Sari la conținut

Postări Recomandate

Scoala AdventurEnduro

 

Aflați cum să „conduceți o motocicleta ca un profesionist”

Indiferent daca doriți să încercați motociclismul off-road pentru prima dată sau să vă îmbunătățiți abilitățile în motociclism, programul de învățare a tehnicilor în școala AdventurEnduro este implementat de către instructorul nostru calificat, Alec Dumitrescu – Medaliat cu argint la campionatul european Extreme Enduro, de 2 ori finalist la RedBull Romaniacs (locul 6 și 11) și multiplu campion enduro român. Vă veți obișnui să simțiți motocicleta și să corectați imediat deplasarea pe pistele cele mai înclinate, într-un mediu mult mai sigur. În timpul cursului, explicațiile teoretice sunt susținute de demonstrații practice înainte de a fi încurajați să participați. În niciun moment nu vă veți simți obligați să încercați un exercițiu practic, dincolo de zona dvs. de confort.

Școala AdventurEnduro este perfectă pentru riderii care doresc să învețe bazele unui rider corect, într-un mediu enduro real.

Poziție – postură, poziția corpului în picioare, înclinare

FRÂNARE – coborâre, la sol, efectele frânării față și spate

URCĂRI, COBORÂRI & VIRĂRI – în picioare și în șezut

OBSTACOLE – pietre, bușteni, traversarea râurilor, făgașe, salturi și sărituri

TEREN – nisip, pietriș, teren dur, nămol, dâmburi și alegerea traseului

TEHNICI – direcție roată din spate, ponderarea vitezei și manevrare cu viteză redusă

Enduro este un sport aspru și provocator, dar dacă beneficiezi de sfaturi de specialitate și dacă înveți tehnicile corecte, poți face diferența atunci când ești în sălbăticie.

   După ce a cucerit aprecierea în cadrul competițiilor aspre precum Erzberg Rodeo, Red Bull Romaniacs, Fast Eddy si multe altele, ALEC Dumitrescu este in prezent unul dintre cei mai buni piloți de enduro din Romania, lucru pentru care este considerat un antrenor perfect pentru a va ajuta să vă îmbunătățiți tehnica, abilitățile în motociclism și încrederea în sine.

De la antrenamente de o zi până la aventuri de mai multe zile, indiferent dacă distracția este prioritatea dvs. de vârf sau scopul dvs. este acela de a vă antrena pentru curse, întreaga dvs pregătire este personalizată și sunteți antrenați pe tot parcursul, exclusiv de Alec.

Obstacole naturale și provocate de om, trasee minunate, cariere dramatice, păduri dense și râuri alunecoase – pe oricare îl numești, îl poți parcurge. Cu o astfel de diversitate de peisaje și provocări disponibile, există într-adevăr ceva pentru toată lumea, inclusiv pentru începători, experți și profesioniști.

Dacă sunteți un rider avansat care caută ajutor pentru a se pregăti pentru concursul Romaniacs, Alec vă poate oferi un pachet complet Romaniacs prin care veți fi pregătit 100%! Alec recomandă grupuri de o persoană sau grupuri mici pentru a profita la maximum de pregătire, deși el pregătește grupuri de dimensiuni moderate, la cerere.

Pentru cei care doresc să încerce enduro pentru prima dată, școala AdventurEnduro este perfectă. Dispunând, ca parte a pachetului, de o gamă completă de motociclete din cele mai bune puteți fi siguri că echipamentul nu vă va dezamăgi și vă va face zile cât mai ușoare și mai confortabile, posibil.

Sesiuni de antrenament disponibile pentru riderii de toate nivelurile, împreună cu zile de instalare și de întreținere pentru proprietarii KTM care doresc să-și instaleze motocicletele și să-și stabilească locul.

 

Motoare pentru inchiriere : 120 euro/zi

250 exc-f ktm 2019

350 exc-f ktm 2019 

300 tpi ktm 2018

350 Husqvarna 2018

250 freeride 2019

 

Pretul unui curs de enduro (cu motorul personal) este de 150 de lei si dureaza aproximativ 3 h. Grupa este de minim 4 rideri. Pentru mai multe informatii si pentru a putea personaliza fiecare tura in functie de cerintele dvs va rugam sa ne trimiteti un mail cu toate intrebarile legate de scoala enduro sau de ture. 

 

www.adventurenduro.ro     

0720111126 .   Alec131

contact@adventurenduro.ro

IMG_4513.JPG

IMG_1673.JPG

69378f1f-5359-4a90-8f6c-90c1b27a6f9d.JPG

2f3b83f2-d4bb-401e-9c75-c4b3e0a59ab0.JPG

IMG_7271.JPG

IMG_7270.JPG

IMG_7598.JPG

IMG_7599.jpg

IMG_7693.jpg

2++SX5oMR36qLKVCR9Kstw.jpg

xZcsj7gMSXWbuMANe0R%Tg.jpg

93183206-CB84-407F-8FA0-8351654BFCD4.jpg

fullsizeoutput_20a.jpeg

fullsizeoutput_20c.jpeg

fullsizeoutput_226.jpeg

fullsizeoutput_28a.jpeg

57bbd659-98f0-4fdc-a5da-704afa14f445.jpg

fullsizeoutput_27a.jpeg

DqlXqeDLRj6JQlewnF+z6A.jpg

fBHkRKdHS7OlCx+UW16RMw.jpg

fullsizeoutput_28b.jpeg

22F08885-D0B6-4FD3-9716-BBAA6A68495C.jpg

D2E82ADE-6EB1-4F61-A2B6-06EAE9A7F9DB.jpg

78314115-00C4-412F-9C23-772D2D74E4FE.jpg

fullsizeoutput_2a6.jpeg

fullsizeoutput_2b1.jpeg

GOPR0243.JPG

GOPR0244.JPG

GOPR0245.JPG

IMG_2326.JPG

IMG_2327.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu te supara dar nu ma prind ce legatura au mobrele mentionate de tine cu ceea ce se cheama adventure in moto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma supar dar se pare ca nu cunosti fenomenul Enduro! Adventure nu este legat de strada sau de touring, ci este un fenomen. Nu inteleg de unde acesta intrebare, cand toata activitatea nostra se desfasoara in natura si vrem sa oferim o aventura prin care sa inveti corect sa folosesti o motocicleta de enduro. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute, adventurenduro a spus:

Adventure nu este legat de strada sau de touring, ci este un fenomen

 

Lol. Ce-s cu textele astea in limbaj de lemn ? Sa-i explici tu unuia care a vazut toata Asia Centrala, America de Sud si jumate de Africa cum se face adventure din ala tru pe dealurile din Prahova :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand el a intervenit aiurea, nu inteleg care este toata treaba cu Adventure, probabil ca ii atac postarile lui. Ca si experienta eu zic sa dai un search pe google sa vezi cine sunt! 

Am inceput sa postez aici pe forum pt cu totul alta treaba si voi acum va legati de denumirea mea. 

Nu am explicat cum se face adventure doar ca ce facem noi aici este o aventura pentru riderii care vin sa invete corect sa mearga pe motor si vor sa vada natura.  Vorbim de 2 sporturi diferite, eu ma ocup de enduro, voi cu strada. Nu cred ca v-am deranjat cu ceva si mi-as dori sa va chem la o tura aici pe dealurile din Prahova sa vedem daca va descurcati :))))) 

Traseul nostru ajunge din zona Seciu pana la Azuga. ( in zona asta sunt munti cu altitudini de peste 1.200m).

Tura mare are 115km si dureaza 10 ore de mers efectiv.

Legat de experienta, impreuna cu tatal meu, avem foarte multi km facuti pe strada in : America de Sud si Europa. Vorbim despre ture organizate de Ktm factory si revista Motociclismo

(acu cativa ani de zile) 

nu cred ca este ok sa te iei de cineva cand nu cunosti experienta acestuia. Nush daca ati auzit de Dementor Romania, in prezent sunt singurul pilot din tara sponsorizat de ei. 

as vrea sa inchid aceasta conversatie ridicola si las aici o invitatie deschisa pt voi, va astept sa va schimb parerile despre Enduro. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eru , Ovi si alte personae care nu au inteles despre ce este vorba [ pe buna dreptate nu s-a explicat  ] ,

am vrut sa fie o surpriza sau o evolutie fireasca in timp al acestui concept .

Eu Adrian Dumitrescu si cu fiul meu Alec am dezvoltat aceasta scoala Enduro pentru ai perfectiona pe iubitorii de motociclete sa stapaneasca si sa aiba abilitati sporite pe teren accidentat si nu numai .

Cei care detin motocicletele lor sunt bineveniti si cei care nu au sau vor sa mearga pe modele 2019 sunt asteptati la cursuri .

Ca o evolutie fireasca cei ce incheie cursurile cat si cei care sunt avansati vor putea trece la ETAPA 2-ua de Aventura in care

vom avea trasee dificile in mai toate locurile spectaculoase - amintesc aici zona Sinaia - Comarnic , Caransebes - Borlova , Curtea de Arges - Transfagarasan , etc.

Aventura v-a continua in strainatate unde vom avea prima data tura in insula Thassos .

Conceptul este Enduro de Aventura - urmariti site-ul

www.adventurenduro.ro 

aici v-om pune tot ce urmeaza .

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 22.03.2019 la 13:33, ERU a spus:

Nu te supara dar nu ma prind ce legatura au mobrele mentionate de tine cu ceea ce se cheama adventure in moto.

 

La 23.03.2019 la 0:34, ovi_ice a spus:

 

Lol. Ce-s cu textele astea in limbaj de lemn ? Sa-i explici tu unuia care a vazut toata Asia Centrala, America de Sud si jumate de Africa cum se face adventure din ala tru pe dealurile din Prahova :lol:


Nu mai poti folosi anumite cuvinte ca iti iei bete la k,u,r de la hateri! Sa va fie rusine! Va bagati aiurea in seama!

Editat de CazyRO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Hop si eu ca musca-n lapte. Fara nicio intentie malitioasa de a deturna acest topic, ma poate indrepta si pe mine cineva catre un instructor care m-ar putea sa invat sa merg cu motocicleta in afara soselei? Am un V-Strom 650, anvelope adecvate si rabdare. Imi mai lipse insa un instructor.

 

Va multumesc,

Cristi L.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Salut. Eu nu prea inteleg preturile. Tura e o chestie, inchirierea alta. Daca vreau sa particip la cursul de incepatori, cat este costul de fapt, cu motoreta de la voi? NIci pe site nu i clara aceasta chestiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde vezi tu hatereala nu stiu. Eu am intrebat foarte serios si interesat. Au facut site, au postat si aici, au pus preturi, detalii peste detalii, foarte misto prezentat. Dar le-a cam scapat pretul pentru scoala :)

Evident ca pot sa dau telefon, dar nu asta era ideea. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...