Silver Arrow Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 RX-8 este o masina minunata ........... cand este noua. Motorul Wankel ridica o problema tehnica majora: garniturile de etansare au dimesniuni foarte mari si cu timpul incep sa nu mai etanseze corespunzator. Din acest motiv vei gasi multe masini de vanzare la peste 100.000 km la noste preturi foarte atractive. Cauta pe net si vei gasi exact despre ce este vorba. Daca in capitolul de ''Masina doar de fun'' intra si reparatul ei atunci este OK. Sa ai unde, cand si cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 49 minute, Flower-Power a spus: Ribo, nu înțeleg intrebarea ta...dezvoltă un pic subiectul, ești supi că nu te-am întrebat vreodată dacă mă plimbi? io zic ca mai bine ai pune niste poze cu tine sa vedem si noi cu cine discutam , nu de alta dar tind sa o cred pe beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 52 minute, Christian 1 a spus: De ce tineti neaparat sa basiti si topicu' asta? Se cam lucreaza cu marfa clientului. goe o arde aiurea. A primit zeci de sugestii, inclusiv bmw pe motorina si nici una nu a fost buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Sunt surprins ca nu mi-a recomndat nimeni un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ma simt dator sa aduc topicul pe fagasul normal. Colegu Goe, am auzit ca, pe timp de iarna, pret de 15 minute esti ca pinguinul in diesel, asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Lol .Am scaune incalzite draga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 (editat) Colegu, consider doar sirocoul. Am observat diferente notabile intre marci cand vine vorba timpul necesar pentru incalzirea scaunului. Editat Februarie 27, 2019 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 6 minutes ago, adnohepentrupoponari said: segmenti se numesc si la motorul wankel, iar suprafata de etansare nu e problema, ci calitatea materialului folosit de mazda. de mult timp s-a rezolvat problema de foarte multi producatori aftermarket. tinicheaua 2-3 mii, de restul un singur motor facut cum trebuie, o turbina ok, frane aftermarket, suspensii... deasemenea, pentru fanii motoarelor Stiu ce spui.M-am gandit si la o varianta de genul asta. Am ales sa merg pe calea simpla .Am o presimtire ca o sa ma distrez mai bine cumparand ceva nemodificat si dupa ce o sa-mi fac damblaua o sa ma distrez din nou la vanzare recuperand un o suma foarte aproape de investitie . Daca imi complic existenta cu modificari si adaptari mai recuperez ciuciu.In plus mai imi pierd si timpul cu diverse alergaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 18 minute, adnohepentrupoponari a spus: tinicheaua 2-3 mii, de restul un singur motor facut cum trebuie, o turbina ok, frane aftermarket, suspensii... deasemenea, pentru fanii motoarelor otto exista un kit de adaptare pentru motorul 2zj, un motor extrem de reusit, un motor e cam 1000, cu 2000 il faci nou, kitul de adaptare este 1500 sau 2000 maxim. deci 5000 motorul nou, 2-3000 tinicheaua si cu 2000 te mai joci la frane si siuspensii. si ai o super masinuta indiferent de varianta, pentru ca piesele se gasesc cacalau, ca au o groaza de fani si producatorii fac tot felul de piese aftermarket... si sunt si ieftine comparativ cu piesele aftermarket de tuning pentru audi, mercedes, bmw, etc. rotoare usurate, turbine si compresoare, sisteme de evacuare, injectii, etc... iar la final conduci o mazda... ca belbodi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 1 oră în urmă, Ribo a spus: :)) zic ai trecut de la moto la masini? Nu mai te implimbi cu motoretele? Pai ia intreaba-ma acum :)) ca nu e timpu pierdut sa vedem daca ma mai supar Nu , aia e mașina de piți. No offense, să vrei să compensezi roțile mici cu unele mai mari..e un întreg complex la mijloc. Acum 34 minute, superbec a spus: io zic ca mai bine ai pune niste poze cu tine sa vedem si noi cu cine discutam , nu de alta dar tind sa o cred pe beatrice Păi cine te oprește să crezi în ce/cine vrei tu..cum sa zic, sunt șanse mai mari să mă văd cu petrică la un curs de balet versus poză postată cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: Păi cine te oprește să crezi în ce/cine vrei tu..cum sa zic, sunt șanse mai mari să mă văd cu petrică la un curs de balet versus poză postată cu mine esti asa rusinoasa? fa una cu casca pe cap , ca asa e la moda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Da, sunt o fecioară rușinoasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Starcream eu totuși sper. Adica sper ca i-ai luat mașina aia nevestei..ca să o faci fericită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ultimul offtopic: am văzut lista sărbătoriților și nu mă pot abține sa nu îi urez unui fin umorist: La mulți ani, @Metal Heart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Poate este cineva care isi cauta jucarie doar de circuit... Asta e chiar interesanta : https://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/radical/other-models/radical-clubsport-1100/9478802 174 hp 426 kg Radical la 10000 £ Si una din generatia actuala: https://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/radical/sr3/radical-sr3-rs-1500-rpe-paddleshift/9235534 Sunt de vazut pozele pt ca sunt si cateva cu frame-ul . Cand am vazut pozele alea parca nu mi s-a mai parut chiar asa scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 52 minute, goe 75 a spus: Asta e chiar interesanta : Ha ha ha, exact configuratia amintita de mine: motor central. Daca e de pe site-uri e cool, daca e de la petrica e vrajeala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Bahahahah Dude ,configuratia aia este standard de zeci de ani de zile ...nu ai inventat tu nimic ...si nici nu esti in stare sa reproduci nici macar exeplarul ala antic . Daca te deranjezi sa vizionezi si pozele celuilalt ...pai chiar are dreptate superbec...ai vazut asa ceva doar pe discovery. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 1 oră în urmă, goe 75 a spus: Poate este cineva care isi cauta jucarie doar de circuit... Asta e chiar interesanta : https://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/radical/other-models/radical-clubsport-1100/9478802 174 hp 426 kg Radical la 10000 £ Decat Radical-ul ala, cu 5000-7000 de euro iei un sasiu de kart si un motor Rotax 257. Bibilit bine ajungi pe la 600-800 de cai pe tona. Asta ipotetic vorbind. In realitate tie iti trebuie o tastatura noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 2 minutes ago, Endurache said: In realitate tie iti trebuie o tastatura noua. Pfff ...altu care s-a trezit ciufut... Care e problema ta ,ca nu inteleg? Wtf ? Ai disparut omu? Chiar asteptam sa vad ce vrei de la viata mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Alergie la attention whoring. Ti s-au insirat din primele pagini aproape toate masinile posibile. Daca vroiai acum erai in masina. Singura absenta notabila a fost Fabia de 1.2 asezata langa bmw-ul ala pe motorina dar pentru tine tiganeala asta e cu adearat fun. S-au strans aceleasi fetze obosite cu aceleasi texte rasuflate si ii dati inainte cu distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Distractia face bine la sanatate . Mi s-au insirat tone de sugestii... si ?? Am semnat contract cu cineva ca trebuie sa aleg ceva sugerat aici? Esti investit emotional in alegerile mele ? Nu am dreptul sa intreb doar ca sa fiu sigur ca nu mi-a scapat ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Esti liber sa faci ce vrei. Asa cum sunt si eu liber sa iti dau peste nas ca mananci rahat doar sa te bagi in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Hahahaha Very funny!! Ai ramas dator cu masina pe care trebuie sa o cumpar ca sa fii tu fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 27, 2019 Admin Share Postat Februarie 27, 2019 Funny, Funny, dar omul are dreptate. Mai in spate spusesem un banc, perfect pretabil cu topicul tau, se pare ca nu sunt singurul obosit de batut apa in piua. Enervante nu sunt schimburile de idei, ci divagatiile inerente care o iau razna. Asta pe langa faptul ca topicul si-a pierdut de mult esenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 In afara de doua pagini de flower power ...s-a discutat destul de constant doar despre motorase ,combinase ,avionase... Se parea ca ne simtim bine facand asta.Daca nu va convine este ok ...sa discutam de aranjamente florale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate