john17 Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 La topic! Si asa nu ma mai notifica la cele pe care chiar le urmaresc. Timpul e prea scump ca sa-l pierd vizionand vloggerasi, prefer forumul cand stau pe tron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Io v.am zis! Daca intreaba de mine, sa.i ziceti ca sunt baiat de comitet. As imparti un cort cu ea la o intrunire. Chit ca imi da ghionturi cand sforai si tot e afacere. Sa nu te trezesti ca ti-ai luat teapa. Eu zic intai sa faci testul ala cu sacul de faina mentionat cateva pagini mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Cand Dumnezeu a zis "Sa fie lumina" i-a zis fetii sa-si miste fundu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Da' astea care iarta multe nu trebuiesc inclinate ca sa vireze ca le ia vertiju', nu? Cum pana mea sa vina un viraj spre tine si s-o tii dreapta de parca ai avea rotite ajutatoare?!? Si sa puna @petre poza cu gumele alea pe care intentiona sa le schimbe zilele trecute, sa vedem daca sunt patrate! Cat despre tazmaniana ce sa zic, ori n-a gasit-o petre-cu-punct pe aia din pijama, ori era dublura ei cu posteriorul cambrat pe mobra, ori pantalonii aia fac minuni! Ba ce ai dracu sunteti, zici ca voi ati facut sex numai cu Naomi Campbell... » Post actualizat in 14 Jul 2018 06:59 Cum pana mea sa vina un viraj spre tine si s-o tii dreapta de parca ai avea rotite ajutatoare?!? Stii cum e la filmari, tragi mai multe duble pana iese aia buna . Si sa puna @petre poza cu gumele alea pe care intentiona sa le schimbe zilele trecute, sa vedem daca sunt patrate! Cat despre tazmaniana ce sa zic, ori n-a gasit-o petre-cu-punct pe aia din pijama, ori era dublura ei cu posteriorul cambrat pe mobra, ori pantalonii aia fac minuni! Nu sunt patrate bre, le schimb pt ca nu corespund la dimensiun in carte si sunt cam vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 (editat) S-au ivechit si nici pe coama nu sunt tocite Nu, prefer mai deschise decat Naomi, la culoare zic. Dar curbe fara sa ma inclin nu mai iau de cand aveam tricicleta Editat Iulie 14, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 (editat) Chiar mi-ai adus aminte, cand eram copii inclinam bicicletele pe curbe mai ceva ca aia de la curse . Ne inspiram si noi de la Telesport (parca asa-i zicea inainte de 1989) cand dadeau colaje din sporturile cu motor, cca 30 de secunde o data la sase luni. Ce sa stie pulynos care e milenial... el merge cu 35km/h. Editat Iulie 14, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Eu stiu ca il vedeam pe Niki Lauda la tv cand eram mic, se transmitea f1 la tvr abonament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Paulica nu e ma milenial. Are mai multe fire de par alb ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Paulica nu e ma milenial. Are mai multe fire de par alb ca mine. Pai cati ani are? Mie mi-a lasat impresia ca o arde flower power... pare ca are doar 50 lei de in buzunar pe weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Repede voi sa-mi stricati distractia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Pai cum crezi ca a pus el zgaboanta pe Tuono, spărgând meleoane in Centrul Vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Pai tu te vopsesti mah Tutankhamon Eu? Nu! Fereasca sfantu’! Sunt mandru de firele mele albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Daca trage o bășină intr-un sac de făină, nu-ti ramane nici de-o gogoașă )) Uite aici ditamai cwrul, daca iti da asta o basina intr-un sac de faina zboara sacul cu totul: https://adevarul.ro/news/bucuresti/video-medic-facut-publice-imagini-femeie-isi-nevoile-plina-zi-fata-cabinet-medical-bucuresti-1_5b489a79df52022f752d5132/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Kosh, ce spuneam de postarea ta legata de echipament pe caldura: Oricum, am vazut ca la orice observatie primita, ai intors o.... Ca la intorsura Buzăului Dar poate mai inveti ceva, si anume, sa nu mai dai sfaturi neavizate. Ce il avizeaza pe nenea asta, din clipul de mai sus? Pai, sa vedem, fost militar, texan, sta intr o zona caniculara, motociclist de jde ani, instructor moto, si lista poate continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Eu zic sa se faca o lege asa...daca te verși neechipat si atunci cand vine salvarea constata ca ranile pe care le ai nu iti pun viata in pericol (doar razuiala) sa nu priemesti ingrijire gratuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Observ ca teoria mea conform careia poponeata lui Tazmi nu este sustinut doar de pantaloni, ci ar sta si singur, fara ca legea gravitatiei sa-l învingă castiga adepti. Metal, Petre...) Eu propun sa merem la o intrunire d-asta cu fanii. Sigur, fanii ei ar trebui sa dea admiterea la liceu, dar wtf, macar ii vedem poponeata live si ne elucidam. Petre, Metal, aveti cuvantul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Pai ia si tu legatura cu Tazmi sa puna o poza cu cwrul gol, o poza cu el incordat si o poza cu el relaxat. Ca sa ne facem si noi o idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Mah, Tazmi inca e la varsta la care-i spun parintii la ce ora sa vina acasa. Si din cate bag de seama, benzina tot de pe cardul parintilor baga. Deci cand s-o face fata lu' tati mai mare, chiar cred ca o sa aprecieze comentariile pozitive legate de fundul ei frumos. Acum insa e doar un copil rautacios care inca nu a dat cu nasul de viata. Si trebuie tratata ca atare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 inca nu a dat cu nasul de viata eu zic ca a dat un pic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Mah, Tazmi inca e la varsta la care-i spun parintii la ce ora sa vina acasa. Si din cate bag de seama, benzina tot de pe cardul parintilor baga. Deci cand s-o face fata lu' tati mai mare, chiar cred ca o sa aprecieze comentariile pozitive legate de fundul ei frumos. Acum insa e doar un copil rautacios care inca nu a dat cu nasul de viata. Si trebuie tratata ca atare Copiii rautaciosi uneori sunt pedepsiti:)) Oricum, si tu ai fost usor rautacios. Auzi tu, dupa doua, trei beri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Bine ca nu a dat cu funduletul brazilian, ca o treceam la pierderi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Copiii rautaciosi uneori sunt pedepsiti:)) Oricum, si tu ai fost usor rautacios. Auzi tu, dupa doua, trei beri.... Pai ca orice om serios, cu fire de par alb in cap, nu te apuci de treaba pe burta goala! Cand te apuci de coasa, nu bagi o tuica inainte? Cand e de spart lemne in ograda, nu treci mai intai pe la butoi sa ifi faci curaj cu o cana de vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Mi-e sa nu deveniți pedofili în curand..ca barfitori si clevetitori observ ca sunteti. Fiecare om e frumos în felul lui, asa ca lăsați fata in pace.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Are permis de A, deci clar are peste 18 ani. Fiecare om e frumos în felul lui, asa ca lăsați fata in pace.. Pe principiul "dragu' mi-s, fute-m-as!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Metal - Ba daaa! Deci e clara treaba. Trei berici de caciula si dupa ne ocupam de problema. Pasagera - Shut up! Saaau...sa vedem posteriorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate