The_Sin_Eater Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Sa traim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Ca tot e vremea asta de rah*at afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 27, 2018 Autor Share Postat Iunie 27, 2018 Si de la mine ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 (editat) Melodia asta imi place foarte mult. Nuj... chiar daca nu e metal greu, transmite ceva... Editat Iunie 27, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Asta e in ton cu starea mea de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 DESTEPTAREA, intunecatilor! Luati de va reveniti in simturi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 DESTEPTAREA, intunecatilor! Luati de va reveniti in simturi: Nu mi-a placut niciodata albumul asta. Au incercat ei sa faca ceva mai industrial, ceva electronic, dar nu le-a iesit. Tot astea mi se par cele mai bune. 'Tu-i mama ma-sii, ce s-a intamplat in '96-'98 atunci? Ca mare bum ce a fost. Parca pe toti i-au lovit inspiratia atunci. Si multe trupe au luat nastere tot in perioada aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Ceva clasic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 DESTEPTAREA, intunecatilor! Luati de va reveniti in simturi Dara cu ToT mai mult ma ia somnu' la loc Ceva mai saltaret: Swordmaster Black Metal (early), Thrash/Death Metal, Sweden Aceeasi piesa, cu un sound mai raw si titlul diferit (don't ask why), ce a fost inclusa pe World Domination II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Metale, ce sa zic? Mie, de exemplu nu imi place Aegis, dar...fiecare cu placerile lui, nu? Da, perioada aia a fost...jos palaria. Iaca: » Post actualizat in 28 Jun 2018 07:29Am gasit asta: Voi stiati de streaming-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Vincent Paul Abbott, cunoscut simplu ca "Vinnie Paul" a fost un baterist și producător muzical american, membru al formației Hellyeah. El e cunoscut mai ales ca membru cofondator al formației heavy metal Pantera. De asemenea el a fost membru cofondator și al formației Damageplan în 2003 împreună cu fratele său mai mic Dimebag Darrell. Sambata 22 iunie 2018 a facut un infarct in somn si a murit la varsta de 54 de ani. Fratii Abbott sau reunit in ceruri! R.I.P! Editat Iunie 28, 2018 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Buna dimineata Pacat de el, nu stiam ca a murit.. de pe la noi, imi place de mor interpretarea lor Legat de perioada mai sus mentionata, este evident ca a fost o emulatie de inspiratie pentru multe trume din toate genurile. Nu stiu sigur daca nu cumva chestia asta n-a avut legatura si cu faptul ca pe vremea aia genurile si subgenurile erau mai bine definite. Astazi e o mixtura care nu stiu cat bine face. Multi experimenteaza si poate e normal sa nu iasa albume de referinta. Poate de aia ascult in continuare chestiile vechi. In plus, nici tehnologia care a aparut intre timp poate nu e cel mai bun lucru. Nu ma refer la sound-ul din concerte, evident, ci la ideea ca inregistrarile din studio sunt mult prea prelucrate dpmdv. A se vedea aici diferenta dintre cum suna o piesa cand asculti albumul si cum suna live. Zic si eu acuma... Editat Iunie 28, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Si videoclipul » Post actualizat in 28 Jun 2018 08:07 Vincent Paul Abbott, cunoscut simplu ca "Vinnie Paul" a fost un baterist și producător muzical american, membru al formației Hellyeah. El e cunoscut mai ales ca membru cofondator al formației heavy metal Pantera. De asemenea el a fost membru cofondator și al formației Damageplan în 2003 împreună cu fratele său mai mic Dimebag Darrell.Sambata 22 iunie 2018 a facut un infarct in somn si a murit la varsta de 54 de ani.Fratii Abbott sau reunit in ceruri!R.I.P! Sa ne reamintim, zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 O săptămână până la Metalhead Meeting! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Da, asa e. Parca prima zi m-ar tenta mai mult. Sa vedem acum Vision of Atlantis- austrieci. Un pic de Nightwish(din vremurile bune), un pic de Sonata Arctica, Lacuna Coil, d-asta. Nu suna rau, daca gusti stilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Stabat Mater, motherfuckers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Buna de toot!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDX Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Neața, ceva proaspăt scos din cuptorul CMR: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 good to be back home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=FL7-sbiGlzw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 3, 2018 Autor Share Postat Iulie 3, 2018 Old school trash metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 tata lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ceva pentru Rico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ceva pentru Rico da da merci si ceva nou pt toti...in stilul demolition hammer...dezastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=k4IS175qwMI » Post actualizat in 04 Jul 2018 16:47Ceva fin https://m.youtube.com/watch?v=B7mhQipwdb0&oref=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DB7mhQipwdb0&has_verified=1&client=mv-google&layout=mobile# » Post actualizat in 04 Jul 2018 19:12https://www.youtube.com/watch?v=k4IS175qwMI si ceva fin https://www.youtube.com/watch?v=B7mhQipwdb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate