V-FOUR Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Am inceput un nou proiect si cu ajutorul vostru sper sa-l finalizez Am achizitionat un Mz Es 175 cu set de 250 pe care vreau sa-l readuc la starea lui originala si un atas Duna Probleme sunt atat la motocicleta cat si la atas dar incet incet le vom rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Cu cat l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 28, 2018 Autor Share Postat Mai 28, 2018 450 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 24, 2019 Autor Share Postat Martie 24, 2019 Am sudat pe cadru prinderi pentru atas si am modificat cele de la atas Inca mai lucram la atas dar vom incepe sa demontam si Mz-ul cat de curând Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 (editat) Ma intereseaza si pe mine piston, segmenti si chiulasa de 175 c.c. Poate are cineva ... Restaurez si eu un MZ. Deocamdata am facut rotile si acum sunt la motor. Pun si niste poze. Daca pot fi de folos cu vreun sfat , cu mare drag. Pot fi contactat la 0740133824 sau relufarcas@yahoo.com. Salutari . Editat Martie 25, 2019 de relufarcas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 30, 2019 Autor Share Postat Aprilie 30, 2019 Mz-ul e bucati, din pacate creste si lista pieselor de care am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 5, 2019 Autor Share Postat Mai 5, 2019 Progresam cu mici reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 La 24.03.2019 la 14:35, V-FOUR a spus: Am sudat pe cadru prinderi pentru atas si am modificat cele de la atas Inca mai lucram la atas dar vom incepe sa demontam si Mz-ul cat de curând Nu mi se pare deloc in regula prinderea asta, daca apar forte mari in ea se va indoi teava asta. Trebuie sa te asiguri ca celelalte prinderi sunt solide si mai ferme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 6, 2019 Autor Share Postat Mai 6, 2019 Prinderea este originala de Panonia pentru atas Duna, in poza nu apare dar mai este inca o contra-piuliță, atasul Duna este din aluminiu si este foarte usor comparativ cu cele rusesti, nu vor fi probleme si nu fac compromisuri cand vine vorba de siguranță, sudurile au fost facute de un profesionist si reverificate acum cand cadrul este gol( demontat), am ales sa sudam prinderile pe cadru (desi le-am facut si la strung replica, ca si originalele de Mz) din cauza ca mi s-au parut mai solide așa Prinderea de la Ij, care are un atas mult mai greu decat Duna O parte din prinderea facuta la strung Prinderea de la mijloc, care trece prin cadru, vine montată cu loctite si un grover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 9, 2019 Autor Share Postat Mai 9, 2019 Piesele au plecat la sablat si vopsit electrostatic Proiectul continuă cu pregatirea unor piese pentru zincat Am nevoie de ajutorul vostru, imi lipseste partea de jos de la aripa spate, daca are cineva piesa il rog sa-mi scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 15, 2019 Autor Share Postat Mai 15, 2019 Inca mai sunt piese pentru zincat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 19, 2019 Autor Share Postat Mai 19, 2019 Au venit si primele piese de la zincat, unele au iesit bine, altele trebuiesc curățate si refacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 25, 2019 Autor Share Postat Mai 25, 2019 Piesele de la zincat partea a 2-a O aripa spate si o pedala de frana pentru mz es stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 La 19.05.2019 la 18:51, V-FOUR a spus: unele au iesit bine, altele trebuiesc curățate si refacute Stai linistit ca nu esti singurul care a patit-o, tu in Timisoara eu in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 26, 2019 Autor Share Postat Mai 26, 2019 Greșeala a fost a mea, trebuia sa le curăț mai bine, desi la prima vedere păreau curate după tot procesul de zincare, pe filetele unor piese au ramas pete de rugină, le-am curățat din nou si o sa vedem cum vor ieși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Acum 22 minute, V-FOUR a spus: Greșeala a fost a mea, trebuia sa le curăț mai bine Ale mele au fost curatate, nu mai aveau pic de rugina si tot nu au iesit bine. Exact cum ai spus tu, cu pete de rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 26, 2019 Autor Share Postat Mai 26, 2019 Asa credeam si eu ca sunt curate, dar presupun ca daca erau curate nu apareau pete de rugina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Acum 1 minut, V-FOUR a spus: Asa credeam si eu ca sunt curate, dar presupun ca daca erau curate nu apareau pete de rugina Nu e asta problema, oricum ei au o baie de curatare cu acizi. E bine sa cureti tu piesele ca sa iasa zincarea cat mai fina, daca nu le cureti ei le baga in baia de decapare si zincarea iese mai poroasa, dar totusi fara rugina. Parerea mea e ca decaparea s-a facut superficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 7, 2019 Autor Share Postat Iunie 7, 2019 Dupa o luna de asteptari, au venit din Ungaria unele piese pentru atasul Duna, mai trebuie sa astept cel putin o luna pentru interior Din pacate, desi au trecut 3 săptămîni piesele lasate la sablat si vopsit electrostatic nu sunt gata, ceea ce ma tine pe loc Apelez din nou la voi, poate ma ajutati cu o aripa spate si o pedala de frână Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 salut. ai croma cumva ornametul de atas? daca da unde si cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 14, 2019 Autor Share Postat Iunie 14, 2019 In poza sunt piesele noi si piesele vechi, cele noi asa le-am cumparat, dar oala cu aripile laterale si elicea sunt din aluminiu si se pot da cu polish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 18, 2019 Autor Share Postat Iunie 18, 2019 Azi a venit Mos Crăciun pe la mine si mi-a adus 4 telescoape noi, speciale pentru atas si aripa spate care tot plangeam dupa ea, plus pedala de frana spate Aripa trebuie sudata, cineva a incercat o reparatie cândva, dar va ajunge pe mana chirurgului Pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Bisturiul e pregătit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 23, 2019 Autor Share Postat Iunie 23, 2019 Roata de la atas are spițele si cercul noi si arata super, nu stiu ce sa fac cu rotile de la motor, sa pastrez cercurile de aluminiu sau sa le schimb cu unele de fier cromate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate