andrei111 Postat Aprilie 19, 2018 Autor Share Postat Aprilie 19, 2018 Buna dimineata! Valach-interesant, nu stiam de proiectual asta. Si o trupa de care nu voiam sa aud pana cand nu i-am vazut live si am realizat cat de completi sunt ca muzicieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Lăsați netul și haideți deseara in Quantic la Dark Tranquillity! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 19, 2018 Autor Share Postat Aprilie 19, 2018 M-am trezit prea tarziu. Ca de obicei aflu pe ultima suta de metri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Buna dimineata, intunecatilor. Haideti sa incepem vinerea asta cu Haggard - The sleeping child. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 (editat) Neata, de curand am dat peste baietii astia. Enjoy! Editat Aprilie 20, 2018 de alzayr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Azi sunt pissed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Uite sa te calmezi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Da, ia de aici ceva sa te mai inveselesti ca tot e vinerihttps://www.youtube.com/watch?v=UvBIHOaH8-M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 (editat) Metal Hammer lives! Editat Aprilie 20, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Ceva destul de fain.... Children of bodom - Morrigan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Buna dimineata. Sa'nceapa uikendu'! Ce parere aveti de bajetii astia? Cradle of filth - Nymphetamine Fix Mie, sincer, mi se par cam comerciali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 21, 2018 Autor Share Postat Aprilie 21, 2018 Nu ești singurul care are părerea asta. In opinia mea au avut și albume bune, dar... Oricum vocea omului e de excepție, păcat de calea pe care au ales să meargă, dar probabil ca..bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 I-am vazut anul trecut la Arene. De toata jena sonorizarea, vocea s-a auzit praf de tot. In schimb imi povestea cineva care i-a vazut cand au venit prima data in Ro, in Vama la Stuff Stock-ul care s-a tinut pe camp, acum mai multi ani. Cica a rupt ala cu vocea!! App de Vama, duminica pe 29.04 canta Bucovina la Barba Neagra. O melodie care imi place de la Cradle: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Cradle of filth Mie, sincer, mi se par cam comerciali. Am avut discutia asta prin.. '98 O piesa de la ei care, daca nu ar fi fost clar cine o canta, nu cred ca v-ati fi prins.. ^ "The Principle of Evil Made Flesh" 1994 » Post actualizat in 21 Apr 2018 17:07 Machine Head - Davidian Bun, bun.. I'll raise with: ^ "The more things change" (my all times fav MH album) Ca de obicei, prefer albumele lor mai vechi si imi place perioada cu Logan Mader la chitara (awesome tattoo): http://www.tattoolife.com/logan-mader-ten-ton-tattoos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) Da, nice. Va supun atentiei urmatoarea piesa: Smashing pumpkins - The world is a vampire. Editat Aprilie 21, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 I-am vazut anul trecut la Arene. De toata jena sonorizarea, vocea s-a auzit praf de tot. In schimb imi povestea cineva care i-a vazut cand au venit prima data in Ro, in Vama la Stuff Stock-ul care s-a tinut pe camp, acum mai multi ani. Cica a rupt ala cu vocea!! Confirm! In 2007 se intampla. A fost foarte tare prestația lor de atunci. Nu au sunat rău deloc nici în 2009, când au cântat la Cluj alături de Moonspell. Anul trecut sonorizarea a fost slabă, nu neapărat prestația trupei... » Post actualizat in 21 Apr 2018 19:40 Ceva destul de fain.... Children of bodom - Morrigan Pune-te pe picioare și haide in iulie la Arene să-i vedem live! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Buna dimineata. Asa...ca de duminica, sa incepem cu ceva optimist. Disturbed - Indestructible » Post actualizat in 22 Apr 2018 18:32 Niste bajati destul de ok-ish: Apocalyptica - Path, de pe albumul Cult. Ai mai multe albume destul de faine. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 22, 2018 Autor Share Postat Aprilie 22, 2018 De pe vremea cand ardea biserici si ulterior punea poza pe coperta albumului:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vX6KPBWqr7k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Salutam. Din analele metalului clasic: Metallica - The outlaw torn de pe albumul Load 1996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Asta de care? Editat Aprilie 23, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Confirm! In 2007 se intampla. A fost foarte tare prestația lor de atunci. Nu au sunat rău deloc nici în 2009, când au cântat la Cluj alături de Moonspell. Anul trecut sonorizarea a fost slabă, nu neapărat prestația trupei... » Post actualizat in 21 Apr 2018 19:40 Pune-te pe picioare și haide in iulie la Arene să-i vedem live! Le-a dat ceatza Moonspell la Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 JC, cred ca alea erau mai potrivite pentru rubrica "Fun". In alta ordine de idei.... Dimmu Borgir - The chosen legacy Mișto primele cuvinte scrise in videoclip: Iam the first creature of this kingdom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 24, 2018 Autor Share Postat Aprilie 24, 2018 S-au schimbat mult. In rau? N-as spune ca nu suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate