ilarionciobanu Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Da, cea din linkul lui petrica nguyen pare ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 12 minute, Flower-Power a spus: Ok. Ce a trimis nguyen mai sus,înțeleg că ar fi ce trebuie? Garantat! Romi Moto preia de fapt comenzi din Romania si le lanseaza catre Moto Mike din Germania (www.motomike.eu). Daca compari site-ul romi moto o sa vezi ca este identic cu cel de pe motomike.eu. Produsele de pe moto mike au TUV iar la cele care nu au se mentioneaza acest lucru. Eu am mai cumparat produse de la ei, inclusiv manete de frana sau ambreiaj si nu am avut nici o problema cu ele. Acum 1 minut, ilarionciobanu a spus: Da, cea din linkul lui nguyen pare ce trebuie Nguyen bre, nu va luati dupa frustratii forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 La 28.07.2019 la 16:08, Flower-Power a spus: Când ai timp îmi trimiți și mie un link? Zău dacă știu cum să caut și ce.. https://www.motea.com/en/brake-levers-and-clutch-levers Selectezi modelul tau de moto si anul de fabricatie. Apoi tipul de maneta (iti recomand cele rabatabile - Safety). Si la final culoarea. Vezi ca in realitate culorile s-ar putea sa nu arate ca in poze. Asa ca mergi pe chestii simple (silver, negru, titanium) care arata foarte asemanator cu cele stoc. Urmareste si codurile de discount de la ei de pe site (cateodata apar ca pop up sau daca te abonezi la newsletter) si asta inseamna intre 5-15% off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Thanks! Mâine, o plimbare scurtă careva?cine trage paiul scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 7 minute, Flower-Power a spus: Thanks! Mâine, o plimbare scurtă careva?cine trage paiul scurt? M-as fi bagst insa tocmai m-am intors dintr-o tura lunguța. Sunt chestii de.... refacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Hai, ne prefacem că mâine e vineri..mai mult de 30 km. Ținând cont de faptul că e zi lucrătoare nu mă aștept să fie mulți doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 eu sunt liber maine toata ziua. te pot insoti la o plimbare. dar nu pot sa merg mai repede de 110 km/h croaziera. am monocilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanIonita Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Ce inseamna "maine" ? As baga si eu ceva drum, dar sunt oarecum free intre 13:00 (sper) si 5. Daca va incanta ceva plimbare pe langa Buc ... ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 53 minute, kinguh a spus: eu sunt liber maine toata ziua. te pot insoti la o plimbare. dar nu pot sa merg mai repede de 110 km/h croaziera. am monocilindru E perfect..traseu ceva, gps avem? Mă refer la tine că eu nu am. oră de plecare 10? BogdanIonită, 13 e târziu..la ora aia iau prima masă. Hai mai devreme, anulează ședințe sau contramandează, ce naiba! 1 oră în urmă, Paca a spus: Daca-ti mentii oferta ....vineri is amator . Nu is in Buc deocamdata . ...si la cum vad io viitorul pt mine ...daca nu e vineri , nici ca mai am cand sa pup o plimbarica . Asa ca , vineri , cu concursul dvs , sau nu , o sa ma chinui la o turitza scurta asortata cu o cola Vineri sunt la mare, nu se aliniază astrele dar să pui poze. În altă ordine de idei, am dat o tură de București , salutat băieții de la victoriei. Ce bine se circulă la ora asta. @kinguh dacă ne vedem mâine, ia cu tine și niște chei de strâns o oglindă. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Ce bună ar fi o tură într-o zi d'asta de lucru! Da' mi-e că îmi rup ăștia poarta dacă o găsesc încuiată... În altă ordine de idei, romicămoto pe care îl ridică unii în slăvi aduce de la MotoMike via Autonet, și îsi pune un "mic" adaos. S-a văzut și 100%. Am tot vrut să văd cât ar fi un preț decent pt maneta aia, dar să mor dacă apuc. Iar oglinda?!? Cred că o manevrezi să te vezi în ea de e mereu slăbită! Aici a început să miroasă a reclamă la baraca dacilor, dubios, f dubios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Oglinda,da...o manevrez când mă dau cu ruj mă rog..tot cade pe partea dreaptă dar tot e bine că de pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Caută un cric de dreapta! Sau rotițe ajutătoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanIonita Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 @Flower-Power nu am cum sa cum sa aman ! Daca mai sunteti pe afara pe la ora 13, poate ne vedem la o cola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Caut niște chei de strâns oglinda,mai bine. Mulțumesc pentru sfat, vorbești din experiență? Acum 2 minute, john17 a spus: Caută un cric de dreapta! Sau rotițe ajutătoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: maine la 10 e ok. am tel cu gps si harta. am si chei de strans chestii. 12, 14 cheie fixa? cum ne intalnim maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 (editat) Adu ce chei ai și vedem mâine care îmi trebuie...nu știu. Ne vedem la o benzinărie în funcție de traseul propus..mergem la cetatea dacilor? E ok...s-ar putea să fie nevoie să călărești un sv650 pe porțiunea de urcuș spre restaurant. Ești înalt?să sperăm. Acum 8 minute, kinguh a spus: maine la 10 e ok. am tel cu gps si harta. am si chei de strans chestii. 12, 14 cheie fixa? cum ne intalnim maine? But make it fast...your decision, because I will go to sleep. Editat Iulie 29, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 23 minute, Flower-Power a spus: Adu ce chei ai și vedem mâine care îmi trebuie...nu știu. Ne vedem la o benzinărie în funcție de traseul propus..mergem la cetatea dacilor? E ok...s-ar putea să fie nevoie să călărești un sv650 pe porțiunea de urcuș spre restaurant. Ești înalt?să sperăm. But make it fast...your decision, because I will go to sleep. Sarmizegetusa? e ok. am avut hornet e ok. nu sunt inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29, 2019 Autor Share Postat Iulie 29, 2019 Am amețit și nici nu mă ia somnul...locul de întălnire ?ora 10.30.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 lukoil a1? https://www.google.com/maps/place/Lukoil,+Km.+30,+Bolintin-Vale,+A1/@44.4588407,25.7565805,13z/data=!4m5!1m2!2m1!1spetrol+station!3m1!1s0x40b209fd1d3b35e7:0xe13aabcf746f4c59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Eu spun pas de data asta. Nu știu traseul, sunt obosită pentru că nu mi-am făcut somnul..si multe altele cu nu. M-am trezit cu nu în brațe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) @Flower, daca nu ma insel e nevoie de o cheie fixa de 17 acolo, si, cel mai probabil, ai deja una in trusa cu scule. La SV trusa nu este sub sa ci e localizata in exterior, ca in poza de mai jos: Editat Iulie 30, 2019 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) Flower, trusă, scule, cheie?!? Ai greșit persoana, băiatul meu! Nu mai pun la socoteală că s-a trezit cu "nu" în brațe astăzi (cu cine altcineva s-ar fi putut trezi?!? Doar nu cu https://www.mioritice.com/banc/4168)... Acum 8 ore, kinguh a spus: nu sunt inalt. Ai picat! Editat Iulie 30, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 creca are nevoie de unu asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Uneori e bine să mergi și pe instinct. Iată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanIonita Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Iese cineva in seara asta la o tura de oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate