte cine a inceput cu greselile gramaticale? Ai uitat deja? Daca cineva are o scapare, nu e musai sa ii scoti ochii din prima si in niciun caz nu pe tonul ala. Mai nou sa atragi atentia asupra unor greseli gramaticale flagrante este o problema? De unde vine aceasta sensibilitate? Ar trebui sa va considerati norocosi ca exista persoane dispuse sa va indrume cand gresiti. Exista unii care chinuie limba romana, dar aici nu era cazul. Oricui i se poate intampla. Puteai sa-i spui ce aveai de spus on-topic si sa-i lasi un PS despre chestia cu un i. Pai asta am si facut, am scris scurt si concis unde a gresit. Si nu am fost singurul: /index.php?/topic/747684-primele-mele-experienee-ca-motociclista/?p=4355975 La tipul ala de discurs, bine-nteles ca ai starnit reactii. Ai exagerat aiurea-n tramvai si de la asta a plecat totul. Legat de porcait, eu nu incerc sa ma porcaiesc cu nimeni, dar tu ai postari de tip flame. Fara motiv real. Care a fost tipul de discurs? » Post actualizat in 22 May 2018 08:28 Asa este el, sufera de retard, epliepsie, Alzheimer, retard, prostata, prost tata, retard (a, am mai zis )) ). Nu trebuie sa ne suparam pe cei care sufera, trebuie intelesi pana si ei. Vezi Maximus, asta e unul dintre hateri. Editat Mai 22, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximusPC Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu e o problema sa atragi atentia. E o problema CUM atragi atentia. Ca un birjar, sau ca cineva bine-intentionat. Tipul de discurs e ala pe care il folosesti chiar acum cand imi raspunzi mie la o postare: parca cineva te-a injurat de mama. Esti total inadecvat, incerci sa demonstrezi nu stiu ce, sincer sa fiu... Apoi m-am uitat la "semnatura" ta. Mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Deci recunosti ca suferi de toate alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Am citit intregul topic (pana acum). Ceea ce era placut, mi-a placut, ce era scarbos, m-a scarbit. Cativa dintre voi sunteti de-a dreptul libidinosi, altii fixisti pe greseli (inerente) de scriere. Slava Domnului ca marea majoritate priveste cu ingaduinta (si cu admiratie, de ce nu!) incercarea colegei noastre de a patrunde tainele motociclismului si ale scrierii. Eu unul am sperante ca mai sunt tineri ca ea, intr-o societate viciata tot de matusalemici comunistoizi, care sa dea un impuls catre normalitate. offtopic: @petre81 Si tu esti vinovat si eu si toti decreteii care nu au stiut sa-si creasca plozii, astfel incat sa nu mai vorbim indignati despre "generatia din ziua de azi". Daca le-am fi luat tabletele si smarturile si i-am fi pus pe plozi sa iasa afara sa se joace, iar la revenirea in casa le-am fi pus o carte in mana (eventual un ebook pe tableta pe care le-am confiscat-o anterior) astazi am fi vorbit cu admiratie despre copiii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu e o problema sa atragi atentia. E o problema CUM atragi atentia. Ca un birjar, sau ca cineva bine-intentionat. Am atras atentia in mod ironic, nu birjareste. Tipul de discurs e ala pe care il folosesti chiar acum cand imi raspunzi mie la o postare: parca cineva te-a injurat de mama. Esti total inadecvat, incerci sa demonstrezi nu stiu ce, sincer sa fiu... La fel, e o impresie de-a ta. Apoi m-am uitat la "semnatura" ta. Mda... Nu stii istoria semnaturii, asa ca ma judeci dupa aparente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Petre, da-te mai incolo, fa-mi loc. Ma dau bre, e loc pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Am intrat de curiozitate si - surpriza!(??) Inca un topic pe care domneste petre cu punct. Cum nu am suficient timp, lamuriti-ma va rog pe scurt: el e mociclista plina de impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 @John, ai ghicit totul pana la impresii, el este o mociclista plina de....)) @Goodkat, tocmai ai devenit hater, ai scris despre tiganci si puradei, esti gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Mi-am trecut haterii la semnatura dar nu stiu daca i-am trecut pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Moaa, ce tare esti petrica_ca lemnu'! Problema e ca i-ai ratat pe cativa, mai bine scrie maps.google si ne dam noi seama care sunt aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Moaa, ce tare esti petrica_ca lemnu'! Problema e ca i-ai ratat pe cativa, mai bine scrie maps.google si ne dam noi seama care sunt aia. Nu-mi dau seama, ar trebui sa radem? Eu de obicei rad la o gluma buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu, era un adevar. Tu de obicei nu te prinzi la glume, deci cu rasu' mai putin la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu, era un adevar. Tu de obicei nu te prinzi la glume, deci cu rasu' mai putin la tine. Pai ce, ai facut vreo gluma? Sau daca ai fata de pokemon te crezi glumet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu, boss, stai serios acolo, iti spunem noi cand trebuie sa razi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Stai linistit, ca n-am nevoie sa-mi zica un homosexual cand sa rad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Gura-ti spune nu, dar curu-ti spune da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate