Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 O lista scurta de masini care se merita considerate ,strict pentru distractie , va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Mazda MX 5, clio RS, fiesta ST, Polo GTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Ha! La un Mx5 ma gandeam si eu ca este de pus pe lista . Pe Fiesta l-am scos dupa ce am citit prea multe povesti despre fisuri in cap.(ii las lui john satisfactia sa ne spuna cum se zice corect) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Salut Toyota MR2 1990-1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 La Alfa 159 nu m-am uitat deloc ...pt ca 3.2 motorul... si parca impozitul de 3.0 mi se pare cam la limita maxima pe care sunt dispus sa accept( nu m-am uitat sa vad care este diferenta).Dar cred ca motivul principal are mai mult legatura cu gabaritul ei.O masina mare si practica ...parca nu se incadreaza la fun .Pt partea practica am un F31 320d. 14 minutes ago, piticusmecher said: Salut Toyota MR2 1990-1999 Multam de sugestie. Am cautat bine de tot gen3 si au fost atat de putine de vanzare care sa merite o a doua privire...ca nu mi-a trecut prin cap sa incerc si gen 2.Investighez acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 mai pui 2-3k si cauti un m3 e46 , se cacao pe toate cotetzele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 16 minute, superbec a spus: mai pui 2-3k si cauti un m3 e46 , se cacao pe toate cotetzele astea la banii aia alegi 2 din 3: smg, cazatura sau volanul pe partea gresita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 6 minutes ago, prafrau said: la banii aia alegi 2 din 3: smg, cazatura sau volanul pe partea gresita Exact! Nici golf GTI in stare buna nu se vinde la 10-13K €, daramite M3... Acum depinde de fiecare cat vrea sa faca "condus", si cat vrea sa faca "proiect de restaurare"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 19 minute, prafrau a spus: la banii aia alegi 2 din 3: smg, cazatura sau volanul pe partea gresita si ce are smg-u? daca ai rabdare cateva luni gasesti unu ok-ish, oricum trebuie sa-i mai faci cate ceva, asta face parte din placere sau un e92 335i daca nu gasesti m3 e46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Asta m-a amuzat teribil: https://www.autoscout24.de/angebote/toyota-mr-2-t-bar-benzin-rot-03d0cdd3-8bd1-4768-a5e4-86f8355bb81f?cldtidx=15 Este singurul mr2 gen2 pe care l-am gasit pe De. Pana azi nici nu am stiut ca au avut si motor 2.0 Sunt prea rare sa aiba ce cauta pe lista...dar gen 3 este inca luat in considerare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 3 minute, goe 75 a spus: Asta m-a amuzat teribil: https://www.autoscout24.de/angebote/toyota-mr-2-t-bar-benzin-rot-03d0cdd3-8bd1-4768-a5e4-86f8355bb81f?cldtidx=15 Este singurul mr2 gen2 pe care l-am gasit pe De. Pana azi nici nu am stiut ca au avut si motor 2.0 Sunt prea rare sa aiba ce cauta pe lista...dar gen 3 este inca luat in considerare. ce cotetz de pauper wannabe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Becule , vreau ceva super distractiv . Cam greu cu vechituri extreme si raritati extreme . Daca mai pun 5k se ajunge in teritoriu de Porsche Boxter ...dar unul destul de daramat ,asa cum spuneau si colegii de mai sus despre un eventual M . Iar cand vine vorba de raritati extreme , m-a uitat si pe la vanzari de Caterham .As putea sa umblu la buget pana sa includa si asa ceva ...dar ...parca prea rar sa inspire incredere ca nu o sa devin expert in comandat piese online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 1 minut, goe 75 a spus: Becule , vreau ceva super distractiv . Cam greu cu vechituri extreme si raritati extreme . Daca mai pun 5k se ajunge in teritoriu de Porsche Boxter ...dar unul destul de daramat ,asa cum spuneau si colegii de mai sus despre un eventual M . Iar cand vine vorba de raritati extreme , m-a uitat si pe la vanzari de Caterham .As putea sa umblu la buget pana sa includa si asa ceva ...dar ...parca prea rar sa inspire incredere ca nu o sa devin expert in comandat piese online. da pai d'asta zic sa ramai la bmw , ie piese ie mecanicosi , raport euro/cp/calitate nu prea gasesti ceva mai ok... boxterul daca nu e S e cam praf m-as uita dupa un TT gen 2 .. e blanao masinutza si se apropie de bugetul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Toyota Celica T23 GTS 1.8i NA - 192hp. ~1150 kg. Motor facut de Yamaha + Toyota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 TT care ? Presupun ca 2.0 tsi , adica asta : https://www.autoscout24.de/angebote/audi-tt-coupe-2-0-tfsi-benzin-silber-cd813e1d-d4a3-4a84-979c-00548e775a81 Am calculat pana la urma si taxa la ala 3.2 si vine cam 1000 €/ an. Foarte interesanta ideea cu Celica .Nu am mai vazut una in trafic de cand eram mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 4 ore, goe 75 a spus: O lista scurta de masini care se merita considerate ,strict pentru distractie , va rog? Ce inseamna doar pt distractie? Nu e intrebare capcana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 17, 2019 Admin Share Postat Februarie 17, 2019 335d e90 remapat cutie manuala, întrece mergand cu spatele tot ce s-a enumerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 (editat) 28 minutes ago, petre81. said: Ce inseamna doar pt distractie? Nu e intrebare capcana. Eu cred ca este destul de simplu.O sa fie masina a doua si nu sunt importante considerente de practicalitate ,consum ...poate doar o limita superioara a motorului la 3.0 ,datorita impozitului nesimtit deasupra. Important este doar sa fie distractiv de condus . Cred ca sunt peste 20 de ani de cand nu am mai iesit la o plimbare cu masina doar pt placerea de a conduce...si presupun ca pe vremea aia era vorba mai mult de entuziasmul incepatorului .Sper ca poate nimeresc acum ceva destul de fun sa ma scoata din casa doar pentru invartit roata ,asa cum facem cu motoretele. Editat Februarie 17, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 6 minute, goe 75 a spus: Eu cred ca este destul de simplu.O sa fie masina a doua si nu sunt importante considerente de practicalitate ,consum ...poate doar o limita superioara a motorului la 3.0 ,datorita impozitului nesimtit deasupra. Important este doar sa fie distractiv de condus . Cred ca-ti trebuie ceva turbo pe benzina, asa iesi mai ieftin si cu impozitul. Si eu sunt in cautare de asa ceva, cam de 10 ani soarta a facut sa am masini care nu sunt puternice si a cam inceput sa ma sece treaba asta, urmatoarea masina va avea minim 200cp. O sa optez pt un Smart ca sa ma duc cu el la munca cand nu folosesc motocicletele si o sa iau o masina puternica care sa ma ajute in mod special la drumuri lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Opel Corsa OPC , Suzuki Swift Sport, Mitsubishi Colt CZT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Type Value VIN WBABM11010JK04881 Type code BM11 Type 320CI (EUR) E series E46 (2) Series 3 Type COUPE Steering LL Doors 2 Engine M52/TU Displacement 2.00 Power 110 Drive HECK Transmission MECH Colour COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) Upholstery STOFF FLOCK RAUTE/ANTHRAZIT (E3AT) Prod.date 1999-10-13 Options Code Description (interface) Description (EPC) S256A SPORT-/MF-LENKRAD/GESCHW.REGELUNG Sport/MF steering wheel/cruise control S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Glass roof, electrical S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Sun-blind, rear S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit S441A RAUCHERPAKET Smoker package S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG National version Germany/Austria S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German Standard equipment Code Description (interface) Description (EPC) S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sports suspension settings S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer S550A BORDCOMPUTER On-board computer S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM Battery in luggage compartment Last identified mileage : 145,476 Kilometres Completion date : October 30, 2010 mileage : 157,638 Kilometres Completion date : April 13, 2011 mileage : 160,587 Kilometres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 2 ore, Santon a spus: Toyota Celica T23 GTS 1.8i NA - 192hp. ~1150 kg. Motor facut de Yamaha + Toyota performante de logan 1.6 cu cip mama mama ce placeri nebanuite Acum 46 minute, petre81. a spus: Cred ca-ti trebuie ceva turbo pe benzina, asa iesi mai ieftin si cu impozitul. Si eu sunt in cautare de asa ceva, cam de 10 ani soarta a facut sa am masini care nu sunt puternice si a cam inceput sa ma sece treaba asta, urmatoarea masina va avea minim 200cp. O sa optez pt un Smart ca sa ma duc cu el la munca cand nu folosesc motocicletele si o sa iau o masina puternica care sa ma ajute in mod special la drumuri lungi. corleone, masinile puternice sunt pt aia care-si permit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Nu se incadreaza in 10000 euro, dar daca vrei ceva cu adevarat fun, arunca un ochi la poza de mai jos. Impozit si taxe de drum zero. Cu RCA-ul... te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Hai ca m-ai facut sa zambesc . Aia este fun doar in imaginatia unora care stiu despre America din filme.Eu am locuit acolo cativa ani si am avut ocazia sa merg cu asa ceva .Tot pe vremea aia am mers cu prima generatie de Viper si Mazda RX7. Am avut 5 masini americane incluzand una cu motor v8 5.0...toate niste bude . Au cateva motorizari interesante ca masini noi sau aproape noi dar singurele care si-au facut treaba si pe termen lung au fost doar alea detunate si montate pe pickup-uri. Mizeria de bmw 320 pe care o am acum are un chassis mai sofisticat decat orice masina americana fabricata pana foarte foarte recent . Dpmdv o masina distractiva trebuie sa fie o combinatie de elemente care lucreaza foarte bine impreuna . Am mers cu masini puternice care aveau frane jalnice si stricau experienta total.Idem cu o masina americana extrem de puternica dar cu supensie pe aer ...luata de la un autobuz ceva...absoluf oribil. @Lucian_M Scuze , acum mi-a cazut fisa ca tu esti ala caruia ii faca placere sa-ti tot unga lantu...da tie iti recomand masini americane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 audi tt quattro 225 cai , e92 325i 218 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate