Flower-Power Postat Mai 4 Autor Share Postat Mai 4 Ce s-a întâmplat aici ? de la pasca ,prea multa pasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 4 Share Postat Mai 4 (editat) Era cu alcool…. prea mult, clar Totusi, intrebarea ce puncteaza mai exact? Profit sa spun Hristos a Inviat Editat Mai 4 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 4 Autor Share Postat Mai 4 Adevărat A Înviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 4 Share Postat Mai 4 Adevărat a înviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 7 Autor Share Postat Mai 7 Sâmbăta 11 mai, daca doriți veliko ,ora 8 plecare de la mol sos giurgiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 18 Autor Share Postat Mai 18 A, și sa pun și poza din veliko, nu doar de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 18 Share Postat Mai 18 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: A, și sa pun și poza din veliko, nu doar de azi... A mai cazut mobra pe tine? Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Coolant 101 grade, mergi prea incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 19 Autor Share Postat Mai 19 Nu, pisicuta, nu ai motive de ingrijorare..chill, iubeste-ma mult Chișinău, today 20240519_150935.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 27 Autor Share Postat Mai 27 Sâmbăta, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 31 Autor Share Postat Mai 31 Am impresia ca va e teama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 31 Share Postat Mai 31 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Am impresia ca va e teama... da da, bine zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 1 Autor Share Postat Iunie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 8 Autor Share Postat Iunie 8 TA...azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: TA...azi.. Cum a fost drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 8 Autor Share Postat Iunie 8 (editat) A fost luuung....după TA am făcut dreapta spre jina și ala a fost un drum tare prost...nu recomand deloc sa o iei pe acolo, e spart ca se lucrează la ceva tevi..nisip muuult și drumul este îngust, uneori o singura banda.. Editat Iunie 8 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRider MotoVlog Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 On 6/8/2024 at 11:06 PM, Flower-Power said: TA...azi.. Super fain. Unde este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 14 Share Postat Iunie 14 Scrie în post "TA", adică Transalpina! Greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 14 Autor Share Postat Iunie 14 Acum Mioveni.. Unu nu e prins în poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 24 Autor Share Postat Iunie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24 Share Postat Iunie 24 Wow, tocmai până la Miorița ai fost?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 24 Autor Share Postat Iunie 24 O sa razi...pe lângă faptul ca am ajuns a doua oara în viata pe la fierbinti, azi am ajuns pentru prima data pe Victoriei...cu băieții...ca să nu mai zic că l-am rugat pe unul sa ma controleze...in rucsac, ca îmi uitasem mănușile acolo și îmi pusesem cagula,casca and shit și înainte de asta m-au întrebat băieții dacă vreau ceva de la mega..ca era unul aproape..băieți faini ,am luat o piatra în gura.. Nu am ieșit prea departe din motive obiective, 1. Aveam liber de la 11, 2 trebuia sa îmi curat lantul, asa ca am fost la faimosul Adi din Pantelimon...vineri, am liber și am timp sa ies ceva mai departe de capitala, interesați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6 Autor Share Postat Iulie 6 Ce fac fetili ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 Wo bist du? Unele își cumpără 🏍🏍, muuulte 🏍🏍🏍🏍! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6 Autor Share Postat Iulie 6 Ai achiziționat ceva recent ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 Decât 2 🏍🏍. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate