Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 cum adica ce sa fac cu ea? gasesc eu, in maxim 6 m )) ma plimb cu ea , o vezi cum pleaca te rogi sa se intoarca teafara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Pai tu nu poti fi pe o mobra decat pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 aici o sa iti zic ca te inseli si cu mobra ta iti pot demonstra ca pot fi mai mult decat o pasagera » Post actualizat in 28 Mar 2018 12:28aoleu, acum am vazut ca ai o suzi de 1000, retractez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 @pasagera - nu te cunosc, adica nu stiu de ce esti capabila, cat esti de dispusa sa incerci sau sa te chinui sa ramai acolo in spate, in ideea in care nu e tocmai comod. Dar ai inteles tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Da a mea ce-are ? tot 2 roate are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Credeam ca am zis tot ) dar daca vrei pot spune ca nu îmi place culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) Mr. John am obosit sa fiu in gandurile dvs. Ale mele?!? Eu doar am intrebat, ca nu-mi era clar daca se vb despre o franare cu pasager/a sau cu o anume pasagera Editat Martie 28, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Credeam ca am zis tot ) dar daca vrei pot spune ca nu îmi place culoarea. da ce culoare este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 ) roz si nu îmi place. Ca altfel nu ma timoreaza 1000cmc...ce naiba:)) Mr.john nu era vorba de mine va asigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 ) roz si nu îmi place. Ca altfel nu ma timoreaza 1000cmc...ce naiba:)) Mr.john nu era vorba de mine va asigur Eu zic ca daca esti daltonista o sa ai probleme la permis :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Dacă.. dar nu sunt daltonista totul e bine nu vad verde când e rosu si nici invers. Mai am o sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Dacă.. dar nu sunt daltonista totul e bine nu vad verde când e rosu si nici invers. Mai am o sansa. Da rozu' ....cum e rozu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Pantera roz. Care a facut pui, si pui au iesit galbeni, negri, da rozi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Da rozu' ....cum e rozu'? sper ca te-am lamurit:) » Post actualizat in 29 Mar 2018 15:56 acum sa vedem filmulete cu franari, ma ofer sa desenez cu creta pe asfalt, creta roz daca iti place asa de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 (editat) Ala e fuchsia! ROZ: Gata, desenator de repere pe asfalt ati gasit, bagati franari! Drept ca mai tebe sa mature cineva nisipul... Editat Martie 29, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Deci? se anunta o sesiune de franari sau nu pt weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Mai degraba o tura, ca e soare si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 ...sa invat franarea Buna, te rog citeste aici: https://motobikes.ro/editorial/exercitiu-de-primavara-despre-dezmortirea-skill-ului-la-inceput-de-sezon-si-nu-numai Daca il intelegi si il consideri util, o sa intelegi si de ce ti-am recomandat sa mergi la cursurile lor (autorul este si instructorul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Sa traiesti..Am citit si am ramas in cap cu ideea ca Trebuie sa ma apuc si de fitness oleacă Editat Martie 30, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Un lucru nu e cert, cand iei permisul? Sper sa nu-l ia niciodata, are atitudinea lui Freja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Si tu pe a lui @beatrice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Pe bune petrica ? Nu am cunoscut.o si nu ma pronunț dar vezi tu nici tu nu ma cunosti:) ceea ce e cel mai bine pentru toată lumea o sa incep sa cred ca tii la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 einstein esti generatia csf,ncsf? cu cine, mai exact, vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 31, 2018 Autor Share Postat Martie 31, 2018 Deci? se anunta o sesiune de franari sau nu pt weekend? E prea frumos afara sa nu ies la o tura. Dar revin aici cu proba 2, imediat după ce îmi schimb cauciucele. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=b25XXUl0ZCQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate