tiz Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Salut, mi s-a rupt topcaseul azi pe la 9.30 la ieșirea din pasajul Victoriei către str. Dr. Felix. Dacă l-ar găsit cineva sau poate da ceva informații 0722486466. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Nu sunt ironic sau ceva.. doar intreb si eu: Nu ai simtit/auzit cand ti'a cazut ditamai cutia ? Editat Aprilie 25, 2018 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 25, 2018 Admin Share Postat Aprilie 25, 2018 Nu neaparat, ai casca, poate si o toba mai zgomotoasa, am mai auzit cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Am auzit când a văzut capacul tobei, după 8000 rpm. Dar nu am dat importanță. Să cadă ditamai cutia... și să nu o simți... De aia leg de obicei topcase-ul cu o chingă, mai ales când e full. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Nu am auzit, s-au rupt suporții și a căzut cutia. Aveam toate actele, cardurile, laptopul. M-am uitat pe camera când am ajuns acasă și am văzut unde a căzut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 pfoaaaa ... nu as vrea sa fiu in locul tau acum Poate totusi ai noroc .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 am patit-o si eu, nu aveam nimic in el si m-am prins in maxim 3 km de la plecare. Am strabatut drumul de 2 ori calare si o data pe jos in speranta ca-l voi gasi....nimic. Probabil cineva a vazut cand mi-a cazut si nu s-a stapanit...ca asa e romanu, strangator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Suporți Givi... Niste căcaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Niste mizerii de țevi. Uite aici suporți home-made, inclusiv placa are dedesubt un adaptor făcut tot de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Din pacate nimeni, inclusiv eu, nu respecta greutatea maxima admisa pe care poti s-o pui in "tomberon" (eu asa il alint). De aici necazuri de genul acesta. Imi pare rau pentru tine, sper sa recuperezi macar actele, cardurile se pot bloca, laptopul... sper sa nu fi fost date importante in el. Bafta, ca ai nevoie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Din pacate nimeni, inclusiv eu, nu respecta greutatea maxima admisa pe care poti s-o pui in "tomberon" (eu asa il alint). Tre' sa fii nebun sa bagi doar 5 kile in topcase de 40 si ceva de litri. Eu de cateori plec la drum lung am acelasi topcase, cu lucrurile fixe de luat la mine: 21 de kile. Are vreo 6-7 ani si n-are nici pe dreaqu. Bine, e Shad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Greutatea maximă se referă, zic eu, la faptul că nu e recomandat să pui lucruri grele, deoarece mută centrul de greutate prea in spate. Cu consecințe evidente: wheelie (am scris corect?). Nu o dată am pățit să ridic fața, având pasager (și nu de ala greu) + topcase-ul burdușit. Weekendul trecut am intrat și în voblaj. Not funny. Oricum, sistemul ăla cu două țevi nu mi-a prezentat niciodată încredere. Trebuia să mai fie un punct de sprijin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaroslav Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Eu zic ca atunci cand e sa se intample, se intampla!.. Oricui! Atitudinea cum ca: *ce dotat sunt eu, *ce teava am, *nu sunt ironic dar zic si eu *sau ca ce auz fin am eu la 8000 de ture, nu cred ca ajuta in astfel de situatii. Mai mult ca sigur ca si-a invatat lectia din patania asta. Omul e disperat sa-si recupereze lucrurile si a cerut ajutor pe un site unde se presupune ca toti simtim ca facem parte din aceeasi comunitate. Zic sa ajutam fiecare cum putem acum cat e proaspat: cu un share pe conturile de socializare, cu intrebari stanga-dreapta prin zona, taximetristi, etc Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Multumim pentru dojeneala .. user cu 1 post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaroslav Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Offtopic: Cuvantul "dojeneala" nu exista, user cu 1,561 posts! FYI, sunt "p'acilea" din 2008, dar deh, fiecare cu valorile lui Imi cer scuze, voiam sa fie un mesaj constructiv si motivator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Esti extrem da dastept! Sunt sigur ca ai construit mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Greutatea maximă se referă, zic eu, la faptul că nu e recomandat să pui lucruri grele, deoarece mută centrul de greutate prea in spate. Cu consecințe evidente: wheelie (am scris corect?). Nu o dată am pățit să ridic fața, având pasager (și nu de ala greu) + topcase-ul burdușit. Weekendul trecut am intrat și în voblaj. Not funny. Oricum, sistemul ăla cu două țevi nu mi-a prezentat niciodată încredere. Trebuia să mai fie un punct de sprijin. Greutatea maximă ține de construcția cutiei și de rezistența plăcii de prindere. Vezi diferența dintre cutiile Monolock și Monokey de la Givi: la primele greutatea maximă recomandată este în general de 3 kg, pe când la Monokey e de 10 kg, chiar la același volum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Nici cu 20 kg nu s-a rupt Givi Maxia 50 cu placă din aliaj (tot Givi). Preventiv, am legat totul bine cu o chingă zdravănă. Just in case. Nu înseamnă că am procedat bine/corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Eu zic ca atunci cand e sa se intample, se intampla!.. Oricui! Atitudinea cum ca: *ce dotat sunt eu, *ce teava am, *nu sunt ironic dar zic si eu *sau ca ce auz fin am eu la 8000 de ture, nu cred ca ajuta in astfel de situatii. Mai mult ca sigur ca si-a invatat lectia din patania asta. Omul e disperat sa-si recupereze lucrurile si a cerut ajutor pe un site unde se presupune ca toti simtim ca facem parte din aceeasi comunitate. Zic sa ajutam fiecare cum putem acum cat e proaspat: cu un share pe conturile de socializare, cu intrebari stanga-dreapta prin zona, taximetristi, etc Mersi! Aici nu e "birou de obiecte pierdute, e forum. Deci mai si discutam, nu doar cautam topcaseuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaroslav Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Corect Speedy.K, pot fi si info utile adiacente la topic. Doar perfidia unora m-a determinat sa scriu cele scrise. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Mă înscriu și eu la PERFIZI? Facem doua echipe, PERFIZII și CORECȚII. O punem de un Exatlon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) Salut, mi s-a rupt topcaseul azi pe la 9.30 la ieșirea din pasajul Victoriei către str. Dr. Felix. Dacă l-ar găsit cineva sau poate da ceva informații 0722486466. Multumesc Nasol moment. Stiu ca a trecut ceva vreme, dar vezi ca zona e impanzita de camere video, mai ales spre Dr. Felix. Incearca pe la cladirile de birouri/banci si ce firme or mai fi pe acolo, poate a prins vreuna ceva. Intr-alta ordine de idei, io nu stiu de ce va luati de jaroslav. Omul a avut o interventie absolut corecta, pentru care ii multumesc. Ca sa zic asa, e destul de obositor cand unul nu vorbeste decat de ce bine se pregateste cu chingi, ce suporti misto are el, ce auz fin are la 8000 de turatii si cum ridica mobra pe-o roata pentru ca centrul de greutate, gen (mai usurel cu ambreiajul si acceleratia daca te sperii si-ti intra in "voblaj" ). Iar cu numarul de postari, putin conteaza. Io-s pe forum din 2003 si am, cate, 300 de postari? Mai nou asa se masoara cat de mare o ai? Editat Mai 8, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) Bine, bre, nu mai vorbesc deloc. Dacă dau un sfat, mi se dă în cap. Hai noroc și spor in toate! Mai nou, ne f#tem intre noi și ăștia cu Vstrom. Bun așa, să știu și eu pe unde mă bag in seamă. Editat Mai 8, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Nu, bre, nu dai sfaturi. Sau cel putin nu sfaturile se vad prima data. Ce se vede cel mai mult e cum ai o parere despre orice, cum te lauzi cat de tare esti si le stii pe toate. In fiecare reply ne spui cum tu faci ceva mai bine. Si asta nu doar aici, pe thread-ul asta, sau chiar pe forumul asta. E foarte obositoare chestia asta, viata nu e numa' lauda si competitie, tre' sa fie si un pic de modestie, prietenie si empatie pe acolo. Ca mergi pe un VStrom nu inseamna nimic. Ia ce ti-am zis ca pe o observatie prieteneasca, nu e vorba de f#utut, departe de minte gandul asta. Ba chiar daca ne mai vedem la o intrunire, trebuie sa stam la o bere, ca pana acum nu ne-am prea nimerit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) Cu asemenea atitudine, prefer să te evit. Sincer. Poți proceda identic. Editat Mai 8, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate