Sari la conținut

Tapitare sea/ Refacere sea / Custom seat


Postări Recomandate

Caut si eu niste mesteri ce pot reface seaua pentru un GSXR K7 sa fie mai confortabila si daca este cazu, sa o si retapiteze. Multumesc mult. Cu ocazia asta poate facem o lista si cu mai multe persoane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Darian Gheorghe pe facebook, din pacate nu mai am nr. Lui de tel.

Bucuresti!

Spor!

Niciodata! Cel mai neserios mester ever! Uita! Sunt o gramada altii si aici, pe forum, si prin alte parti ca sa nu fie nevoie sa stai doua saptamani dupa Darian si pe urma sa iti refaci singur cusaturile pentru ca s-a chitrosit la calitatea atei. Daca dadeai o cautare gaseai repede cateva topicuri:

/index.php?/topic/727910-retapitez-si-modific-sei-moto/?hl=retapitare&do=findComment&comment=4181037

/index.php?/topic/727024-ploiesti-modific-si-retapitez-scaune-moto/?hl=retapitare&do=findComment&comment=4036476

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Speedy.K: poate au avut altii ghinion, eu sunt foarte multumit de cum mi-a iesit lucrarea facuta la darian :) plus ca a facut-o si foarte repede, in 2 zile o aveam inapoi. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MOTOVIS PLOIESTI pe fcbk,am facut doua si acum sunt la a treia,serios si bun in ceeace face,. Dacian numele 0722593935


» Post actualizat in 14 Aug 2017 19:44

Am facut si la darian ,pune folie sub piele sa nu se ude buretele si cam neserios,am fost personal sa o pot lua intr o zi si am stat la scara blocului o zi,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa-ti povestesc despre experienta mea cu Darian, datand din 2015. Il sun, ii duc saua, ii spun ce vreau de la el, adica retapitat, latit in dreptul pasagerului, pus extra burete, cusut ceva gen flacari, pus tinte in lateral. Il intreb cat costa si cat dureza lucrarea. Pretul a fost cel stabilit de el, iar periada de executie urma sa fie de doua saptamani. Dupa zeci de telefoane si doua vizite inopinate la el acasa, am reusit sa-mi recuperez saua in IULIE. Rezultatul: rosul flacarior dorit de mine era in fapt un roz mai inchis, materialul din lateral a inceput sa se rupa prin septembrie, cand tintele au inceput sa se desprinda. Si a mai vrut, zadarnic dealtfel, si bani in plus. In rest, totul a fost OK. :)

Si iata cum am ajuns eu sa-mi iau sa Mustang, una dintre cele mai bune investitii, dealtfel! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine povestea e din 2014. Am mai scris-o o data pe aici pe undeva dar nu ma doare mana.

Vroiam doar schimbata fata, nimic de modificat. A zis ca dureaza doua zile. I-am zis ca i-o las 10, ca plec din tara. I-am spus cand ma intorc si ca o vreau atunci. A zis ca e perfect. Cand m-am intors l-am sunat si mi-a zis ca "Aoleu, am uitat, maine o fac, vino s-o iei poimaine.". Poimaine a fost de fapt raspoimaine, "ca a avut treaba". A, asta se intampla in ianuarie, deci extrasezon.

Cand am luat-o, in sfarsit, mi s-a rupt ata de la una din cusaturi dupa doar aproximativ 50 km de mers.

L-am sunat si a zis ca nu e vina lui, ca mi-o fi taiat-o vreun vecin. "Esti prost? S-a descusut, nu e taiata fata", i-am zis.Dupa parlamentari a zis ca-mi face un favor si mi-o repara, da' nu e vina lui.

I-am dus-o, mi-a refacut cusatura. Diferenta de ata intre cele doua cusaturi era evidenta. L-am intrebat de asta si mi-a zis ca nu e nicio diferenta, doar culoarea. Eu vedeam clar ca e alt material. L-am intrebat daca nu vrea totusi sa refaca si cealalta cusatura. A zis ca nu, ca nu e nevoie.

Dupa alte cateva zile de mers la munca cu mobra s-a descusut, evident, si cealalta cusatura. La fel, rupta ata. L-am sunat iar, trecusera doar vreo 10 zile de cand luasem saua prima oara de la el. A inceput sa tipe la telefon ca "Ti-am zis io ca ai un vecin care-ti taie saua!?" "Amice, esti idiot, e aceeasi problema, ata proasta s-a rupt." i-am zis. El nu si nu, ca nu se poate.

Fiindu-mi scarba grav i-am zis vreo doua si i-am trantit telefonul. Cusatura a refacut-o nevasta-mea cu o ata de cizmarie de o aveam prin casa. A tinut bine-merci pana de curand, vreo 3 ani, cand s-a rupt pur si simplu materialul pe care mi-l pusese Darian. Intre timp mobra a stat noaptea in garaj.

 

Cu ocazia asta am trimis-o baiatului de la Ploiesti sa o retapiteze. Zilele astea tre' sa o iau. Revin cu impresii despre lucrarea lui.

 

Cam asta fiind povestea cu pretenul Darian nu pot sub nicio forma sa-l recomand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Altu care s.a trezit dupa 3 ani....

Du-te, Dica, du-te!

» Post actualizat in 16 Aug 2017 18:46

Azi am luat saua de la Motovis. La prima vedere lucrarea pare facuta cu simt de raspundere. Sper sa n-apara surprize, dar la prima vedere recomand omul.

» Post actualizat in 16 Aug 2017 18:47

Plus ca mi-a zis ca orice problema apare sa il sun. A fost flexibil cu ridicarea, am trecut ca aveam drum prin Ploiesti si am luat-o personal. Foarte OK.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...