Flower-Power Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 Acum 15 ore, john17 a spus: Ce le-ai făcut?!? I-ai speriat pe toți?? Da, i-am speriat. Anyway, am dormit nu am mai plecat nicăieri. Referitor la stilul de mers, din moment ce nu ai mers cu mine nu ai de unde să știi cum merg. Nu că aș fi vreo surpriză dar ca sa înțelegi, cu ovi ice m-am intersectat la începutul sezonului când făcusem 2 ieșiri doar. Am mai progresat de atunci însă nu cât să țin pasul cu alergătorii. Au mai fost ocazii când mi s-a spus să o las mai ușor și chiar felicitată pentru stilul de mers. Dar nu asta contează ci cum mă simt eu. Am momente, ca azi ,când mi-e greu să mă urnesc..și mai bine stau acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Qui s'excuse s'accuse zice franțuzu'! Mă minunam doar că ai rămas fără pretendenți, că participanți la discuții au tot fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 Nu mă scuz că nu am de ce. De la referitor încolo era pentru @Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Au mai fost ocazii când mi s-a spus să o las mai ușor și chiar felicitată pentru stilul de mers Asta e noua corectitudine politica de astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 (editat) Bați câmpii "ma frend"...uneori e mai bine să și taci când nu știi despre ce e vorba. Nu trebuie să spui ceva doar de amorul de a te auzi vorbind. Dacă i-ai fi spus asta unui începător debusolat poate s-ar fi gândit că trebuie să meargă mai tare ca să nu fie catalogat în vreun fel. Cam asta voiam să îți spun. Editat Septembrie 22, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Acum 28 minute, Flower-Power a spus: Cam asta voiam să îți spun. Hai bre nu te mai ataca asa, te tachinam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Da bravo dom'le, halal "elevă silitoare, tânară speranță a motociclismului".....în loc să-și miște fizicul jos din pat dimineața, a stat și a trândăvit toată ziulica. Rușineeee...Huaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Cand starea de spirit iti spune sa stai acasa, atunci stai acasa. Nu cred ca este distractiv sa pleci la drum obosit si fara chef, chiar daca ti-ai dori sa faci o iesire. Oricum, banuiesc ca a fost in gluma comentariul tau, @Dan Ny. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Eee, dacă si-ar fi anunțat candidatura niscaiva pețitori eligibili, probabil ar fi venit și cheful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Pofta mai vine și mâncând Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Cata pofta sa ai de unul singur? Cand sunt mai multi, altfel te imbie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2019 Autor Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 21 ore, Dan Ny a spus: Da bravo dom'le, halal "elevă silitoare, tânară speranță a motociclismului".....în loc să-și miște fizicul jos din pat dimineața, a stat și a trândăvit toată ziulica. Rușineeee...Huaaa!! Țin să te anunț că tocmai ai câștigat o plimbare cu mine weekendul ce vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Dacă o să aibă chef. Dacă nu, n-ai câștigat nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 In cazul in care nu ai urmarit deja 200000 de video-uri, las si eu asta, poate te ajuta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Cu paralever sau duo? Cu crashbar-urile alea e ușor, și toți o ridică de pe dreapta și o lasă pe cric. Mai nasol e când o ridici de pe stânga și o trântești pe dreapta că acolo n-are cric pe care să se oprească! Oricum nu cred că ai înțeles ce caută floricica de fapt... Editat Septembrie 25, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 (editat) Când este căzută pe partea cealaltă este simplu: O ridici, o trântești pe partea corectă apoi pui cricu' și o ridici cum te învață ăștia... Editat Septembrie 26, 2019 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Acum 10 ore, john17 a spus: Oricum nu cred că ai înțeles ce caută floricica de fapt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 26, 2019 Autor Share Postat Septembrie 26, 2019 Ia explicați-mi și mie poanta, ca să râd cu tine. @pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Atenție, dragă, atenție! Numa' la prostii îți stă mintea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Acum 16 minute, Flower-Power a spus: Ia explicați-mi și mie poanta, ca să râd cu tine. @pitesti2010 Titlul topicului, postarea in topic si replica la postare. Sanctiunea la tot acest ansamblu m-a distrat, prin faptul ca a fost subtila si eleganta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Mnoo, mi-o pus Dumnăzău mâna în cap...în sfârșit "aud" și eu că am câștigat ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 27, 2019 Autor Share Postat Septembrie 27, 2019 Duminică, întâlnire MOL colentina/ fundeni ora 09.15AM traseul propus îl găsiți mai jos. Oricine e binevenit. veselie și chef de drum să fie. Haideți, anunțați-vă din timp să vă păstrez loc...✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 incerc sa ajung acolo maine. Benzinăria la care te referi e cea de langa sensu giratoriu de la Vodafone / toyota / Swan offices? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 28, 2019 Autor Share Postat Septembrie 28, 2019 Este MOL asta: Pentru restul, nu vă înghesuiți și nu împingeți, e loc, e loc pentru toată lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Am priceput. La avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate