Sari la conținut

Elevă silitoare, tânară speranță a motociclismului,caut prietenii pe distanțe medii

Flower-Power

Postări Recomandate

Acum 12 minute, Flower-Power a spus:

Ok. Ce a trimis nguyen mai sus,înțeleg că ar fi ce trebuie?

Garantat! Romi Moto preia de fapt comenzi din Romania si le lanseaza catre Moto Mike din Germania (www.motomike.eu). Daca compari site-ul romi moto o sa vezi ca este identic cu cel de pe motomike.eu. Produsele de pe moto mike au TUV iar la cele care nu au se mentioneaza acest lucru. Eu am mai cumparat produse de la ei, inclusiv manete de frana sau ambreiaj si nu am avut nici o problema cu ele.

Acum 1 minut, ilarionciobanu a spus:

Da, cea din linkul lui  nguyen pare ce trebuie

Nguyen bre, nu va luati dupa frustratii forumului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 28.07.2019 la 16:08, Flower-Power a spus:

Când ai timp îmi trimiți și mie un link? Zău dacă știu cum să caut și ce..

https://www.motea.com/en/brake-levers-and-clutch-levers

Selectezi modelul tau de moto si anul de fabricatie. Apoi tipul de maneta (iti recomand cele rabatabile - Safety). Si la final culoarea. Vezi ca in realitate culorile s-ar putea sa nu arate ca in poze. Asa ca mergi pe chestii simple (silver, negru, titanium) care arata foarte asemanator cu cele stoc.

Urmareste si codurile de discount de la ei de pe site (cateodata apar ca pop up sau daca te abonezi la newsletter) si asta inseamna intre 5-15% off.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Flower-Power a spus:

Thanks!

Mâine, o plimbare scurtă careva?cine trage paiul scurt?🙂

M-as fi bagst insa tocmai m-am intors dintr-o tura lunguța. Sunt chestii de.... refacut 🤣

Link spre comentariu

Hai, ne prefacem că mâine e vineri..mai mult de 30 km. Ținând cont de faptul că e zi lucrătoare nu mă aștept să fie mulți doritori.😂

Link spre comentariu

Acum 53 minute, kinguh a spus:

eu sunt liber maine toata ziua. te pot insoti la o plimbare. dar nu pot sa merg mai repede de 110 km/h croaziera. am monocilindru

E perfect..traseu ceva, gps avem? Mă refer la tine că eu nu am.🙂 oră de plecare 10?

BogdanIonită, 13 e târziu..la ora aia iau prima masă. Hai mai devreme, anulează ședințe sau contramandează, ce naiba! 🙂

1 oră în urmă, Paca a spus:

Daca-ti mentii oferta ....vineri is amator . Nu is in Buc deocamdata . ...si la cum vad io viitorul pt mine ...daca nu e vineri , nici ca mai am cand sa pup o plimbarica . 

Asa ca , vineri , cu concursul dvs , sau nu , o sa ma chinui la o turitza scurta asortata cu o cola 😋

Vineri sunt la mare, nu se aliniază astrele dar să pui poze.🙂

În altă ordine de idei, am dat o tură de București , salutat băieții de la victoriei. Ce bine se circulă la ora asta.

@kinguh dacă ne vedem mâine, ia cu tine și niște chei de strâns o oglindă. Merci.🙂

Link spre comentariu

Ce bună ar fi o tură într-o zi d'asta de lucru! Da' mi-e că îmi rup ăștia poarta dacă o găsesc încuiată...

În altă ordine de idei, romicămoto pe care îl ridică unii în slăvi aduce de la MotoMike via Autonet, și îsi pune un "mic" adaos. S-a văzut și 100%. Am tot vrut să văd cât ar fi un preț decent pt maneta aia, dar să mor dacă apuc. 🤦‍♂️

Iar oglinda?!? Cred că o manevrezi să te vezi în ea de e mereu slăbită! :P

Aici a început să miroasă a reclamă la baraca dacilor, dubios, f dubios...

Link spre comentariu

Caut niște chei de strâns oglinda,mai bine. Mulțumesc pentru sfat, vorbești din experiență?

Acum 2 minute, john17 a spus:

Caută un cric de dreapta! :crack:

Sau rotițe ajutătoare.

Link spre comentariu

Adu ce chei ai și vedem mâine care îmi trebuie...nu știu. 

Ne vedem la o benzinărie în funcție de traseul propus..mergem la cetatea dacilor? E ok...s-ar putea să fie nevoie să călărești un sv650 pe porțiunea de urcuș spre restaurant. Ești înalt?😂să sperăm.

Acum 8 minute, kinguh a spus:

maine la 10 e ok. am tel cu gps si harta. am si chei de strans chestii. 12, 14 cheie fixa? cum ne intalnim maine?

But make it fast...your decision, because I will go to sleep.

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu

Acum 23 minute, Flower-Power a spus:

Adu ce chei ai și vedem mâine care îmi trebuie...nu știu. 

Ne vedem la o benzinărie în funcție de traseul propus..mergem la cetatea dacilor? E ok...s-ar putea să fie nevoie să călărești un sv650 pe porțiunea de urcuș spre restaurant. Ești înalt?😂să sperăm.

But make it fast...your decision, because I will go to sleep.

Sarmizegetusa? e ok. am avut hornet e ok. nu sunt inalt. 

Link spre comentariu

Eu spun pas de data asta. Nu știu traseul, sunt obosită pentru că nu mi-am făcut somnul..si multe altele cu nu. M-am trezit cu nu în brațe.

😣

Link spre comentariu

@Flower, daca nu ma insel e nevoie de o cheie fixa de 17 acolo, si, cel mai probabil, ai deja una in trusa cu scule. La SV trusa nu este sub sa ci e localizata in exterior, ca in poza de mai jos: 

toolbox.thumb.jpg.8a0a3c52c69508cf8194d5b1525a0e9a.jpg

Editat de mateiuli
Link spre comentariu

Flower, trusă, scule, cheie?!? Ai greșit persoana, băiatul meu! :lol: Nu mai pun la socoteală că s-a trezit cu "nu" în brațe astăzi (cu cine altcineva s-ar fi putut trezi?!? Doar nu cu https://www.mioritice.com/banc/4168)... 

Acum 8 ore, kinguh a spus:

nu sunt inalt. 

Ai picat! :crack:

Editat de john17
Link spre comentariu