ade. Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Il vreau eu pe cel de 130. E bun pt Transalp, nu ? 130/80 - 17 65S sunt specificatiile pentru transalp pt cauciucul pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 mi-ar trebui si mie o casca purtata .. nu neaparat donatie ... pana in 1 mil jumate .. ... asta veche mi s-a crapat pt ca am scapat-o de la 1 metru ... era o coaja de casca :| .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ade vezi ca e pe 18 si tie iti trebuie pe 17 ,ps nu iti e bun sunama si poate rezolvan cumva daca cumpar eu maine din oser ti le dau pe ale mel sunt de 17 dar sunt 35-50 % 0724560221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Tot spre donatie dau si eu 2 cauciucuri(in stare buna, zic eu). fata 100/90-18 Metzler Lasertec spate 130/90/-17 Metzler Sporttec M3 PM sau e-mail. Metzelerul care a ajuns la mine, a mers mai departe la Custom 4 Ever de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ika Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 am eu casca pana intr-un milion jumate.da un call. 0740 95 80 70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 mersii mikulaish pt cauciuc........... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 ade vezi ca e pe 18 si tie iti trebuie pe 17 ,ps nu iti e bun sunama si poate rezolvan cumva daca cumpar eu maine din oser ti le dau pe ale mel sunt de 17 dar sunt 35-50 % 0724560221 Mersi mult pt cauciuc, m-am scos macar cu o cheltuiala in minus deocamdata , dau bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Sa te faci bine si sa fi mai atent la drum ,fiind la inceput trebuie sa dai respect motorului ,sper sa-ti fie de folos cauciucul si sa ai ASFALT USCAT Nu are nimeni sa-mi doneze un echipament,chiar daca e uzat, enduro sau cross ( second)doar sa ma pot da cu motorul pe dealuri,padure etc ,sa aibe protectii THX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Uitete la donatile de la Coltul Enduristilor Uitete la donatile de la Coltul Enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Mi-au venit gumele noi pentru africana. Mitasul de pe spate e pus in preajma tomberonului. guma are 130x80x17. Nu era foarte uzat, asi zice ca arata chiar bine , dar mi-a intrat un fier destul de mare in el si are deci o taietura cam de 1-2 cm. Am inteles ca se poate folosi linistit si asa taietura nefiind orientata in lung sau se poate pune ceva manson. Cine are nevoie de o guma provizorie pentru restul sezonului ii stau cu ea la dispozitie. Deasemenea cine vrea un filtru de aer de africana cu care s-a umblat 12 mii km. Editat Iunie 18, 2008 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Cand am schimbat placutele de frana la DR 650, cele pe fata mai aveau inca carne pe ele, asa ca daca are cineva nevoie de ele le stau la dispozitie; Nu am poza acum cu ele, dar in curand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 revin din nou cu niste donatii.se merge pe acelasi principiu adica primul venit,primul servit.si anume se doneaza urmatoarele:o pereche de ochelari de soare noi nouti(i-am cumparat mai demult si se pare ca intre timp mi-a crescut capul si nu mai sunt buni),un sac de dormit(incape o persoana de maxim 1.80 si maxim 100 kg) si un cort de 4 persoane(e in stare ok ar mai necesita mici retusuri pt a fi perfect,cortul are aproximativ 3-4 ani si nu e luat de la rusi,nu intra apa in el cortul a fost testat insa vreau sa imi cumpar altul si nu mai am chef sa ilk reconditionez).OK deci primul venit primul servit.detalii pe pm!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ti-am trimis un PM, dar vad ca nu mi-ai raspuns. Vreau eu cortul. Eventual da-mi un bip la 0745 586 656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 am si io de donat ceva o casca open face simpla marime mare nu foarte ingrijita (zgariata viziera) buna pt pasager si 2 cauciucuri michelin anache pereche spate 17 e uzat bine fata 21 si mai merge vreo 6-7 mi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 revin din nou cu niste donatii.se merge pe acelasi principiu adica primul venit,primul servit.si anume se doneaza urmatoarele:o pereche de ochelari de soare noi nouti(i-am cumparat mai demult si se pare ca intre timp mi-a crescut capul si nu mai sunt buni),un sac de dormit(incape o persoana de maxim 1.80 si maxim 100 kg) si un cort de 4 persoane(e in stare ok ar mai necesita mici retusuri pt a fi perfect,cortul are aproximativ 3-4 ani si nu e luat de la rusi,nu intra apa in el cortul a fost testat insa vreau sa imi cumpar altul si nu mai am chef sa ilk reconditionez).OK deci primul venit primul servit.detalii pe pm!!!! daca mai e sacul de dormit dau eu berea pt el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 am si io de donat ceva o casca open face simpla marime mare nu foarte ingrijita (zgariata viziera) buna pt pasager si 2 cauciucuri michelin anache pereche spate 17 e uzat bine fata 21 si mai merge vreo 6-7 mi km vreau eu casca aia. dau doua trei beri bune. lasa-mi un nr de tel sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) casca ii aprope data dar daca nu vine pana sambata dupa ia ,e a ta .... Editat Septembrie 25, 2008 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 casca ii aprope data dar daca nu vine pana sambata dupa ia ,e a ta .... ok. da un semn sambata sau cand vrei. cinste mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 revin din nou cu niste donatii.se merge pe acelasi principiu adica primul venit,primul servit.si anume se doneaza urmatoarele:o pereche de ochelari de soare noi nouti(i-am cumparat mai demult si se pare ca intre timp mi-a crescut capul si nu mai sunt buni),un sac de dormit(incape o persoana de maxim 1.80 si maxim 100 kg) si un cort de 4 persoane(e in stare ok ar mai necesita mici retusuri pt a fi perfect,cortul are aproximativ 3-4 ani si nu e luat de la rusi,nu intra apa in el cortul a fost testat insa vreau sa imi cumpar altul si nu mai am chef sa ilk reconditionez).OK deci primul venit primul servit.detalii pe pm!!!! cortul a fost adjudecat de clopu.au mai ramas sacul de dormit si ochelarii de soare.sacul deocamdata e rezervat pt niku chopper.daca cumva nu vine dupa el va anunt sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 revin din nou cu niste donatii.se merge pe acelasi principiu adica primul venit,primul servit.si anume se doneaza urmatoarele:o pereche de ochelari de soare noi nouti(i-am cumparat mai demult si se pare ca intre timp mi-a crescut capul si nu mai sunt buni),un sac de dormit(incape o persoana de maxim 1.80 si maxim 100 kg) si un cort de 4 persoane(e in stare ok ar mai necesita mici retusuri pt a fi perfect,cortul are aproximativ 3-4 ani si nu e luat de la rusi,nu intra apa in el cortul a fost testat insa vreau sa imi cumpar altul si nu mai am chef sa ilk reconditionez).OK deci primul venit primul servit.detalii pe pm!!!! mie mi-ar trebui casca ta ,nu o dai? nu te strange? nu e mica? ca daca ti-o crescut capul intuiesc ca te strange... numai bine KIKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 mie mi-ar trebui casca ta ,nu o dai? nu te strange? nu e mica? ca daca ti-o crescut capul intuiesc ca te strange... numai bine KIKI da eu nu am casca .ochelarii au fost adjudecati de macicasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 donez la randul meu o oglinda de virago. donez la randul meu o oglinda de virago. mersi kiki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ika Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 multumesc nea` fairplaybiker pt cauciucuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 oglinda adjudecata de adi cu viraga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ..dau spre donatie 2 cauciucuri spate de enduro..unul de 130 si celalalt de 140/18.. ..cauciucurile sau dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate