Lucian_M Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 23 minute, goe 75 a spus: Hai ca m-ai facut sa zambesc . @Lucian_M Scuze , acum mi-a cazut fisa ca tu esti ala caruia ii faca placere sa-ti tot unga lantu...da tie iti recomand masini americane. Ești în continuare bou. Îmi mențin părerea despre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 6 minutes ago, Lucian_M said: Ești în continuare bou. Îmi mențin părerea despre tine. Dar sunt relaxat si cu zambetul pe buze .Fara griji si fara stres... Frustrarile pe care le manifesti sunt priceless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Nu sunt frustrat. Doar realist în ceea ce te privește. Atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 2 ore, superbec a spus: corleone, masinile puternice sunt pt aia care-si permit .... !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 (editat) Renault Megane II RS Ford Focus MK1 RS Seat Ibiza Cupra Renault Clio RS Mercedes C32 AMG Ar mai fi Audi TT si A3 (ori 3,2 quattro ori 2.0 TFSI) dar nu stiu ce sa zic de preturi. Editat Februarie 17, 2019 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 (editat) TT 2.0 tfsi se incadreaza ca pret .Tone de rezultate cand am cautat. La Megane m-am uitat acum pt prima data si par cam rarute... https://www.autoscout24.de/angebote/renault-megane-r-s-trophy-ringtool-benzin-4eaf479c-8bd1-4d3d-b45c-2ac5fe8eef31?cldtidx=1 Doar asta a aparut ...si pare interesant. Probabil am cam ignorat frantuzismele influentat de cateva exagerari comice ale colegului einstein1984 , despre injineria lor. Editat Februarie 17, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Ala e Megane III. Sunt destul de rarute. Vezi si II daca nu tii neaparat sa fie cat mai nou. Ar mai fi si Focus ST MK2 (2.5xx cmc) dar e cam naspa la taxe. Motorul e T5.ul de pe Volvo. Nissan 350Z si Honda S2000 nimeni? Sau sar bine de 10k exemplarele in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 48 minute, Metal Heart a spus: Renault Megane II RS Ford Focus MK1 RS Seat Ibiza Cupra Renault Clio RS daca ai avea un f30 320d ca daily driver crezi ca te-ar tenta sa conduci un cotetz din asta ca fun car... de weekend? e misto motorul de pe megane rs pacat ca e fwd ... c32 amg e super tare dar e peste 3L , are o cutie din secolul trecut si pana gasesti unul nehartanit de 3 generatii de turcaleti o sa dureze ceva. eu as zice sa faci un soft calumea la bmw si sa pastrezi banii pt ceva ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Volvo s60r, a6 c6 3.0 tfsi, bmw z4 daca te impaci cu ea, mercedes sl/slk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 4 minutes ago, superbec said: eu as zice sa faci un soft calumea la bmw si sa pastrezi banii pt ceva ok. No shit!! Ai putea sa faci un pact cu necuratul si sa zici ca un diesel este fun ( chiar si resoftat)? Hm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Acum 1 minut, goe 75 a spus: No shit!! Ai putea sa faci un pact cu necuratul si sa zici ca un diesel este fun ( chiar si resoftat)? Hm... pai ce-ti recomanda conesorii astia pe aici faci cu un 320d cipuit si un pic de skill fun-ul incepe de la 200cp pe tona cu frane si suspensie de qualite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Imi place 3 -aru dar ...parca are cutia de viteze un pic prea lunga pt distractie pura ...si cateva kg in plus.Doar asta am gasit cam ...de plans despre bmw si merk ,pe care am avut ocazia sa testez pana acum.Am mers recent cu un C motorizare 3.0 benzina si este fabulos daca ai unde sa te desfasori pt ca trebuie tinut turat ca sa fie distractiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 ai ZF-8? fa-i soft fara sa stai pe ganduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Am cutie manuala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 eu am 328i cu soft si cutie zf , nu-i neaparat super rapida(balena ucigasa) dar n-am probleme cu 99% din ce gasesc pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 (editat) Am o pesimtire ca nu o sa ma lase sufletu sa fac modificari la masina pe care am luat-o sa fie aia de baza si destul de noua sa ma bazez pe ea la drumurile mele catre vest ... Cam asta e ideea de a cumpara una de joaca...sa pot face cate ceva pe la ea fara sa am stres ca daca am dat un rateu ma si afecteaza cumva. Alegerea care se contureaza este intre ceva de genul celor cu putere adevara dar si greutate ...sau o buburuza usurica de genul mx5 ...fara putere dar cu senzatia de implicare datorita cutiei scurte si constructiei compacte. Sau daca de termina talentul si o parchez intr-un pom...la fel prefer sa nu fie cu masina de plecat la munca. 6 hours ago, superbec said: fun-ul incepe de la 200cp pe tona cu frane si suspensie de qualite Am muscat si am cautat si dupa reteta asta si...pur si simplu nu am buget de masina de 300hp+ .... Intre 15 Iunie si 1 Iulie o sa fiu in Germania special pentru masini...pana atunci tre sa iau o decizie daca merg pe cat mai multa putere sau buburuze. Editat Februarie 17, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 (editat) Acum 11 ore, superbec a spus: performante de logan 1.6 cu cip mama mama ce placeri nebanuite Ai avut modelul GTS si stii despre ce vorbesc? 2002 Toyota Celica GTS - 0-60 mph 7.2sec | Quarter mile 15.4sec Ia vezi loganu, in cat face? Poate reusesti sa calculezi cu tot cu chip. Editat Februarie 18, 2019 de Santon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Jimny... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 @paca Hai mai sa nu o dam in eterna dilema ...Cu motoretele mergem pe autostrada sa ne distram? Sunt destui care nu vad nici utilitatea unui miar in Ro si cu toate astea eu mai gasesc momente in care ma satisface enorm. Iar distractie nu inseamna obligat multi cai.M-am distrat enorm cu un Civic SI din 2007 ,motorizare 2.0 ...cca 180-200 cai. O masinuta care sta bine pe drum si nu este chiar foarte bine antifonata ca un bmw/audi, iti creeaza o senzatie de viteza destul de placuta si pe curbe si in linie dreapta . Mai ai si parte de o cutie de viteze perfecta ca la SI si frane decente si te distrezi maxim doar cu o tura pana la Snagov. 9 minutes ago, florinelu07 said: Jimny... Hahahahahah Tare!! Cand o sa prind drag de noroi.Nu-ti tine respiratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 (editat) Era sa uit de Mazda 3 MPS https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=268566778&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=4&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&pageNumber=2&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=945bc5ee-95bc-7a28-c41a-0c8fc89d83d9 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=273654414&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=4&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&pageNumber=2&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=945bc5ee-95bc-7a28-c41a-0c8fc89d83d9 Goe, ai destule variante, cererea ta e destuld e ambigua ca nah... lumea recomanda de la Logan la mai stiu eu ce Ferrari SH umpiclovit. Strange-ti aria de cautare, vezi daca vrei 4x4, FWD, RWD, turbo, aspirat, cabrio, etc etc. Asa, discutia va merge in directia "ce masini ii plac lui Superbec" Editat Februarie 18, 2019 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 @paca Nu este deloc aciditate ,este surpriza maxima ca( inca) un motociclist nu vede cum te poti distra cu ceva motorizat decat pe autostrada. @Metal Heart Multam fain! Am lasat fara o directie precisa pt ca nici eu nu sunt sigur ce vreau .Am avut si un weekend de plictiseala maxima ,intr-o locatie fara sanse de alte activitati si am recitit si topicul colegului care cauta roadster si se ajunsese la oda lui 330d in multe pagini ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Logan nou 1.6 16VALVE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 13 minutes ago, Flower-Power said: Nice! Reclama mascata a lui mister john la universul Fiat , a prins la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Eu zic....sa le probezi Sa vezi cum stai in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate