Sari la conținut

Topic de refulare...despre orice

Flower-Power

Postări Recomandate

Că tot e topic despre refulare. Când toate cele interne ale omului refulează, atunci acesta n-are de grija! Duamne ajuta-i pe rumâni sa refuleze în pace și liniște! 🙏

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 748
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 48 minute, apriliacluj a spus:

in viata asta niste riscuri trebuie asumate :) :)

Asa o zis si  Ciomu

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

Este un punct de vedere.

Nimeni nu poate da o evaluare corecta cum sa procedezi in cazul unor afectiuni.

Pana la urma este vorba de o alegere.

Pe de alta parte acuma o sa justifice grasutii de ce e musai sa bage in ei la greu: pai sa tina colesteroul sus ca sa nu se tampeasca.:crack:

In viata este vorba despre echilibru si compromisuri.

Sa stii ca multe boli au aparut in ultimii zeci de ani din mai multe motive. Iata cateva:

- cresterea sperantei de viata (greu aparea un Alzheimer sau un infarct la cineva de 40 de ani)

- efectuarea de necropsii

- dezvoltarea metodelor de investigatie

- experienta acumulata de medicina de cand a fost tehnologizata

Am lasat la sfarsit ceea ce eu cred ca este cel mai important motiv: procesarea chimica a mancarii si stilul de viata (in principal stresul si lipsa miscarii).

Ai impresia ca acuma sute de ani nu o mierleau oamenii din cauza unui infarct cauzat de un nivel fabulos de colesterol?

Link spre comentariu

Uitați-va la poze făcute pe plaja înainte de '89. Cu greu vezi oameni grași. Și totuși se murea de AVC sau infarct și atunci. Ține și de fiecare în parte, încărcătură genetica, samd. Până la urmă fiecare zi trăită e binevenită. Important e sa reușim să IGNORAM tot ce ne poate cauza stres, suparare sau nemulțumire. E greu dar nu imposibil. Iar refularea e binevenită atât timp cât nu încarci pe cei din jurul tau cu frustrările personale.😉👍

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kassu a spus:

poze făcute pe plaja înainte de '89. Cu greu vezi oameni grași

Programul de alimentație rațională a lui nea nicu a funcționat!

Link spre comentariu

In spatele omului sunt milioane ani de evolutie.Practic omul e un mecanism ajuns la perfectiune.Fiecare organ are rolul lui,si e in legatura cu celelalte organe,toate fiind controlate de creier.Ar trebui cu toti sa traim 100 ani sau peste....si sa murim in somn. In mod normal nu există boli,sunt defectiuni aparute pe parcurs,din cauza proastei utilizari.Gen ca la motocicletă.

Link spre comentariu

Acum 38 minute, pinnochio a spus:

In spatele omului sunt milioane ani de evolutie.Practic omul e un mecanism ajuns la perfectiune.Fiecare organ are rolul lui,si e in legatura cu celelalte organe,toate fiind controlate de creier.Ar trebui cu toti sa traim 100 ani sau peste....si sa murim in somn. In mod normal nu există boli,sunt defectiuni aparute pe parcurs,din cauza proastei utilizari.Gen ca la motocicletă.

Proiectul o fi perfect, desi nu exista asa ceva. Dar ca in procesul de fabricatie mai apar erori....

Cei care sunt cu erori minime sunt cei care tariesc 100 de ani si cum spui tu , mor in somn.

In mod normal natura elimina erorile de fabricatie prin faptul ca mutli dintre cei cu erori fie mor repede fie nu apuca sa se reproduca ca sa transmita eroarea.

Astazi, avand in vedere ca traim in societati mari, si teoretic avem grija unii de altii, chiar si cei cu defecte raman in viata si uneori fac copii si drept urmare  erorile pot ramane si se imprastie in societate. Dar trebuie totusi unii oameni salvati de societate au contribuit in mod esential la progresul omenirii. Dau un exemplu edificator: Stephen Hawking.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, ENEOS a spus:

Programul de alimentație rațională a lui nea nicu a funcționat!

Pe vremea lui nea Nicu,oamenii erau mai activi,deplasarea pe jos si transport public,bicicleta,mancarica la borcan de acasa,mai un fotbal,mai un covor de batut,mai stat la coada…etc

Link spre comentariu

Io n-as fi scos din tara,piese de aur din tezauru national.As fi dus piese din lemn,piatra,alama..etc.Pentru cele din aur as fi dus la expozitii imagini foto,sau holograme.Cine vrea sa le vada real,sa vina la noi,la muzeu.Da...romanu..pe langa lacomie,lasitate mai e si grandoman.Acu..unii ar trebui pusi dupa gratii.Aia de la Sibiu nu au trimis nimic,au mirosit ca siguranta e pa.Ref la artefactele noastre..150.000 statui,obiecte antice,portrete,opere de arta,zac pin lăzi,finca nu e loc unde sa fie expuse.Am putea avea cel mai mare muzeu din lume.Am putea multe,da nu se vrea.

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

Stati linistiti ca valoare pieselor de aur furate acum este neglijabila fata de valoarea totala a miilor de tablouri si alte obiecte de valoare, disparute din patrimoniu in ultimii 35 de ani.

Link spre comentariu

Nu materialul reprezintă valoarea lor. 

Mă mir că nu aveau lădiță dedicată pentru transport cu interior de polistiren expandat turnat special pe forma respectivă.

Este posibil să fie și o acțiune de psy op

Pentru că în subconștientul colectiv să introduce ideea că am rămas fără căpetenie.

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 1 minut, Tomy_k a spus:

Cred ca singura idee care se poate induce prin "operatiunea" asta, este ca s-a atins  apogeul incompetentei actualului regim.

E doar la nivel de antrenament,urmeaza mult mai rau,anularea alegerilor a fost doar inceputul raului maxim.

Link spre comentariu

Cred ca tre sa dispara identitatea ca nație.Aici lucrurile chiar merg bine,încet,încet înlocuim cuvinte,cu altele străine nouă.

Link spre comentariu

Acum 12 minute, pinnochio a spus:

Cred ca tre sa dispara identitatea ca nație.Aici lucrurile chiar merg bine,încet,încet înlocuim cuvinte,cu altele străine nouă.

Pai asta o fac romanii cu mare pasiune, inclusiv pe aici pe site. Am adus candva in discutie de ce nu se folosesc cuvintele in limba romana, dar mi s-a taiat scurt ca asa este intre astia tineri (eu fiind zaharisit si depasit).  Nu revin cu exemple ca iarasi o sa se spuna ca sunt flamer.

Natia oricum se dilueaza,  urmareste care este cultura muzicala si comportamentala pe care o absoarbe populimea cu nesat. Care sunt valorile pe care le imbratiseaza, care sunt modelele pe care la urmeaza tinerii.

Fomularea ta cu  ''trebuie sa dispara identitatea'' trebuie sa o inteleg in sensul in care cineva din afara vrea sa ne distruga identitatea si sa o inlocuiasca cu alta, straina noua? Populimea o face singura cu mare eficienta. Si este foarte fericita.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, Silver Arrow a spus:

Fomularea ta cu  ''trebuie sa dispara identitatea'' trebuie sa o inteleg in sensul in care cineva din afara vrea sa ne distruga identitatea si sa o inlocuiasca cu alta, straina noua?

Le Grand Remplacement, Renaud Camus. Ah, stai ca asta e doar o teorie a conspiratiei...

Link spre comentariu

Eu zic ca, daca iei ceva cu imprumut, custodie,zii cum vrei, ai grija de acel ceva, cu mai multa atentie decat de lucrul tau. Nu cred asta cu stergerea identitatii, dar o spalatura cu pipi, tot ne-au facut.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Penetru a spus:

Zicea papa să unifice data Paștelui.

si asta nu e de bine??

daca si Craciunul se sarbatoreste impreuna, nu vad de ce Pastele sa nu fie la fel!

...treaba asta cu religiile e ca si cu partidele, fiecare a vrut ciolanul lui, de aici au inceput problemele dpmdv

__

PS. cred ca, doar tarile din fosta URSS nu prea ar vrea...

Link spre comentariu