XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Din motive de impartialitate, nu stim (inca) care dintre ei este moto si care este auto Nu am vazut impactul, am trecut pe acolo la foarte scurt timp dupa. autovehiculul 1 venea pe prioritate, autovehiculul 2 avea cedeaza 2 a intrat partial in banda lui 1, l-a vazut venind, dupa care a oprit 1 a vazut manevra lui 2, a presupus ca va intra in intersectie cu totul, si s-a gandit sa il ocoleasca prin stanga. 1 nu a anticipat ca 2 va opri, si a intrat in partea din spate a lui 2. cine e vinovat? 1 pentru ca nu a ocolit un obstacol fix, sau 2 ca nu a cedat corespunzator trecerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 1. A intrat în spatele lui 2 pe faimosul principiu "cine pupă, plătește". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 vinovat 2 ca nu a acordat prioritate. nu conteaza unde e pupat atat timp cat el trebuia sa dea prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 Doar doua comentarii. Ce a ajuns si forumul asta, nicio sex oral aruncata din gura in gura la "accidente"... P.S. accidentul exista, nu e la misto. Motociclistul e ok, o julitura mica pe cot si o buca invinetita. Ca fapt divers, moto e politist (daca am inteles eu bine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 2 hours ago, XaeL said: cine e vinovat? 1 pentru ca nu a ocolit un obstacol fix, sau 2 ca nu a cedat corespunzator trecerea? Asta de unde ai scos-o mestere? Din priza de i3 sigur nu, pentru ca si aia are mai multa minte. 2 este vinovat pentru ca nu a dat prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 el e 1 si incearca sa o slaveze cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 26 minute, XaeL a spus: Doar doua comentarii. Ce a ajuns si forumul asta, nicio sex oral aruncata din gura in gura la "accidente"... P.S. accidentul exista, nu e la misto. Motociclistul e ok, o julitura mica pe cot si o buca invinetita. Ca fapt divers, moto e politist (daca am inteles eu bine). Suspans și groază...să ne ții la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 49 minutes ago, paulynos said: Asta de unde ai scos-o mestere? Din priza de i3 sigur nu, pentru ca si aia are mai multa minte. 2 este vinovat pentru ca nu a dat prioritate. 2 susținea ca el fiind oprit, chiar daca un pic de tot in fata lui 1, era treaba lui 1 sa il ocoleasca. 1 sustine ca avea prioritate. Nu bag de la mine, sunt fix ideile expuse de cei doi, cu care au si plecat la accidente usoare. 38 minutes ago, Cavaleru said: el e 1 si incearca sa o slaveze cumva Imi pare rau sa dezamagesc, nu am reusit inca sa cad iarasi, nici ajutat nici singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Hai, aștept să îmi dai dreptate...it's a matter of time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 7 minute, XaeL a spus: 2 susținea ca el fiind oprit, chiar daca un pic de tot in fata lui 1, era treaba lui 1 sa il ocoleasca. 1 sustine ca avea prioritate. Așa zic și deștepții care ies cu toată mașina de pe o străduță laterală și se așteaptă să îi depăşeşti, deși nu ai pe unde. Asta nu înseamnă că au în vreun fel dreptate dacă îi pocnește careva. Argumentul ăsta e nul la miliție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Depinde care dintre 1 și 2 e polițistul. Fun fact, mie îmi plac oamenii în uniformă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: 1. A intrat în spatele lui 2 pe faimosul principiu "cine pupă, plătește". In plus, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic. Altfel, nu pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Acum 6 ore, Doctor X a spus: Așa zic și deștepții care ies cu toată mașina de pe o străduță laterală și se așteaptă să îi depăşeşti, deși nu ai pe unde. Asta nu înseamnă că au în vreun fel dreptate dacă îi pocnește careva. Argumentul ăsta e nul la miliție. Adica se aplica ceva de genul: www.e-drpciv.ro/intrebare/159/neacordarea-prioritatii-inseamna Omul a trebuit sa schimbe directia ca urmare a manevrei aluia de a intra pe banda lui. Editat Septembrie 13, 2019 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 Vinovat 2,clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 13, 2019 Autor Share Postat Septembrie 13, 2019 2 hours ago, WotRU2Me said: Adica se aplica ceva de genul: www.e-drpciv.ro/intrebare/159/neacordarea-prioritatii-inseamna Omul a trebuit sa schimbe directia ca urmare a manevrei aluia de a intra pe banda lui. Strici tu distractia venind cu definitia din lege, plm. Oricum, nu era chiar mare distractia, majoritatea au dat raspunsul pe care il consider eu corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Iar 90% consideră altfel decât scrie la lege... Editat Septembrie 13, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Acum 3 ore, Paca a spus: Poi de aia se duce draqu tăt...ca fiecare mere cum considera el Nu ca te contrazic sau ceva, dar la noi astia pe 2 roti parca cel mai bun sfat era "sa mergi ca si cum ai fi invizibil", ce implica stim cu totii Editat Septembrie 13, 2019 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 13, 2019 Autor Share Postat Septembrie 13, 2019 5 minutes ago, Aion2014 said: la noi astia pe 2 roti parca cel mai bun sfat era "sa mergi ca si cum ai fi invizibil", ce implica stim cu totii Pai de aia a si avut loc accidentul, daca te uiti la poveste dintr-un unghi usor diferit :))))) Moto (autovehiculul 1) a crezut ca ala cu Dusterul (autovehiculul 2) nu-l vede cu toate ca era pe un ditamai cruiserul. Si a incercat o manevra de evitare care a iesit prost. ....bineinteles ca vina e a aluia cu Duster, ca daca statea in treaba lui nu il forta pe moto sa faca manevra de evitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 Acum 23 minute, Paca a spus: Asta nu implica sa nu respecti legea in esenta ei Perfecta dreptate, dar din cand in cand chiar si o incalcare minora poate avea efecte nasoale. Acum 19 minute, XaeL a spus: Pai de aia a si avut loc accidentul Omul a fost prea stealth , ma gandesc totusi ca fiind pe cruiser viteza nu ar fi fost prea mare si ar fi fost mai bine sa opreasca decat sa evite(desigur una e ce ma gandesc ca ar fi fost mai ok si una e cum as fi reactionat la momentul respectiv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 Nu stiu de-astea. Cand intra unul in banda ii dai peste bot, nu la coada. Asta stiu ca e acoperit de lege si, prin urmare, si de asigurare. (GLUMESC, frana cat se poate cred ca era cel mai bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate