robertd Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Oare aratau asa bine din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 data viitoare o sa-mi iasa mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 salutare! cunoaste cineva un electrician in iasi care ar putea sa ma ajute cu o instalatie de cx500? ea este ok, dar vreau sa renunt la toate firele care veneau in bord, pt ca nu mai este...contactul vreau sa fie mutat pe la jumatatea instalatiei pt ca o sa vina sub sa..tot timpul sa fie aprinsa faza scurta..iar faza lunga sa fie la butonul din partea dreapta(acu e in stanga)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 salutare! cunoaste cineva un electrician in iasi care ar putea sa ma ajute cu o instalatie de cx500? ea este ok, dar vreau sa renunt la toate firele care veneau in bord, pt ca nu mai este...contactul vreau sa fie mutat pe la jumatatea instalatiei pt ca o sa vina sub sa..tot timpul sa fie aprinsa faza scurta..iar faza lunga sa fie la butonul din partea dreapta(acu e in stanga)... Dacă ai un CX 500 lasă-l aÂşa, nu îl demonta. E o motociletă prea faină să îi schimbi contactul Âşi toate mațele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 prea tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 cx500 e urmatoarea motocicleta pe lista, tare mi-ar place odata sa ma lasi sa vad una in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 cu mare placere...doar sa rezolv instalatia sa o pot scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 trebuie sa ma bag, cx 500 trebuie sa ramana cum a fost, nu incerca sa faci nimic custom din motoreta aia, nu are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 cand am cumparat motoreta nu era tocmai intreaga....sa ma apuc sa caut piese second pt ea, dura o vesnicie, iar noi ma costau prea mult... nu am sa o vand...o tin pentru mine si o fac cum imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Ia si fa-o cum iti place, atata timp cat e cu bun gust. Daca ar fi fost in stare buna, era pacat sa ciopartesti o motocicleta clasica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Unde as putea sa echilibrez o roata pentru motocicleta (de preferat dupa ora 17:30 ) si la ce pret ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Am nevoie de doua operatiuni si as vrea sa stiu unde le pot face si cat costa: -intins lantul -scurtat toba (e sport, nu stock) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Thunderbyte si-a scurtat toba pe vfr-ul lui si suna demential, am impresia ca e vorba de un termignoni, deci poti sa incerci la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Unde as putea sa echilibrez o roata pentru motocicleta (de preferat dupa ora 17:30 ) si la ce pret ? Multumesc ! Sambata nu este deschis nici un service pt echilibrarea rotii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Sambata nu este deschis nici un service pt echilibrarea rotii? La Madras in Podul de Piatra e deschis sambata pana la 13. Te asteptam, eventual cu o pogramare telefonica prealabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Sambata nu este deschis nici un service pt echilibrarea rotii? pana la ora 13 este deschis si la noi sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Ziua buna! Domnilor vrea sa va rog , daca se poate sa dam un ''update'' la lista cu ''locluri de reparat'' a anumitor treburi la motociclete in Iasi. Ridic aceasta problema pentru ca azi aveam mare nevoie de o reparatie la ambielajul la un Minsk, si la multe din telefonale alea lasate de dumeavoastra, fie erau ''in retea'' fie nu raspundea nimeni. As aprecia daca nu am incepe discutii de ''cel mai bun'', sau ala strica sau mama masi mai stiu eu ce.....ci doar locuri, chiar si oameni unde ne putem repara magarusi si mobrele fiecare dupa puteri. Nu ar strica chiar si recomandari a unor mecanici, mai ales a celor de comuniste care stiim ca sunt putini dar buni! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Probabil nu ai cautat indeajuns de bine sau nu era nimeni pe langa telefonul fix la Madras(daca ai sunat). Oricum in principal poti apela cu incredere pentru orice problema(in intervalul 9:00-18:00 de luni pana vineri) 0748137723 - Ionut Popa(eu, service) si/sau 0731835404 - Dragos Zaicescu(oferta pret) Editat Octombrie 4, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Sprintmotors reparatii motoare intretinere consumabile accesorii echipamente (de pe Louis) vanzari motociclete tel 0721535377, 0757625200 mail: contact at sprintmotors.ro , oorestte at yahoo.com Y.messenger: oorestte sau pagina de contact de la sprintmotors PS ambielaj te sfatuiesc sa-ti iei nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 In continuare ne puteti gasi aici http://www.madras.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Stie cineva daca s-au mutat cei de la speedzone? Incerc sa dau de ei de ceva timp si nu gasesc pe nimeni acolo…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Stie cineva daca s-au mutat cei de la speedzone? Incerc sa dau de ei de ceva timp si nu gasesc pe nimeni acolo…. Nu, dar daca ai o problema cu motocicleta poti apela cu incredere la baietii de la Madras, recomand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 eu recomand sa mergi in japonia )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 eu recomand sa mergi in japonia )) Stie cineva daca s-au mutat cei de la speedzone? Incerc sa dau de ei de ceva timp si nu gasesc pe nimeni acolo…. Nu stiu daca s-au mutat sau pur si simplu tin inchis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate