TWD.Grig Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Salutare ! Incerc sa dau de proprietarul unei motociclete abandonate de vreo 3-4 ani in ideea de a o cumpara. Am stat in zona unde se afla aproape un an si in tot timpul asta am reusit sa aflu doar faptul ca proprietarul s-a mutat definitiv din blocul de langa si ca nu l-a mai interesat mobra. N-am reusit sa-i aflu numele, nimic. Vecinii sunt destul de in varsta si m-am lovit de clasicul "nu stiu domne nimic. ce vrei ?". Si acum urmeaza intrebarea: " cum pot afla un numar de telefon sau o adresa in baza numarului de inmatriculare ? ; ma poate ajuta cineva ? " Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Ilegal, prin pile la politie sau la taxe locale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Decat sa stai dupa dobitoci dinastia, mai bine te duci si iti cauti una gata pregatita de vanzare. Cauti pana gasesti ce-ti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 oficial nu ai cum ....neoficial cauta si tu seria de la cadru numarul de inmatriculare si incearca la un prieten la asigurari (poate ai noroc si e in baza de date ) la RAR...(statie itp ) sau rogi un politist (ii spui exact ce vrei sa faci si de ce te intereseaza mobra) ...sub pretextul sa nu cada mobra pe un copil ( legea 677/2001articolul 5 B )......OMUL va fi instiintat sa si ridice fierul vechi de pe domeniul public si de aici te descurci .....ai o sansa ..daca nu are acte legea se va indrepta spre ultimul proprietar aflat in baza de date de la serviciul inmatriculari ....care nu inseamna ca e si ultimul proprietar ( bazat pe un contract de vanzare cumparare)......eu zic ca te complici .....multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Dar ce motocicleta este? Poate nu se complica daca este ceva valoros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 19, 2018 Admin Share Postat Februarie 19, 2018 Chiar daca ai avea in politie sau alte organe abilitate orice relatie - si frate sa fie - aceasta nu te poate ajuta, daca acceseaza baza de date interna trebuie sa aiba un motiv foarte bine determinat, altfel isi poate pierde serviciul Asta cu "vezi ca o sa cada mobra pe un copil" este puerila.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Chiar daca ai avea in politie sau alte organe abilitate orice relatie - si frate sa fie - aceasta nu te poate ajuta, daca acceseaza baza de date interna trebuie sa aiba un motiv foarte bine determinat, altfel isi poate pierde serviciul Asta cu "vezi ca o sa cada mobra pe un copil" este puerila.. e (cuvant urat). Am parcat odata pe un loc de parcare care nu era al meu. Si o venit proprietarul si mo blocat. Eram pe langa politia rutiera din Cluj. M-am dus la ei cu nr de inmatriculare si mi-o zis " sta la apartamentul xx" Ca eram parcat la ei in fata blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 19, 2018 Admin Share Postat Februarie 19, 2018 Pai am scris ca trebuie un motiv bine determinat. Oricum, daca treaba s.a intamplat demult nu mai e relevant, acum nu.ti da nimeni nicio o informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Chiar daca ai avea in politie sau alte organe abilitate orice relatie - si frate sa fie - aceasta nu te poate ajuta, daca acceseaza baza de date interna trebuie sa aiba un motiv foarte bine determinat, altfel isi poate pierde serviciul Asta cu "vezi ca o sa cada mobra pe un copil" este puerila.. in caz particular am patit una din asta ...s a suit un mucos pe wakasakiul meu parcat pe locul meu de parcare din fata blocului ...si l am cules de sub mobra(moroc ca eram acasa cu geaml deschis si l am auzit )....rezultat ...julituri o spaima si ta-su si a cumparat o scarita si un schimbator.... rupte ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Inca te mai bantuie acel F650?(am discutat anul trecut de subiectul asta cand am luat niste ghete tcx de la tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 Inca te mai bantuie acel F650?(am discutat anul trecut de subiectul asta cand am luat niste ghete tcx de la tine ) Yup, si de data asta e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Salutare ! Incerc sa dau de proprietarul unei motociclete abandonate de vreo 3-4 ani in ideea de a o cumpara. Am stat in zona unde se afla aproape un an si in tot timpul asta am reusit sa aflu doar faptul ca proprietarul s-a mutat definitiv din blocul de langa si ca nu l-a mai interesat mobra. N-am reusit sa-i aflu numele, nimic. Vecinii sunt destul de in varsta si m-am lovit de clasicul "nu stiu domne nimic. ce vrei ?". Si acum urmeaza intrebarea: " cum pot afla un numar de telefon sau o adresa in baza numarului de inmatriculare ? ; ma poate ajuta cineva ? " Multumesc ! Vorbeste cu administratorul sau presedintele asociatiei de locatari, de obicei sunt pensionari care stiu tot ce misca pe teritoriul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Salut. Daca motorul ala sta de 3 - 4 ani in ploaie si zapada... lasa-l sa stea in continuare. Ce economisesti prin achizitia mai ieftina o sa bagi in el dupa ca sa te poti da cu el... Nu prea ai bani? Ia-ti ceva calumea. Iesi mai ieftin la final si te mai si dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Cred ca te complici. Eu vad 3 motive pentru care o motoreta sa fie abandonata: 1. Proprietarul a decedat...aici lucurile devin complicate cu actele de mostenire. 2. Este defecta si reparatiile costa mai mult decat facea ea 3. Nu a avut actele in regula (gen cartea pe un nume, certificat de inmatriculare pe alt nume si fiscal ioc). De multe ori in astfel de cazuri nu isi bate nimeni capul sa refaca traseul hartiilor. Poti incerca dar nu vad un motiv bun pentru care motocicleta ar fi abandonata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Varianta 4: proprietarul este la mititica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Sau mergi la politie la accidente usoare unde declari ca i-ai atins motorul cu masina si vrei numele proprietarului sa faci amiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Varianta 4: proprietarul este la mititica. Da, uite asta nu mi-a trecut prin cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut rusu Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Buna ziua ,am luat o mașina acum doi ani fără fecal și nu pot găsi proprietarul mașini ,ma poate îndruma cineva Va mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crecea Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 PH 30 HOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutul_72 Postat Mai 8, 2020 Share Postat Mai 8, 2020 Mar interesa nr auto SB11WJB nume propietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate