Septi Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 12 DVD ( majoritatea de groaza / thriller ) dacă nu e nimeni interesat mîine pleacă la tomberon. (Pm) au plecat la Mr.Bean a trimis pm dupa cateva min dupa ce le am postat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 au plecat la Mr.Bean a trimis pm dupa cateva min dupa ce le am postat .Nu-i stres , poate le imprumuta dupa ce le vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 donez minireportofon.sony cu caseta. ca dimensiune este cat un pachet de tigari lungi 100s. tel 0746762204. ps. manusile anuntate mai sus inca sant de donat. ps pt tupeisti din cale afara. marfa donata nu se transporta la domiciliul doritorilo precum sant unii care cred sau chear pretind asta in obraznicia lor cumplito nemarginita. donez minireportofon.sony cu caseta. ca dimensiune este cat un pachet de tigari lungi 100s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Piesa laterala dreapta suporti Givi monolock/monokey Pereche placute Brembo - Honda vfr800 rc 46 fata Maneta+rezervor ambreiaj (piston defect) Aprilia Caponord 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Piesa de Caponord o vreau eu, dar trebueie sa platesc ceva pe ea. Poate vreodata va fi buna la Caponordul meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 piesa suport givi daca mai e disponibil as fi interesat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 piesa de caponord o sa o aduc la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 metzeler marathon 130/60/18 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Donez urmatoarele: 1. O pereche de cizme de piele nr 43. Sunt in stare destul de bune, doar ca s-au descusut vreo 3 cm intr-un loc(nu rupt). Daca se repara se pot folosi mult si bine. 2. Un dozator de bere cu racitor in care se baga gheata. Intra cam 2.5 litri de bere si din cate imi amintesc nu cred ca a fost folosit. 3. Vreo 5-6 rame din plastic cu sticla, marimi diferite. Weekend bun sa aveti, 0744355080 Later edit: m-a sunat cineva. Is rezervate toate deocamdata. S-au dat toate. Weekend placut! Editat Aprilie 25, 2014 de smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Donez 2 cosoroage de brain cab. Ingust si lat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Salut , sunt eu interesat de cel lat ... vii la mare de 1 Mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Pe mine m-ar interesa ala ingust. Te voi cauta la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Deoarece nu s-au potrivit cu piciorul ..sunt incontinuare de cautare a unui stapan pe masura ma gasiti la 0741325292 Primul venit ...primul servit Marime 43 S-au dat Editat Aprilie 28, 2014 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut , sunt eu interesat de cel lat ... vii la mare de 1 Mai ? Eu sant din cluj TATAIE. la mare am fost o singura data acu vo 15 ani, si in urmatorii 150 nu mai merg. Dar daca ai pe cineva in CJ trimitel la mine eu i-l dau cu placere si ajunge cumva la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Multumesc The Game ... am vazut ca esti din Cluj dar ma gandeam ca si tu, ca si multi altii, vii de 1 Mai pe litoral. Nu mai stiu pe nimeni plin Cluj asa ca multumesc de intentie si sper sa se gaseasca alt doritor mai aproape de tine . Mult noroc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 the game daca mai ai cozorocul acela las as vrea eu ...ca sa facem un bine ...il punem la om prin posta romana si il costa decit vreo 7 lei ... maxim 10 lei ... eu vin iau cozorocul ca ma pot deplasa mai mult..si il punem omului prin posta ... ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 le primesc eu daca le mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 din partea mea hai si ia cozorogul. apoi il trimiti. eu nu ma implic i mI mult xecat a inmana obiectula pragul portii mele. Primesc in donatie teava henco ( sau pexal) demolat din apartamente in urma renovarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Daca are cineva invitatie la T-festival si nu o onoreaza mi-ar prinde bine mie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 dau si eu un cozoroc de pe un open face arai negru ..plastic bla bla 0742425183 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 the game multumesc...fost ...luat ... facut pachet si expediem catre destinatar sa ii foloseasca cu noroc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Inseamna ca ai avut timp sa umbli. Eu am zile cand atata am de lucru ca in timpul zilei, in timpul lucrului nici sa imi inghit saliva din propria gura nu am timp. In schimb pt asta promovez frumos in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Pentru ca bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milka Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Am gasit o manusa moto XL la iesirea din Carrefour-Marasti,habar nu am unde sa postez asa ca...sper cine a pierdut-o sa gaseasca pe aici. Si ca o mica paranteza,sotia mea si-a pierdut in acelasi loc anul trecut o manusa moto,coincidentele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Donez 2 cosoroage de brain cab. Ingust si lat. Mai este cel ingust de donat. A fost rezervat de Mikulaish insa nu a mai venit dupa ea. Primul venit primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate