ashtray. Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Posibil sa fie mai intelegatori pe bucata aia mica din croatia avand in vedere ca e doar tranzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La 28.04.2019 la 22:02, Ribo a spus: Noi am avut bulan maxim de vreme. Am prins soare si n canion si in durmitor ! Excelent !! Maine facem coasta de la bar la herceg novi si inoptam acolo Vad pe acolo si un F4, cum s-a descurcat cu sportiva pe acolo, sunt drumurile ok cat de cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Sunt f ok, f4 ala de l vezi are 130k km la bord si merge ca unsa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 care ai 35min de pierdut din viata, am pus secvente cu peisajele din trip. Ca sa fie acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 S-a putut trece de la Pluzine inspre Zabljak?Eu pe data de 30 am gasit zapada pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Este curatat drumul se poate face o parte din inel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Adica asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 (editat) da,parea ca a nins recent,poate chiar cu o noapte in urma.am dat de o portiune de drum acoperita,aproape de trsa,am zis ca nu are rost sa ma risc,presupunand ca mai sus o sa fie mai rau.mda,se pareca de la trsa am facut dreapta pe p14 Editat Mai 7, 2019 de Cosmin287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 A fost lux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 (editat) Editat Mai 7, 2019 de Cosmin287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 De acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Fain!Nu aveam eu treaba cu ce-i pe margine,dar cand e vb de zapada pe sosea spun pas,tinand cont ca am mai facut traseul vara si stiam ce-i mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Anul trecut cand cu exceptia Kosovo am trecut prin toate tarile din Balcani am avut nevoie de "originalul" verde o singura data. Parca in Bosnia, dar nu sunt 100% sigur. Aveam o copie (alba) care o tin in talon, dar vamesul mi-a cerut expres varianta verde. Acum m-am uitat pe oferta de RCA, am refacut-o in urma cu cateva saptamani. Bosnia, Albania si Macedonia sunt variantele excluse de anumite societati de asigurari, deci e posibil ca acolo un vames mai zelos sa o ceara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Ba dar pentru astia de v-a plouat in tura...ce manusi folositi ca sa -mi bag pla-n spidi ca numa impermeabile nu sunt. Adica sunt impermeabile doar daca nu ploua sau ceva. Vreau sa le schimb la un momoent dat dar de data asta sa iau ceva care chiar e impermeabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 (editat) eu am o varianta mai veche de la astea https://www.decathlon.ro/manusi-snb-gl-500-negru--id_8398840.html s-au umezit pe dinauntru putin plus ca se usuca foarte repede dar noi am mers vreo 2-300km pe ploaie...nu le-as schimba cu altceva deocamdata... Editat Mai 8, 2019 de ashtray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Ideea e ca ale mele se umezesc pe dinauntru si tin rece....ca nu sunt de vreme rea. Adica sunt impermeabile pana la un punct si nu inteleg de ce plm Eu am astea https://www.motocard.com/en/gloves/spidi-rainshield_h2out_black_yellow_fluo_486.aspx si nu inteleg ce drq de sistem au... dar tin rece tare si la un moment dat se si uda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 sefule daca vrei impermeabilitate, trage pe deasupra niste manusi chirurgucale sau de menaj, etc. Ca astea impermeabile, cam toate-s impermeabile pana la un punct. Si unele ghete la fel. Eu am avut manusi moto de iarna si le-a patruns apa pe autostrada. Noroc cu manerele incalzite ca am facut o ciorba acolo inauntru :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Pai si eu am uscat palmele cu mansoanele...dar in rest erau ciorba . Am mai auzit parerea asta...dar credeam ca doar am nimerit eu ceva naspa Cred ca cea mai buna varianta sunt husele de manusi la fel cum sunt si alea de incaltari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Salutare, In iulie vreau sa plec si eu din Iasi pe acelasi traseu...este cineva binevoitor sa faca trasul pe Google maps + eventuale obiective de vizitat in fiecare locatie? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 2 minutes ago, andrey1205 said: Salutare, In iulie vreau sa plec si eu din Iasi pe acelasi traseu...este cineva binevoitor sa faca trasul pe Google maps + eventuale obiective de vizitat in fiecare locatie? Multumesc anticipat! Foloseste-o pe asta si adapteaza dupa cum vrei : https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1nMn5l1Hl_xqtGR_gbU9H68BS8CXyrQkV&ll=44.028958084979294%2C20.274495&z=7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Cine mai merge prin Muntenegru și nu cu vitezana, poate să se abată și pe-aici: http://www.ekokatunstavna.com/location.html https://goo.gl/maps/3FTDL8Xm9zCFN4KR7 Peisajul e minunat și se mănâncă foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Ii bine sa ai asigurarea in original, la trecerea din Muntenegru in Bosnia a trebuit sa o arat si era listata de mine, fara urma de background verde pe ea; ca sa pot trece am "lasat" ceva moneda in urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Bine de stiut, o sa cer un exemplar "orijinal" Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Mergi la orice d-asta de asigurari si cere cateva foi verzi si iti printezi cate vrei...eubasa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La asta nu m am gandit:)) ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate