chopperman Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Ce sisteme de bagaje sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Acum 8 ore, chopperman a spus: Ce sisteme de bagaje sunt alea? SW Motech Pro carrier rack cu SW Motech 3 x 15L Sysbag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 La 06.06.2020 la 23:12, hora09 a spus: Asta fac tot timpu de cand m-am tras pe magar austriac indian. La 08.06.2020 la 20:22, KINGS a spus: Peste cateva zile ma duc la un ride-test cu Tenerele. Ai vreun punct anume la care sa-mi casc ochii? Din punct de vedere al comportamentului in off ma intereseaza in mod special, ca pe asfalt te prinzi imediat ce si cum. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: austriac indian. Fabrica din Mattighofen, motor cadru alea alea - merci oricum T7 in Franta, nu stiu unde exact dar te ajuta netu daca vrei sa faci un tur ghidat la fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 (editat) Nu stiu daca l-a mai postat cineva, dar mie tipul asta mi se pare singurul cu factura mica la curent din zecile de pareri de pe YouTube Atat in filmuletul asta cat si in altele postate de el. Editat Iunie 16, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Bateria aia pe Lithium...o vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Acum 2 ore, ovi_ice a spus: Bateria aia pe Lithium...o vreau si eu Arata ca o jucarie misto de avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 ^^^ Pavel si-a luat T7 pentru ca el cauta cat mai multe drumuri off road. plus ca nu vrei sa stii cum arata Honda care a avut-o inainte. lui nu-i trebuie tehnologie, ii trebuie basic Adv bike. Il stiu pe om personal si stiu ce anume vrea sa faca cu motocicleta prin lume. Diferenta intre T7 si 790 e mare si fiecare are clientii ei. 790 e inclinat mai mult spre dual sport Adv, ai ce trebuie si pe asfalt si pe off. T7 e clar mai off road orientat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 La 19.06.2020 la 10:51, ioio_viola a spus: ^^^ Pavel si-a luat T7 pentru ca el cauta cat mai multe drumuri off road. plus ca nu vrei sa stii cum arata Honda care a avut-o inainte. lui nu-i trebuie tehnologie, ii trebuie basic Adv bike. Il stiu pe om personal si stiu ce anume vrea sa faca cu motocicleta prin lume. Diferenta intre T7 si 790 e mare si fiecare are clientii ei. 790 e inclinat mai mult spre dual sport Adv, ai ce trebuie si pe asfalt si pe off. T7 e clar mai off road orientat. Clar, de aia i-au pus suspensii de top si rezervorul sus, pentru off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 11 ore, ERU a spus: Clar, de aia i-au pus suspensii de top si rezervorul sus, pentru off. Rezervorul pus sus, are rostul lui in off... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 La 17.06.2020 la 11:30, hora09 a spus: Arata ca o jucarie misto de avut https://batterie24.de/SHIDO-CONNECT-LTX14-CNT-12V-Lithium-Motorradbatterie-LiFePO4?number=90353 https://www.amazon.de/Batterie-Shido-Connect-Lithium-YTX14-BS/dp/B07JDQQFBS Cel putin asta e varianta direct replacement pt ce am pe F800GS. Pentru mobrele care au bateria montata in locul "standard", adica sub sa, merge luata orice baterie pe Lithium, toate au in ziua de astazi un indicator de incarcare. Doar ridici saua, apesi pe butonul Test si verifici cat are. La F700/800 in schimb, bateria e montata in spatele ghidonului, sub rezervorul fals, iar accesul la ea se face prin demontarea carenajului care imita rezervorul. A pain in the ass, cum s-ar zice. De aceea modelul Shido Connect (cu bluetooth) ar face sens in cazul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 24, 2020 Autor Share Postat Iunie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Ténéré 700 Rally Edition. Pentru cine se așteaptă însă la un rival pentru 790 Adv R, nu prea e cazul. Un scut de aluminiu, protecție radiator, finală Akrapovič, o vopsea specifică și alte câteva chițibușuri. Arată chiar bine, dar cu nu se arată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 4 ore, PzKpfW a spus: rival pentru 790 Adv R pentru asta trebuie un big ass update la suspensie, legata de electronica nu cread ca au sa pluseze cu nimica, pana la urma este abordarea T7-lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 cand vad jante aurii ma ia capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 39 minute, Cavaleru a spus: aurii si atuncea ce facem cu suspensiile aurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 pe alea le pot ignora/nu ma deranjeaza, dar jantele.. pff abominatie binenteles gusturile nu se discuta, fiecare cu aia a ma-sii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 ………. Delta (Letea / Rosetti / Periprava) , Iunie 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 25, 2020 Autor Share Postat Iunie 25, 2020 Tenere 700 Rally Edition: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 La 25.06.2020 la 13:34, xt600 a spus: Tenere 700 Rally Edition: In afara schemei de culori nimic nou sub soare .... Aceeasi mobra la care se adauga elemente din pachetul Rally care este optional la mobra "normala". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 6 ore, KINGS a spus: In afara schemei de culori nimic nou sub soare .... Aceeasi mobra la care se adauga elemente din pachetul Rally care este optional la mobra "normala". Da, dar trebuie sa recunoastem,.. arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 4 ore, xt600 a spus: Da, dar trebuie sa recunoastem,.. arata bine. Da, corect, arata foarte bine. Kitul de stickere exista pe piata la 190 €. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 2 ore, KINGS a spus: Da, corect, arata foarte bine. Kitul de stickere exista pe piata la 190 €. Tu stii mai bine aspectele astea legate de accesorizare, eu faceam doar o remarca pur estetica. Intrebarea este: cumparata in varianta Rally, cu toate accesoriile pe ea, este mai avantajos decat sa cumperi accesoriile separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 La 23.06.2020 la 11:09, xt600 a spus: Rezervorul pus sus, are rostul lui in off... Da, avand in vedere cat de evoluata e mobra, traction control cu 999 nivele si leaning abs 24 de procesoare care sa te asiste s-au gandit sa nu-ti fie prea usor in off. I call this BULLSHIT. E o mobra facuta ieftin, asta e realitatea. L-au pus acolo pentru ca : 1 Atat ii duce capul 2 Le-a fost mai usor [e greu sa faci sinapse, chiar si cand iti arata altii calea e greu sa o urmezi] 3 A fost mai ieftin cu 50 de copeici [cred ca asta e de fapt primul motiv] Inainte sa sara de poponeata in sus juma de forum, mare aprciator al orezarilor de altfel as vrea sa mentionez ca in momentul asta exista doar 2 mobre in segmentul de mijloc [ceea ce e mult mai bine fata de segmentul mono unde exista doar 690] si anume T7 si 790, insa aici se poate vedea foarte clar diferenta intre europeni si orezari. Primii sunt cu ani lumina peste la capitolul inovatie, pentru cei din urma abs-ul inca reprezinta o noutate. Daca nu ar fi fost europenii care sa ridice standardele ar fi japonezii ar fi facut si acum aceleasi mobre de acum 20 -30 de ani cu "bold new graphics" si aceleasi puncte slabe nerezolvate. Acum puteti sa va trigaruiti ....snowflakes ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate