raluca_carlan Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 (editat) Acum 27 minute, adidas a spus: Se pare ca esti pe punctul de a-ti lua o suspendare..daca mai continui flame-ul! Pot sa stiu si eu de ce? Din cate stiu nu am incalcat regulamentul forumului. Editat Februarie 24, 2019 de raluca_carlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Februarie 24, 2019 Autor Share Postat Februarie 24, 2019 (editat) Salutare! Spre disperarea unora, MAN-ul nu a inghetat. I'm back, pt cei ce nu stiu, am fost banat pt reclama. Nu comentez decizia moderatorilor. Acum 23 ore, Kosh a spus: Asta-i intrunirea aia unde dimineata te poti trezi fara bord la moto? Adica unde "se imprumuta" piese moto de la colegii prezenti? Salutare! Despre ce este vorba ??? Ca organizator, pot sa iti garantez ca la nici una din editii nu au fost semnalate furturi. Au fost lucruri pierdute, chiar gasite in campus de motociclisti (telefoane mobile, chei) insa de furturi nici nu poate fi vorba. Saptamana viitoare vom publica un update al evenimentului, va fi MAGIE !!! Reiterez rugamintea de a discuta pe acest topic la subiect, fara cancanuri/flame-uri. Multumesc tuturor, tineti aproape!! Editat Februarie 24, 2019 de gospodarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 A existat o intrunire mare unde un user de pe forum s-a plans ca dimineata a descoperit ca motocicleta nu mai avea bordul. Intre timp am investigat si constatat ca evenimentul neplacut s-a intamplat in cadrul altei intalniri, nu la MAN. Cum e cu paza la eveniment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 13 minutes ago, Kosh said: A existat o intrunire mare unde un user de pe forum s-a plans ca dimineata a descoperit ca motocicleta nu mai avea bordul. De aici si expresia "ia tot bordul, boss" :))))))))))))))) Cineva l-a luat la propriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 Acum 9 ore, raluca_carlan a spus: Pot sa stiu si eu de ce? Pentru ca desi a-ti fost atentionata de mai multe ori ( si frumos si mai putin frumos) continuiati sa repetati aceleasi si aceleasi lucruri, desi toate nemultumirile dumneavoastra cred ca au fost foarte bine intelese. In acest caz meritati din plin o perioada de pauza pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Gospodarul: despre locuri si posibilitati/ conditii de cazare cand o sa ne spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Februarie 25, 2019 Autor Share Postat Februarie 25, 2019 Acum 16 ore, Kosh a spus: A existat o intrunire mare unde un user de pe forum s-a plans ca dimineata a descoperit ca motocicleta nu mai avea bordul. Intre timp am investigat si constatat ca evenimentul neplacut s-a intamplat in cadrul altei intalniri, nu la MAN. Cum e cu paza la eveniment? Nu era mai bine sa te documentezi inainte de a arunca o umbra asupra noastra ? Observ ca motociclism.ro a devenit un loc unde aruncatul cu noroi devine sport national, fara repercusiuni/masuri . Moderatorii care m-au banat pt spam cu siguranta au citit toate flame-urile/limbajul trivial al unor useri la adresa noastra, insa fara nici o masura. Vom mai posta doar cazarile dupa care, pina se remediaza aceasta problema, vom mai posta aici evenimentele viitoare in calendarul de intruniri si atat. Dreptatea sau masurile se impart/iau in mod egal, nu preferential. Cei care doresc relatii ma pot suna la 0746791989, sunt disponibil mai tot timpul, cu mici exceptii, sau ne pot vizita pagina de eveniment pe Facebook. Ride safe, brothers !!:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Acum 17 ore, Kosh a spus: Cum e cu paza la eveniment? Paza e asigurata de ursi panda :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Acum 8 minute, Xandros a spus: Paza e asigurata de ursi panda :))) care se plimba prin turcia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Bai, gospo, m-am cracanat de ras 6 pagini. Tu sigur nu ai platit-o pe fata asta (sau baiat, sau ce-o fi) sa-ti faca scandal pentru publicitate moka? Vorba aia, reclama negativa tot reclama e. Si mai apare si ala cu bordul furat, bwahahahaha, mama, mama, ce ii duce pe unii capul... :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Las` ca si MAN fanboys sunt funny .. cum iau ei apararea orbeste , gata sa sfasie in bucati o femeie care si-a permis sa comenteze :)))) Acum 15 minute, Adrian M. a spus: care se plimba prin turcia? Ursii panda n-au ce cauta in Turcia, nu cred ca sunt fani sand-monkeys. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Acum 3 minute, Xandros a spus: Las` ca si MAN fanboys sunt funny .. cum iau ei apararea orbeste , gata sa sfasie in bucati o femeie care si-a permis sa comenteze :)))) Ursii panda n-au ce cauta in Turcia, nu cred ca sunt fani sand-monkeys. era o ironie fina, la postarile lui nenea kosh :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 La 19.01.2019 la 10:57, gospodarul a spus: Salutare, prieteni MAN-iaci !!! Lepsa a fost cu adevarat magica anul trecut, asa ca am decis ca si anul acesta vom tura impreuna motoarele tot in Codrii Vrancei !!! 🏍🏍🏍 Am batut tara in lung si in lat in efortul nostru de a cauta o locatie diferita, asa cum obisnuim in fiecare an, insa Lepsa e greu de egalat. (...) Asadar, in perioada 18-21 iulie 2019 vom sarbatori motociclismul si prietenia, vom testa motoare, vom bea bere si ne vom distra impreuna la M.A.N. ROMANIA EDITIA A VII A MAGIC LEPSA RELOADED !!! (....) Am fost in câteva rânduri cu motorul la Lepsa, frumoase locuri, nimic de zis, dar de aici şi până la a fi un loc magic, greu de egalat, c'mon....man! Şi nu e vorba să baţi ţara în lung şi-n lat. Spre exemplu, puţin mai la vest de Lepşa, şi mai în centrul ţării se află Valea Zânelor, lângă Covasna, considerată a fi zona cu cel mai curat aer din ţară şi unde se află o linie de tren forestier, un fel de mocăniţă, care taie muntele si face legatura cu localitatea Comandău. Tot în centrul ţării, ar fi Valea Zânelor de lângă Sibiu, unde se află un castel de lut desprins parcă din basmele fraţilor Grimm. Check this out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Tu ești fan zâne să înțelegem? Eu as vrea s-o cunosc pe Ileana cosanzeana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Februarie 25, 2019 Autor Share Postat Februarie 25, 2019 Acum 4 ore, Xandros a spus: Paza e asigurata de ursi panda :))) In fiecare an, paza in locatie este asigurata de catre o firma specializata, iar in exterior si de catre Jandarmerie care poate interveni in locatie la solicitarea noastra sau a firmei de securitate. @lancelot Ai fost vreodata la MAN, stii ce aflux de public este pe parcursul evenimentului? Ai vizitat cele doua locatii de care pomenesti, vorbesti in cunostinta de cauza? Crezi ca sunt potrivite pt noi? Spre lamurirea ta, trebuie sa stii ca ambele locatii mentionate de catre tine au fost cercetate si nu se incadreaza in ce avem noi nevoie. Campingul Valea Zanelor din Covasna este f aproape de oras ( si am avea probleme cu locuitorii din zona datorita zgomotului (locatie vizitata personal), capacitate de cazare mica, spatiu de campare insuficient, toalete/dusuri idem. Cat despre Castelul de Lut, acesta este o locatie de vizitat, fara posibilitate de cazare care, chiar daca ar fi, e f mica in comparatie cu necesitatile noastre. Si aici am discutat personal cu proprietarii si nici vorba de organizat acolo vreun eveniment moto, din simplu motiv ca spatiul nu face fata unui numar asa de mare de participanti. Ei se axeaza pe taxa de vizitare si taxele foto. Nu au fost de acord nici macar cu camparea. Lamurit? Peace✌✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Acum 17 ore, Lancelot a spus: ...în centrul ţării se află Valea Zânelor, lângă Covasna, considerată a fi zona cu cel mai curat aer din ţară şi unde se află o linie de tren forestier, un fel de mocăniţă, care taie muntele si face legatura cu localitatea Comandău. Doar pentru corecta informare, "mocanita" de la Covasna e o gluma nereusita, se merge pana in locul unde incepe planul inclinat, adica vreo 6-8 minute, nici vorba de localitatea Comandau. Si e tractata de un utilaj cu motor diesel (non-euro), care intoarce matele pe dos multor calatori, daca vantul e neprielnic. In rest, adevarat tot ce ai zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Am citit tot topicul. Ce va mai place balacareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 Am.rugamintea pt cei care posteaza sa o faca on-topic. Toate postatile in afara subiectului vor fi sterse. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Ok, asa e. Cine cântă? Când publicați lista cu programul complet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 Acum 14 minute, Sinner® a spus: Ok, asa e. Cine cântă? Când publicați lista cu programul complet? La program inca lucram. Mai sunt 4 luni pina la eveniment si vrem sa folosim timpul pt a face totul cat mai bine. Probabil ca la inceputul lunii mai vom publica programul complet. In privinta programului artistic, e surpriza. Deocamdata. Cu siguranta va fi senzatie. Later edit: scuze pt greselile de ortografie din anuntul anterior. Am postat de pe telefon si imi mai face privirea feste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 3, 2019 Autor Share Postat Aprilie 3, 2019 Text preluat de la Moto Heads Romania. Suna foarte bine, va reamintim ca vom avea acest model nou de la Moto Guzzi la M.A.N. Romania Magic Lepsa Reloaded" ! 🏍🏍🏍 Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! "Ce avem noi aici? Ei bine, suntem atat de curiosi incat nici nu stim pe unde o vom plimba. "Rocks and Roads" descrie cel mai bine noul model Moto Guzzi V85 TT. Prezentata la EICMA in 2017 sub forma de concept, doi ani mai tarziu a primit ca si cadou de bun venit in familia Moto Guzzi, suspensii si cadru complet noi. Noul model Moto Guzzi este un vehicul pentru toate tipurile de drum, fie ca vrei sa te bucuri de viraje, fie ca abia astepti sa iti incepi aventura mult visata. Ca tot am vorbit de conceptul all-terrain, modelul V85 TT si-a castigat acronimul de la "Tutto Terreno", ceea ce inseamna ca este o motocicleta dedicata complet calatoriei. Trecand la partea de design, Moto Guzzi V85 TT se incadreaza in categoria de Classic-Enduro si se adreseaza celor care nu simt nevoia de carenaje complexe ci de linii simple si de un aspect cutumiar. Legat de confort si ergonomie, protectia la vant este asigurata de un parbriz din plexiglass si o pereche de hand-guard-uri care te vor proteja indiferent de vreme. Inaltimea seii este de 83 cm, ceea ce o face potrivita pentru toti impatimitii, indiferent de statura, oferind o pozitie dreapta si relaxata in spatele unui ghidon suficient de lat din aluminiu. In ceea ce priveste greutatea, desi are un rezervor generos de 21 de litri si 229 de kg la plin, dupa spusele celor de la Moto Guzzi manevrabilitatea este una demna de invidiat la viteze mici datorita cadrului robust dar totodata usor. Centrul de greutate este jos iar garda la sol este suficienta pentru uzul in afara asfaltului. Revenind la cadouri, monoamortizorul spate este pozitionat pe partea dreapta a basculei, facilitand accesul la reglajele dorite. Furca de 41 mm este ajustabila pentru pretensionare si detenta. Impreuna, suspensiile au o cursa de 170 mm pentru fiecare roata. Discurile fata sunt de 320 mm cu doua etriere radiale Brembo cu 4 pistoane opuse iar pe spate avem un disc de 260 mm cu un etrier flotant cu 2 pistoane. Ansamblul de franare este dirijat de un sistem ABS Continental care opresc rotile cu spite de 19 si 17 inch in deplina siguranta. Motorul noului model Moto Guzzi V85 TT este un V-Twin la 90 grade ce are racire pe aer, transversal cu distributie OHV si 2 valve pe cilindru. Acesta are o capacitate de 853cc si este totodata cel mai modern propulsor din familia sa. Este capabil sa livreze 80 de cai putere si un cuplu de 80Nm la ~ 5000 RPM din cele 8000 RPM maxime. Pentru ca cei de la Moto Guzzi au vrut ca modelul V85 TT sa raspunda prompt la acceleratie au montat un sistem Ride by Wire si au oferit utilizatorului 3 moduri de rulare si anume Road, Rain si Off-road. Pe langa vitezometru, turometru si odometru, V85 TT ofera pilotului si indicator de treapta, temperatura ambientala, nivelul de combustibil, consum si modurile de rulare selectate, toate aceastea fiind vizibile multumita ecranului TFT. Daca v-am castigat atentia, vom testa noul model Moto Guzzi V85 TT si asteptam intrebarile si curiozitatile voastre pentru a ne convinge impreuna." #MotoHeadsRomania #MANRomania #MotoGuzzi #TheBikeHub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Arata cam misto motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 despre cazari sunt oarece date concrete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 9, 2019 Autor Share Postat Aprilie 9, 2019 (editat) La 08.04.2019 la 15:37, apriliacluj a spus: despre cazari sunt oarece date concrete? Salutare! Variantele de cazare : - cazare in tabara, in camere de 2,3,4,5,6,10 locuri. Pretul pe locul de cazare este de 35 lei/zi. Corpul mare dispune de 2 toalete mari plus grupurile de dus, cate 9 cabine la barbati si 9 la femei, modernizate, apa calda, spalatoare, tot ce trebuie. De asemenea, mai exista in mijlocul taberei inca un corp de toalete, modernizat si el; - camparea in locatie este gratuita, ca de obicei; - cazare la pensiuni in Lepsa, la preturi cuprinse intre 80 lei si 190 lei/camera/zi, functie de dotari si servicii incluse. pensiunile alese au parcari proprii, astfel incat motocicletele sa fie in siguranta. Pentru detalii va rog sa ma contactati telefonic la 0746791989. Veste buna pentru pasionatii de concursuri pe teme gastronomice. Impreuna cu partenerii nostri de la Hanul Dioszegi, vom organiza la M.A.N. ROMANIA concursul "TOCANITA MAGICA" !!! Regulamentul concursului: vor participa 3 echipe de cate 10 concurenti. Ingredientele si asigurarea materiala vor fi puse la dispozitia echipelor de catre Hanul Dioszegi. Castigatorii concursului "TOCANITA MAGICA" vor beneficia de masa gratuita pe toata durata festivalului !!! Asa ca nu mai sta pe ganduri . Sunati prietenii gurmanzi si priceputi in ale gatitului, formeaza-ti echipa de 10 membri si trimite cererea de inregistrare a echipei cu numele si membrii acesteia la adresa de email concurs@motoraliulanualnational.ro. Echipele participante vor fi desemnate prin tragere la sorti . Concursul va avea loc vineri, 19 iulie, incepand cu orele 14.00. Noul roadster R1250R de la BMW Motorrad va putea fi admirat si testat. Cererile de inscriere la ride test se trimit la urmatoarele adrese de email: zsolt.kiss@bmw-grupwest.ro si zoltan.kozak@bmw-grupwest.ro. Vom anunta zilele urmatoare si alte modele BMW Motorrad care vor fi prezente la festival. Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! Bafta tuturor ! Editat Aprilie 9, 2019 de gospodarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 (editat) As dori sa intreb pe initiatorul topicului, ce s-a intamplat cu motocicleta CUSTOM de anul trecut (citez: o supertombola cu marele premiu o motocicleta custom faurita cu maiestrie de ANARCHY CUSTOM & M.A.N. Romania !!!). Parca se inscrisesera niste participanti la o tombola. Si fiindca nu s-au inscris destui se amanase tombola pe anul urmator (adica 2019). Ce se mai aude de afacerea asta? Oamenii care au luat bilete atunci ce fac cu ele? Se va face tombola anul acesta? Editat Aprilie 10, 2019 de raluca_carlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate