ianachim Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 O iesire scurta de testat zona...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 si anul asta trebuia sa ajung in zona.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Salut, In titlu e Kefalonia, si in video e Lefkada. E drept ca amandoua sunt misto, dar poti sa corectezi. Lefkada e belea, in Kefalonia aveam plan anul asta, dar o sa ramana Albania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Am fost anul trecut in Kefalonia si mi s-a parut mai misto ca in Lefkada. Sunt niste peisaje de vis. Cu voia lui ianachim o sa postez si eu vreo 2-3 poze cand ajung la un pc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) fain @ianachim la greci. Si pe mine ma fascineaza tara lor. E ca si cum nu te poti satura niciodata de ea. Editat Mai 30, 2018 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Cei care ati fost in kefalonia ce traseu ati urmat? Mai exact pe unde ati trecut cu ferrry? Care au fost costurile? Ati facut rezervare? ce optiuni sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Eu am trecut din Astakos - Sami. Ca si costuri, sincer nu-mi mai amintesc, am fost anul trecut. Rezervare mi-a facut un prieten grec, n-a fost nevoie sa platesc nimic in avans. Editat Mai 31, 2018 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Am verificat si eu costurile. A trecut cineva prin Vasiliki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2018 Autor Share Postat Mai 31, 2018 Am verificat si eu costurile. A trecut cineva prin Vasiliki?vasiliki nu avea fery pentru kefaloniadoar din nidri am putut sa luam » Post actualizat in 31 May 2018 09:44 cum ziceam VASILIKI pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Ulterior am vazut si eu ca e inchis Vasiliki. Cum ati procedat cu rezervarea? Sau v-ati dus direct? Mai tii minte orele de plecare? Ati innoptat in lefkada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2018 Autor Share Postat Mai 31, 2018 Ulterior am vazut si eu ca e inchis Vasiliki. Cum ati procedat cu rezervarea? Sau v-ati dus direct? Mai tii minte orele de plecare? Ati innoptat in lefkada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Poze ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 Cam asa a aratat tura de de 3007 km PARGA LEFKADA KEFALONIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Betoing! Face drona aia niste poze...ai dresat-o bine! » Post actualizat in 07 Jun 2018 12:34Sau ti-ai luat selfie stick din ala super lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 (editat) Cel mai lung..... Editat Iunie 7, 2018 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 (editat) Ianachim, am fost in Kefalonia, fiica-mea e conceputa acolo, am crezut ca o sa revad locurile alea superbe in video-ul tau... dar nu am recunoscut mai nimic...vreau doar sa iti multumesc pentru montajul superb... Iti multumesc! perspectiva oferita de drona este dementiala, asemenea unei pasari libere -> libertate -> motocicleta Editat Iunie 7, 2018 de throttle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Unde sunt facute pozele 6,,7 si 8? Localitatea/satul de pe Kefalonia ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Astea toate sunt doar din KEFALONIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Ultima poza e facuta tot cu drona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2018 Autor Share Postat Iunie 10, 2018 PARGA un orasel de pe malul marii ce in sezon este suprapopulat insa am avut norocul sa l prindem inainte ca valul de turisti sa l acapareze Zona merita vizitata in amanunt pentru cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Cam asa a aratat tura de de 3007 km PARGA LEFKADA KEFALONIA Nenea, poza cu casa de pe mica insulita stii ceva despre ea, se poate inchiria, are ceva prezentare pe net? Cred ca niste zile acolo ar fi interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Din ce vad eu pare o biserica parasita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 11, 2018 Autor Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) locatia este cam departe de tarm zone e frecventata de kiteisti este o biserica dar nu stiu daca e parasita Editat Iunie 11, 2018 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 mai vrem filmulete cu locuri din kefaonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 am mai prins putin timp si am inceput editarea de kefalonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate