revo Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 (editat) in perioada 11-14 aprilie am de gand sa mai merg la Odessa Se va iesi pe la Galati , inca 350 km pana la Odessa Cazarea va fi la Hotel Gagarinn 4* / in zona Arkadia ,langa faleza si cluburi- 90 eur/3 nopti/camera Benzina in Ukraina este 1 eur/ litrul Este necesar pasaport , rca valabil Ukraina precum si documente legale proprietate motocicleta (se verifica la vama) Tematica : distractie Editat Ianuarie 13, 2019 de revo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Ce inseamna documente legale proprietate moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Acum 7 minute, trasan a spus: Ce inseamna documente legale proprietate moto? Sa fii proprietar in acte sau sa ai procura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Ms. Procura in ce limba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Engleza si rusa dar de PREFERAT in rusa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 lol...ar fi culmea sa faci procura in rusa ahahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 nu este, nu vb Nimeni la vama джурджулешть ucraineana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 vama Giurgiulești :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 La 13.01.2019 la 16:00, revo a spus: in perioada 11-14 aprilie am de gand sa mai merg la Odessa Trebuia sa ajung anul trecut in Odessa cu motocicleta, din pacate nu am avut timp caci banii nu erau o problema. Anul asta ajung sigur dar mai prin vara, aprilie mi se pare o luna prea imprevizibila dpdv meteo. Cred ca ma duc in iunie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 1 oră în urmă, petre81. a spus: Trebuia sa ajung anul trecut in Odessa cu motocicleta, din pacate nu am avut timp caci banii nu erau o problema. Anul asta ajung sigur dar mai prin vara, aprilie mi se pare o luna prea imprevizibila dpdv meteo. Cred ca ma duc in iunie... La vara ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Salut! Ca propunere, e bine de facut la fatza locului la 1 agent de a asigurari,asigurare medicala .Este ieftin.Paza buna .....Alta propunere,nu schimbati prea multa valuta in moneda locala,hrynia.Altfel ramaneti cu ele in buzunar.Nu le mai puteti schimba inapoi in valuta.Eventual la basarabeni daca aveti drum,popas .))) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 14, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2019 1 oră în urmă, KarolyTM a spus: Salut! Ca propunere, e bine de facut la fatza locului la 1 agent de a asigurari,asigurare medicala .Este ieftin.Paza buna .....Alta propunere,nu schimbati prea multa valuta in moneda locala,hrynia.Altfel ramaneti cu ele in buzunar.Nu le mai puteti schimba inapoi in valuta.Eventual la basarabeni daca aveti drum,popas .))) Bafta! moneda locala e grivna. Se plateste aproape oriunde cu cardul iar o suma modica se schimba di in aceasta moneda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 Tot la vara ma bag si eu daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 Sezonul moto, ca și viata, e scurt și trece trist de repede. Vara nu e destul de lunga pentru câte destinații moto ne dorim posibile. Mie mi se pare o deschidere de sezon absolut "fair", aproape de casa și super ofertanta. Tematica "distracție la Odessa" pentru startul primăverii suna mai mult decât tentant.! I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 Urmaresc si eu cu interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 25, 2019 Autor Share Postat Februarie 25, 2019 mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 La 14.01.2019 la 7:26, petre81. a spus: Sa fii proprietar in acte sau sa ai procura. daca moto e pe firma, ajunge o foaie stampilata cu imputernicire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Acum 6 ore, ioio_viola a spus: daca moto e pe firma, ajunge o foaie stampilata cu imputernicire? Da, trebuie o delegatie cu stampila firmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Martie 29, 2019 Autor Share Postat Martie 29, 2019 Plecarea este pe 11 aprilie ,ora 9.00 din parcarea Kaufland Patinoar Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Cum a fost? Ceva chestii mai speciale? Da-ne o poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate