Petrescu Mircea Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 La 11.07.2019 la 16:25, einstein1984 a spus: la logistica lucrezi probabil, altfel stiai ca 5 stele din 1999 cand s-a testat A classele ala din poza (care ar fi picat altfel) sunt altceva decat NCap din 2008 cand s-a testat sandero 1. "Side impact Protection for the driver was good even though the side airbag contributed little or nothing and the latches of two doors were activated by the impact, causing them to open. " meredesul a luat 4 stele si 16 puncte la lateral, sandero 2008, a luat 17 puncte si a facut si test cu stalpul cu punctaj maxim https://www.euroncap.com/en/results/dacia/sandero/18373 Joac-o pe asta. Nu stiu de unde ai ajuns la sandero cand in accident e implicat un Logan .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 11 minute, einstein1984 a spus: dat fiind ca pana dupa stalpul B sunt identice, nu vad vreo problema in a echivala impactul in usa soferului. Cum ziceam, daca nu te pricepi la masini, nu mai aduce argumente ca" lucrez la Dacia" Tu ti-ai pus nickname-ul asta sa ne pacalesti ? Vorbeam de masina X si tu ai venit cu descriere la masina Y . Intra pe site-ul euroncap si vezi daca e vreo diferenta intre Logan si Sandero ( dupa spusele tale sunt aproape identice ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 E portar la ceva dealer Dacia, altfel nici eu nu-mi explic varza totala din cunoștințele dansului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 https://www.facebook.com/maximiliuminium/videos/2303170256435192/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 o minima concluzie am putea trage macar.... MARE GRIJA cand se termina sau incep acesti parapeti montati pe axul drumului inaintea lor sau dupa exista sanse mari ca O MASINA sa intoarca deci pe o portiune de cateva sute de metri ochii in 4 si viteza ponderata chiar daca soseau pare goala cat despre sofer ... pacat ca in locul motociclistului nu a fost un TIR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 1 hour ago, ianachim said: cat despre sofer ... pacat ca in locul motociclistului nu a fost un TIR Care era diferenta pentru sofer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Șoferul TIR-ului ar fi fost în viață după accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Acum 2 minute, XaeL a spus: Care era diferenta pentru sofer? iti explic cand iesim sa ne dam inca nu sunt convins ca esti motociclist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 17 minutes ago, ianachim said: iti explic cand iesim sa ne dam inca nu sunt convins ca esti motociclist.... Sunt oameni de pe forum care m-au vazut pe motocicleta. Depinde de definitia ta pt "motociclist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Confirm,am vazut cand pleca pe motor de la servis:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Acum 11 minute, Djenavar a spus: Confirm,am vazut cand pleca pe motor de la servis:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Confirm și eu. Am si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 @george05 :)))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 1 hour ago, Paca said: Asta nu-i conditie sa ai plastic ...si nici suruburile nu is Șuruburile sunt criteriu de excludere? Intreb pentru un prieten forumist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Acum 5 ore, george05 a spus: Confirm și eu. Am si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate