LimpTA Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Hai mai limpta..erai funny până acum, ce-ai pățit Azi? Nu se aplica make love not war? N-am mai gasit la mega seminte din alea mari de dovleac de-mi plac mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Ce va mai place shaworma... Cu de toate:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 (editat) 1-suntem niste fraieri ca postam aici. Facem reclama unor distrusi. 2-distrusii merg in mare pe clickbait, senzationezcu, uau uau uau, soc soc soc. Cauta sa obtina vizualizari cat mai multe, pt a scoate bani din reclame. E simplu. Concluzia? Nu ma mai uit la nici un vlogger, de asta, new age. Editat Iulie 21, 2018 de MASBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Motobike de ce poarta masca de gaze pe bot? Sau ce este aia? Pasagera, arati curu' sau n-ai valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Stm e masba? Andrei: ce afirmație manelistico-fantastica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Pai, in poligon cica o domina motocicleta de scoala (wtf?)), motor n-are, ineptii debiteaza cu nemiluita, de unde tragem concluzia ca e femeia rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) Taz nu se dezminte..legat de ineptiile cu nemiluita, poti sa le citezi sau formularea răspunsului tau este atacul? Femeia rucsac.. Nu stiu ce vrei sa zici cu asta , sunt sigura ca la tine in clasa e un termen cunoscut. Ti-am acordat prea multa atentie si prea mult timp pentru a educa un tazmanian care pe lângă manele mai asculta din când în cand si-un rock... Editat Iulie 22, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Femeia rucsac: tipa purtata ca pasager in repetate randuri de diversi motociclisti:). Happy now? Gusturile mele muzicale nu te privesc. Oricum nu ai intelege, troll mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) . Editat Iulie 22, 2018 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) Ce va mai place shaworma... Cu de toate:)) Am vazut marti sau miercuri doi motoristi la saormeria Baneasa, luau masa impreuna cu un taximetrist. Ce a ajuns lumea asta... Editat Iulie 22, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Nu ma regăsesc în această etichetare si nu stau sa iti aduc lamuriri in acest sens. din partea mea poti sa crezi ce vrei tu...ai cam spus destule despre tine...atat poti, atât te duce mintea clar, alte variante nu mai exista )) Femeia rucsac: tipa purtata ca pasager in repetate randuri de diversi motociclisti:). Happy now? Gusturile mele muzicale nu te privesc. Oricum nu ai intelege, troll mic. » Post actualizat in 22 Jul 2018 18:34 @Petrica, daca erau două motocicliste mai înțelegeam faza cu poza, altfel sunt confuză.. mi-e ca daca te prinde nevasta-ta cu poza in telefon rămâi fără argumente. Am vazut marti sau miercuri doi motoristi la saormeria Baneasa, luau masa impreuna cu un taximetrist. Ce a ajuns lumea asta... saormarii.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Ce ti mai place si tie sa l agiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Dar ce ma agit eu cand un no name se baga in seama cu mine si mai bate si campii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Intrebare: cine e puterea floricelelor? Are cineva poze cu cwuru' ei, sa ne certifice clar ca e fomeie si nu vreun dubios iesit la agatat de fani de-ai lu' motorpartz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) Flower shit - de unde ai apărut? De ce nu vrei tu mai bine sa înveți pentru sesiunea de bac din toamna. Ar fi mai util ) Editat Iulie 22, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Dupa cum scrie, a luat deja bacul...de ceva vreme, cand era pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 De ce? Pentru ca scrie relativ corect gramatical? E plina Ro de intelectuali parati:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Tot imi apar nume noi pe fb din lumea motovlogurilor . Daca saptamana trecuta am dat de grasutu, acum tot imi apare la sugestii samuraiul. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Acum ca v-ati revenit din spaima, ca sa fiu on topic , stm cred ca franeaza în fața soferitelor se agita precum s-a agitat LA conceptie si astea încearcă să fugă de individ. Asa isi face material de vlog. Dacă ar fi una calmă sa puna mana pe telefon sa stea in trafic, sa sune poliția, sa ii dea nr de inmatriculare si sa il filmeze cat asteapta asta agitat ca sa ii iasa filmuletul de un iutub..altfel ar fi situatia. Oricum, exista sansa sa găsească una care sa ii faca la fel , atunci vom ști de ce s-au terminat brusc filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Raspuns: este userul pasagera S-a dedublat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 S-a dedublat? Daca e asa, parca stiam ca nu ai voie;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Daca e asa, parca stiam ca nu ai voie;) Asta n-ar fi nimic, problema e ca va fi in cautare de doua matarangi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 O data pe an, parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Pai a postat de pe un user apoi repejor, dupa celalalt. Si-a luat singura apararea. Femeia rucsac!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Tu esti cam primul pe lanțul trofic mai Andrei..am folosit un user un an si acum il folosesc p-asta. Continua sa aberezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate