cristache Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare, duminica vor fi 14 grade fara ploaie si ar fi ultimul we in care mai am RCA si ma gandesc la o iesire pe malul Argesului spre Oltenita. Va astept la ora 10.00 in benzinaria Petrom de pe Sos. Alexandriei, la iesirea din Bucuresti: Tura de plimbare, deci nici o graba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare, pune si tu te rog un link cu traseul ce te gandesti sa il urmezi. Daca te invarti in jurul valorii de 500 km poti conta pe mine, altfel n-are sens sa incep echiparea cu toate izmenele de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare, pune si tu te rog un link cu traseul ce te gandesti sa il urmezi. Daca te invarti in jurul valorii de 500 km poti conta pe mine, altfel n-are sens sa incep echiparea cu toate izmenele de iarna. Presupun ca este vorba de soft off. Pe malul Argesului... Din baraj mihailesti stanga si iesit 1 decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 9, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2017 Corect. In niciun caz tura nu are 500 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare, duminica vor fi 14 grade fara ploaie si ar fi ultimul we in care mai am RCA si ma gandesc la o iesire pe malul Argesului spre Oltenita. Va astept la ora 10.00 in benzinaria Petrom de pe Sos. Alexandriei, la iesirea din Bucuresti: Tura de plimbare, deci nici o graba... Vre-o sansa sa amani mai pe dupa pranz (13-14 traseul nu cred ca dureaza mai mult de 2-3 ore) sau sambata? Ce ce il faci? Dr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) Daca vi cu Hornetu', nu stiu daca o sa iti placa, drumul e mai mult fara asfalt...e chiar pe malul Argesului... Eu vin cu WR-ul... @chucki: daca nu se anunta nimeni as putea sa ne vedem pe la 13...dar sti ca se intuneca pe la 17... Editat Noiembrie 9, 2017 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) Ahh, scuze atunci, nu mi-am dat seama ca te referi la un usor off-road. Distractie placuta! Editat Noiembrie 9, 2017 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Suna interesant, mi-as dori sa pot ajunge si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 veliko la masa de pranz nu vrea nimeni???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Am facut si eu tura asta duminica trecuta cu inca doi. Faci mai mult de 2-3 ore dus intors. Noi am fost pana aproape de Dunare si am mers si ceva paralel cu ea. E accesibil cu orice moto cu valente de enduro. Problema e ca sunt o gramada de gunoaie si e riscul sa va taiati cauciucurile. Peisajul este nasol. Traseul trebuie alergat ca sa fie interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2017 @wawesh Merci pentru reclama negativa si ca nu vei veni cu noi... Nu am de gand sa alerg, am sa ocolesc gunoaiele, iar frumusetea peisajului e in ochiul privitorului, voi gasi eu ceva sa-mi placa... O sa pun niste poze... @Ianachim ideea ta e buna, dar as vrea ceva fara asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Traseul nu trebuie alergat decat daca mergi ca pantofarii pe drumul macadam. In schimb, daca se merge chiar pe langa apa, acolo unde este posibil, plajele alea frumoase de pe malul Argesului fac tot deliciul acestei ture numai buna pentru sezonul rece. Imi pare rau ca nu pot ajunge si eu. Cristache, distractie placuta si vreme frumoasa! Ca sa se inteleaga despre ce vorbesc, o mica parte din multele amintiri de pe langa Arges: Editat Noiembrie 10, 2017 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 E clar, nu e de mine... Mai ales ca a plouat zilele astea. Mahmudia cineva? Sambata, duminica - cum vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Hai pe " Malul Dunarii" sa-i concuram pe cei cu " Malul Argesului". Deschid topic la Motoveterani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Cum spuneam, Mahmudia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2017 Drum bun Borsulica, drum bun Dom' Profesor. Am gasit niste amatori, dar pentru sambata... Deci: MAINE, SAMBATA 11.11.2017, ORA 10.00, DIN BENZINARIA PETROM SOS ALEXANDRIEI, PLECAM INTR-O MARE AVENTURA PE MALUL ARGESULUI! Cine mai doreste, cine mai pofteste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kreature Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Salut! Si la mine se inchide sezonul we asta o iesire pe asfalt duminica? Am yamaha fzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Drum bun Borsulica, drum bun Dom' Profesor. Am gasit niste amatori, dar pentru sambata... Deci: MAINE, SAMBATA 11.11.2017, ORA 10.00, DIN BENZINARIA PETROM SOS ALEXANDRIEI, PLECAM INTR-O MARE AVENTURA PE MALUL ARGESULUI! Cine mai doreste, cine mai pofteste... Am obtinut si eu liber de la imparatie... Deci cred ca ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Salut! Si la mine se inchide sezonul we asta o iesire pe asfalt duminica? Am yamaha fzr Incercam sa ne organizam pentru duminica. Se pare ca o sa ploua pe la Tulcea, dar eu tot Mahmudia am in cap... Sa vedem ce mai spun si baietii... Te tinem la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kreature Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Ce e o iesire moto fara ploaie?!! ) Zapada sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 ...Zapada sa nu fie E biiiine la zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Eu am spun ce am vazut si constatat. E ca si cum te plimbi printr-o groapa de gunoi! A fost ultima data cand am trecut pe acolo pana ecologizeaza aia zona. Mai bine trag un frig si ma plimb pe la munte. Nici nu vreau sa ma obisnuiesc cu astfel de peisaje cand ma dau cu enduro. Eu doar am vrut sa ii atentionez pe cei care vor o tura misto si se trezesc ca se plimba printre gunoaie. Stiu ca nu sunt fair fata de initiatorul topicului, dar e mai corect asa pentru cei care nu stiu zona. Fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kreature Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 E biiiine la zapada » Post actualizat in 10 Nov 2017 20:42 Aha.. pe schiuri vrei sa zici . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 veliko la masa de pranz nu vrea nimeni???? M-as baga, pe duminica, la un Veliko sau drumuri cu asfalt si zone mai insorite Ar mai fi amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Eu am spun ce am vazut si constatat. E ca si cum te plimbi printr-o groapa de gunoi! A fost ultima data cand am trecut pe acolo pana ecologizeaza aia zona. Mai bine trag un frig si ma plimb pe la munte. Nici nu vreau sa ma obisnuiesc cu astfel de peisaje cand ma dau cu enduro. Eu doar am vrut sa ii atentionez pe cei care vor o tura misto si se trezesc ca se plimba printre gunoaie. Stiu ca nu sunt fair fata de initiatorul topicului, dar e mai corect asa pentru cei care nu stiu zona. Fara suparare. am oscilat intre sa bag stouri si sa ma dau naiv si chestii doar de troleala... dar... intre arges si orice alt mal, nu e diferenta. poate ai avut tu timp mai mult sa vezi gunoiul acolo decat sa zicem pe la munte pe valea unui parau... dar e acelasi. uneori mai grav la munte. neste idioiti astia de se dau pe acolo pt un quickie, dom-le... basca, pana in oltenita nu e nici o carciuma decenta doar carciumi satesti (multe fara mici si cu bere la pet doar). si uite asa a devenit plin motoretismu' de trip-uri pe alte continente si gasti de fac jdemii de km ca o postare de tura pe malul argesului e booed » Post actualizat in 10 Nov 2017 22:03 mno, eu nu bag, din motive dubiooase, dar pt bucuresteni... devreme in primavara sau dupa ce a dat zapada la munte cam asta e tura de 'cheia' fara asfalt... » Post actualizat in 10 Nov 2017 22:05 E biiiine la zapada lasa, ma, ca e mai bine fara. sau mai aveti cuie si suruburi si pt iarna asta? » Post actualizat in 10 Nov 2017 22:11 Ca sa se inteleaga despre ce vorbesc, o mica parte din multele amintiri de pe langa Arges: e unul de tot insista sa mearga pe camp fara roata spate sau mi se pare mie din poze? ce casca are baiatul cu jet-ul? » Post actualizat in 10 Nov 2017 22:13 unde sunt benzinariile de pe traseu? Editat Noiembrie 10, 2017 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate