ianachim Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Plecare 8.30 Sinaia Transbucegi si retur o ciorba la dichiu merg cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Mai gasesti deschis acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 18, 2020 Autor Share Postat Martie 18, 2020 Poate ...daca nu cer la pachet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Eu zic pachetul sa-l ai la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 18, 2020 Autor Share Postat Martie 18, 2020 Acum 15 minute, john17 a spus: Eu zic pachetul sa-l ai la tine! bine zis eu zic sa va bagati ca vine ninsoare si dupa nu ne mI lasa sa iesim din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Eu m-aș băga, dar la 8.30 e cam - m-am intors acum dintr-o scurta iesire matinală, și nu cu mobra. Plus că mi-e teamă că îmi dă @ianachim rușine cu scutecul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 Eu plec la munca dim la 8.30 si este o temp acceptabila avand in vedere ca merg cu max 90 km /h chiar nu ma deranjeaza temperatura plus ca vreau s a ma intorc rapid ca incepe ninsoarea dupa amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Plimbare placuta va doresc ! @ianachim : ce aplicatie meteo folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 Acum 6 minute, Ciprian_B a spus: Plimbare placuta va doresc ! @ianachim : ce aplicatie meteo folosesti? am un porc de guineea pe balcon cand il vad cu paiul in gura stiu ca ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 La 8.30 de unde se da startul? Se accepta sfertul academic? 90 maxim? Poate pe viraje... Pe dn1 sau via Targoviste? Pe acolo trebe enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 47 minute, john17 a spus: 90 maxim? Poate pe viraje... Stai ma linistit, tu te pravalesti si in linie dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Zise omul care se impiedica mergand pe jos. Pune si tu o poza cu cauciucul tau spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 care parte din stati acasa nu ati inteles-o? veniti aici sa ne faceti in ciuda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: care parte din stati acasa nu ati inteles-o? veniti aici sa ne faceti in ciuda.. as sta acasa dar iti spun ca sunt mai safe pe drum spre dichiu decat mergand la job... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Corect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Acum 18 ore, littlekriminal a spus: Pune si tu o poza cu cauciucul tau spate. Asta e cea mai proasta abordare pe care puteai sa o ai, celebra poza cu cauciucul... Imi aduce aminte de reiserii wannabe care nu intelegeau de ce ii depasesc in curba desi erau aplecati la maxim si traiau cu impresia ca au abordat curba cu viteza maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Tu si motociclismul nu o sa va intalniti niciodata, din pacate pentru tine. Da' lasa ca merge si Skoda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 1 oră în urmă, littlekriminal a spus: Tu Culca-te linistit, motociclismul va exista si fara tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Eu dorm foarte linistit, tu n-ar trebui sa dormi la fel de linsitit tinand cont de skill-ul tau in ale motociclitului. Uite iti fac rost de un loc la frate-miu la cursuri, sa inveti macar sa intorci motocicleta fara sa atingi cu picioare pe jos. Editat Martie 20, 2020 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 @Nguyen @littlekriminal continuati va rog in privat sa v-o masurati pe pricipiul care o are mai larga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Acum 48 minute, Cavaleru a spus: @Nguyen @littlekriminal continuati va rog in privat sa v-o masurati pe pricipiul care o are mai larga. Ok, eu ma opresc aici ca in privat nu are rost, e lucru stiut ca o am mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate