The Mentalist Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Invarte careva rotile maine pe undeva? Buc-Calarasi-Silistra-Ruse? Cheia-Poiana Brasov-Rasnov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius317 Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Of... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2019 Autor Share Postat Septembrie 21, 2019 S-a ales varianta de toamna, Calarasi-Silistra-Ruse, plecare de la OMV MegaMall la ors 10.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Încerc să ajung eu, de data asta posibil cu pasager (se ține bine! ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Acum 21 minute, Tornada a spus: Încerc să ajung eu, de data asta posibil cu pasager (se ține bine! ). scoti drona la plimbare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Nu cred că se stă după filmări cu drona. Mai ales că Nico cre'că vrea de fapt să se laude cu toba nouă pe Hayabusa. Era șmecherie să fac niște cadre cu "follow me" pe care apropo, opțiunea asta nu o găsesc nicicum prin meniul dronei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 O sa incerc sa ajung si eu ...sper ca un somn bun sa ma refaca destul dupa o zi plina de spume si frig care mi-a intrat in oase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Eu o să încerc să ajung la timp, din ce văd în descrierile profilelor voastre o să îl treacă iar toate apele pe banditul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2019 Autor Share Postat Septembrie 21, 2019 Foarte bine, va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Nu o luati ma si pe @Flower-Power? Ca se chinuie sa gaseasca pe cineva sa se plimbe maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Mah, te aștept pe tine să vii..d-aia nu merg cu ei. Doar că trebuie să îți iei ceva cu 2 roți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Acum 10 minute, Flower-Power a spus: Mah, te aștept pe tine să vii..d-aia nu merg cu ei. Doar că trebuie să îți iei ceva cu 2 roți. Am si cu doua roti si cu trei roti. Daca iti dau atasul sa mergi cu el la prima curba ori te rastorni ori te duci in gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 Aveti grija sa luati toate actele, buletin, talon, ca au mai fost dati cand au ramas in vama si au facut cale intoarsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Gata tura! Vreme frumoasă, tura plăcută, compania grozavă! Nu mai cer voie, bag o poză direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 Aveti grija sa luati toate actele, buletin, talon, ca au mai fost dati cand au ramas in vama si au facut cale intoarsa... Ce mi.o fi venit sa iau costumul ala cu airbaguri, poate pana la primavara vin cu altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 A fost super faina tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Mai bine că n-ați mers pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 16 hours ago, the mentalist said: Ce mi.o fi venit sa iau costumul ala cu airbaguri, poate pana la primavara vin cu altul hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate