Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Hai ca am venit si eu din concediu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 daca am mai postat imi cer scuze » Post actualizat in 16 Jul 2018 14:08si ceva live cu ei » Post actualizat in 17 Jul 2018 04:23neatza » Post actualizat in 17 Jul 2018 04:23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 S-a mutat toata lumea pe topicul cu vloggereala si aici nu mai posteaza nimeni nimic... Andrei, las-o dreaq de treaba si nu mai visa la Tazmi si posteaza aici ceva calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Asta e mult mai metal decat multe trupe de metal care o ard pe instagram: Din vremea cand muzica avea c_oaie si nu era politically correct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 yeaaaaaahhhhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 18, 2018 Autor Share Postat Iulie 18, 2018 (editat) Neata! Metale, e plictiseala mare la birou. Topicul ala mi s-a parut fun si am zis sa le cant in struna. N-am nimic cu fata, ce dracu:)) Adrian - Sabath cu Dio. Nu stiu de ce dar mereu mi s-a parut ca ceva nu e in regula. Acum, normal ca sunt subiectiv, dar il prefer pe Ozzy Ca sa revenim la ale noastre. Ce tineri erau:))). Sound-ul de care m-am indragostit cand eram pustan https://www.youtube.com/watch?v=-vnAdhSOxFI Editat Iulie 18, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=M8dGLhLtUO8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Andrei, da. Insa, nu stiu de ce, dar proiectul lui Dio, Heaven and Hell, m-a prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 18, 2018 Autor Share Postat Iulie 18, 2018 A nu se intelege ca cineva contesta aici meritele lui DIO;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Daca tot am vb de ozzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Neata! Metale, e plictiseala mare la birou. Topicul ala mi s-a parut fun si am zis sa le cant in struna. N-am nimic cu fata, ce dracu:)) Lasa, lasa.. a fost bun. Topicul ala mi-a dat idei Pai nu ma fac eu vlogger?!?! ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Ba, voi veniti duminca la Judas? M-as duce, dar setlist-ul din turneul acesta nu prea ma incalzeste, sincer. In plus, cacao Downing nu mai e in trupa si exista posibilitatea sa nu apara la concert nici Glenn Tipton, ceea ce chiar ar fi de rahat... Cica nu canta nici Diamonds and Rust... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 hahhahahaha ce am gasit pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 (editat) cel mai bun album..... Pentru mine "Lunar Poetry" e za best: » Post actualizat in 18 Jul 2018 22:06 SATANAAAAAAA This hits the spot: » Post actualizat in 18 Jul 2018 22:08 Hai ca am venit si eu din concediu... Me 2, adica.. "Back from the Dead" » Post actualizat in 18 Jul 2018 22:13 hahhahahaha ce am gasit pe facebook Editat Iulie 18, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 NEW!!!! » Post actualizat in 19 Jul 2018 04:43blanaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Rage Against the Machine, varianta pe negru » Post actualizat in 19 Jul 2018 12:47Si mai las ceva aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Ceva clasic: Dupa parerea mea, albumele cu Maniac la voce sunt cam cele mai bune de la Mayhem. "De Mysteriis..." e de legenda, intr-adevar, insa mi se pare supracotat. Cat despre Attila, parca nu rezonez 100% cu stilul lui, insa recunosc ca face niste spectacole memorabile. Albumele cu Maniac sunt mult mai filosofice, mai tehnice, experimentale, complexe, deloc liniare, in spiritul filosofiei lui Nietzsche din punct de vedere al conceptului. » Post actualizat in 19 Jul 2018 15:13Si daca tot vorbim de avangarda: "Norwegian avant-garde metal band" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 probabil cel mai turbat album ever....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 20, 2018 Autor Share Postat Iulie 20, 2018 Buna dimineata! dionysos - nu zici rau tu acolo Ceva death frantuzesc. Parca au mai fost pusi aici, dar chiar si asa, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 francezii mei favoriti pe langa anorexia nervosa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) 3 x B No comment Editat Iulie 22, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Ehm, ultima zi de concediu Isengard Death/Black Metal, Norway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 'mneata bajatii mei, Va salut de la cafei! De la Ukraina cu dedicatie: No, fatuca asta le zice bine, habar n-aveam de ei:) Angela ex Arch Enemy si-a lasat amprenta in multe colturi ale genului Metal si in multe copilite ce-au crescut super hardcore:) nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Neshte macarena : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate