zaelu Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Papistasii sint de o singura religie si anume romano-catolica Asa le zic eu la toti astia imbracati ca niste fufe a lu domnu care maninca bors ca morala au zis-o ei si ca daca faci cu pishatoarea nushce in vinerea mare iti maninca satana cucu pe lumea ailalta . Crima e ok cand e sub semnul crucii , dar orgasmul nu. Popii canta pe bani Lor li se parea ca sunt liberi... liberi sa nu fie liberi! Hai ca ai fost tare azi... ai scos 3 aforisme super faine! @igo Pariu lui Pascal s-a mai discutat pe aici si pe tot mapamondul si a fost dfovedit aberant de mai multe ori... stai ca vine acush Budd si recapituleaza. El e fan Pascal ala. Pentru mine pariul lui pascal este complet fals si bun de aruncat pentru ca premisele de la care pleaca sint niste falsuri si niste interpretari absurde. Ideea ca un crestin se poarta "mai bine" in societate decit un ateu este ridicola si este dovedita fie si numai de miliardul de legi laice care ne guverneaza viata de zi cu zi... legi care nu au nici o treaba cu mnezo cel limitat din biblie ci au treaba cu nevoile oamenilor de aici... nevoile lor de intelegere si colaborare. Pactele sociale care sint legile laice sint vii... se modifica dupa necesitati si (se incearca) nu devin greutati absurde si insuportabile in circa omului... cum sint asa zisele legi a lu mnnezo legate de pisatori si diete... si ritualuri de prosternare in fata stapinului. ete aci citeva idei. http://historicallyirrelevant.com/post/3662102987/dismantling-pascals-wager Iti recomand sa cauti cartea: "Himera credintei in dumnezeu" de Richard Dawkins aparuta de ceva timp la editura Curtea Veche http://www.curteaveche.ro/Himera_credintei_in_Dumnezeu-3-576 acolo la pagina 114 este abordat si pariul lui Pascal. Nu am timp acu sa iti dau quote ca plec cu masina la servis dar iti recomand sa o citesti pe toata. De altfel o recomand si lui Cesar si Endo ca poate citind-o chiar daca nu le va placea ce se scrie acolo ar avea ceva mai OK de combatut aici sau la eventuale beri si poate ar intelege ca a fi ateu nu inseamna a fi mai putin "crestin"... daca se intelege ce vreau sa spun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 P.S. Daca tu esti Endo... hehehhe... amical o sa-ti sparg incheietura mainii cu care ai scris... glumind! Iti dau cuvantul meu!! Cum adica, daca eu sunt Endo? Eu sunt Endo, normal! In rest, noi crestinii nu suntem agresivi, insa daca trebuie sa ne aparam pe noi si credinta noastra, frangem oase cu placere. Suntem datori! Si in competitiile sportive, iar suntem scuzati. P.S. Incheietura mainii mele sparge cu usurinta toata dantura cu care intra in contact. Daca ai protectie dentara e posibil sa scapi doar cu incisivii infundati... Deci, daca esti sportiv ia-o la tine... cu toate ca ar fi trebuit sa ne cunoastem deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 What percentage of the world has religious belief? Best Answer - Chosen by Voters 84% of the people in the world believe in a religon. this is the religon ranked by size 33% are christians 21% are Muslims 16% are nonreligous 14% are Hindus 6% are the many traditonal african religons 6% Chinese traditional religons 6% are Buddists 0.36% are sikism belivers and the rest is other Hope this helps. Source(s): http://www.adherents..._Adherents.html 3 years ago Nimic din ceea ce un razboi nuclear nu poate rezolva... Echitabil pentru toate partile. Invit pe aspirantii raiului sa-si revina la ratiune - aia cu softul scris un pic gresit, cata o mai aveti - pentru ca o disputa nu se castiga rupand tibii sau dinti. Mai ales cand nu e nimic de castigat. Aveti vedenii? OK. Credeti in ele? Nasol, dar asa sunteti voi. Vreti sa credem si noi? Nasol din nou, n-o sa ne convingeti. Vreti sa treceti de la sportul mintii teologice la cel fizic al boxului tailandez? Nu-i rau, dar de ce nu mergeti pe forumul de boxeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Ancalagon-e, ai dreptate! Retrag cuvintele... Pana la urma trebuie acceptate parerile tuturor. Mai bine ne vedem toti la o bere si gata. Credinta nu este o piedica in relationarea sociala pana la urma. Mai bine ne vedem partile comune. Motociclismul! Gata cu cearta, ca ne-am facut destul de ras si unii si altii. Nu mai discut religie nici aici si nici la bere de ne-om vedea. Fiecare cu treaba lui. Punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pe mine ma surprinde marja de eroare de aproximativ 25% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 ma pish pe sportul tau bah laba! in fine lasa asta pentru cand ne vedem. Cam sari calu' brietene... ateu... Sa ma prezint... http://1.1.1.2/bmi/www.muaythai-fighting.com/images/Muay-Thai-Fight-2-Photos-8.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Mai prezinta-te odata, ca pana acum am inteles ca numele tau de familie e 404. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) ce IP misto .. 1.1.1.2 ) Vroia sa ne arate ca e budist ... Editat Iulie 8, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Cam sari calu' brietene... ateu... Sa ma prezint... http://1.1.1.2/bmi/www.muaythai-fighting.com/images/Muay-Thai-Fight-2-Photos-8.jpg Banuiesc ca esti ala cu manusi albastre, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Caesar, sangerete ... crestinilor ! M-ati lasat pe mana ateilor? Mistocarii astia duri? Budist esti tu cand te tuci la buda, sau cel mult Bud... Banuiesc ca esti ala cu manusi albastre, nu? Nu, Mircea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Eu deja vad ca s-au calmat apele, s-au linistit spiritele.... bibelani de portelou, ciuleferi straciulitori si alte alea alea.... Nu domle, am intrat special aseara si acum de dimineata sa vad daca a degenerat discutia aprinsa in cearta si iata ca nu e asa. Sunt cam ocupat ca sa va bat la cap cu tampeniile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 El nu apare in poza asta, dar face furori in pauze, cand se plimba prin ring cu pancarta care anunta ce runda urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Te-ai prins! Ma duc la rond, la Alba Iulia sa beau o cafea... Care vrea si poate sa vina acolo, ca fac eu cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) ce mistouri misto faci ) Bine ma, sa revenim ... am inteles, dai picioare in gura ... esti bataus, esti cel mai tare ... Sa revenim, ziceam ... Endo .. ai rabdare si uita-te un pic la filmul asta ... poate iti vin niste semne de intrebare in capatzana aia cu urme de talpi ... Editat Iulie 8, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 ce mistouri misto faci ) Bine ma, sa revenim ... am inteles, dai picioare in gura ... esti bataus, esti cel mai tare ... Sa revenim, ziceam ... Endo .. ai rabdare si uita-te un pic la filmul asta ... poate iti vin niste semne de intrebare in capatzana aia cu urme de talpi ... Ce descoperire ... Nu trebuie sa ma gandesc decat la "Cele 10 porunci" fara sa mai stau sa interpretez anumite pasaje din Biblie, si imi dau seama ca ala de a facut clipul are prea mult timp liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) (ce va mai place cum suna..." - tu ce esti? -eu? pai eu sunt ateu frate...."). faci unele confuzii de termeni, tu si ceilalti inflamati de aici, asta este starea voastra: confuza. in rest, toate bune si frumoase Stapaniti-va Ego-ul,ca vad ca multi sunt cei a carui sclav sunt. Editat Iulie 8, 2011 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Stapaniti-va Ego-ul,ca vad ca multi sunt cei a carui sclav sunt. Ai vrut sa te dai erudit si in loc de ceva inteligent ti-a iesit o basina. Cum dracu poti sa construiesti o secventa care din punct de vedere gramatical nu are niciun sens ? But then again, biblia nu exceleaza nici la capitolul sintaxa. You are excused. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Ai vrut sa te dai erudit si in loc de ceva inteligent ti-a iesit o basina. Cum dracu poti sa construiesti o secventa care din punct de vedere gramatical nu are niciun sens ? But then again, biblia nu exceleaza nici la capitolul sintaxa. You are excused. PAi vad ca iti place cum miroase,vrei sa iti mai trag una ? :lol: Cum ma, voi cu capacitatea intelectuala peste "prostii" de crestini sa nu intelegeti?Parca crestinii erau prostii...sau invers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 E invers, prostii sunt crestini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) PAi vad ca iti place cum miroase,vrei sa iti mai trag una ? :lol: Cum ma, voi cu capacitatea intelectuala peste "prostii" de crestini sa nu intelegeti?Parca crestinii erau prostii...sau invers ? Vezi pe dracu'. In fine, raspuns scurt : nu e nimic de inteles in ce scoti tu pe gura. Iti place sa crezi ca ar fi ceva inteligent (si mai ales inteligibil). Nu stiu cum sa fac sa-ti spun pe ocolite asa ca mai bine ti-o arunc direct in fata : nu, nu e nimic inteligent in ce ai spus. Pare rau Pariu lui Pascal s-a mai discutat pe aici si pe tot mapamondul si a fost dfovedit aberant de mai multe ori... stai ca vine acush Budd si recapituleaza. Simplu si la obiect : inlocuieste-l pe dumnezeu asta crestin (nu-l stiu pe nume) cu ala musulman (nu-l stiu nici p-ala pe nume). Pariul lui Pascal nu mai este valabil decat pentru ... 21% din populatie. Editat Iulie 8, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Caesar, sangerete ... crestinilor ! M-ati lasat pe mana ateilor? Mistocarii astia duri? pai daca ar fi atei ar fi bine, dar copiii astia sunt niste baieti carora li se pare super tare sa spuna despre ei ca sunt atei... poate da bine la gagici... am mai zis eu, ateilor le-ar fi rusine sa fie asociati cu asemenea personaje, iar "mistourile" pe care le fac ei nu ar fi fost amuzante nici in anii 90. pe scurt: niste fraieri. un chiochist face amenintari din noua zeelanda (daaaa, stiu,e foarte dur, umbla cu puscariasi pe acolo), iar restul pot fi vazuti in poze: /index.php?/topic/499911-joia-moto-moto-thursday/page__st__2500 /index.php?/topic/499911-joia-moto-moto-thursday/page__st__2510 ce pot sa mai zic, sunt oameni periculosi evident. atei convinsi, fara frica de Dumnezeu. hahahaha joia e singura zi cand se intalnesc cu femei. in schimb sunt genul de oameni care zic de orice femeie frumoasa ca e curva.... deh... asa sunt femeile frumoase: proaste, tarfe, pe interes... asa e cand nu ajungi la struguri. hahahaha un dialog coerent e imposibil din partea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 sangerete, lasa-i si tu mai moale. Ei au injurat sute de pagini, iar daca i-am incins si noi pe aici vreo 3-4 pagini, ca si Caesar le-a dat-o, au sarit de fund in sus, ca sensibilii. Hai, ca oricum avem argumente mai bune, asa ca sa ne intoarcem la subiect... Si spune-le si tu la baieti cine esti, ca au incercat sa te lipeasca de Caesar, mai apoi cred ca de mine si nu se lasa usor... Nu a venit nimeni la cafea. Am lasat motorul la vedere... Oare ateii nu beau cafea? Le interzice satan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 pai daca ar fi atei ar fi bine, dar copiii astia sunt niste baieti carora li se pare super tare sa spuna despre ei ca sunt atei... poate da bine la gagici... am mai zis eu, ateilor le-ar fi rusine sa fie asociati cu asemenea personaje, iar "mistourile" pe care le fac ei nu ar fi fost amuzante nici in anii 90. pe scurt: niste fraieri. un chiochist face amenintari din noua zeelanda (daaaa, stiu,e foarte dur, umbla cu puscariasi pe acolo), iar restul pot fi vazuti in poze: /index.php?/topic/499911-joia-moto-moto-thursday/page__st__2500 /index.php?/topic/499911-joia-moto-moto-thursday/page__st__2510 ce pot sa mai zic, sunt oameni periculosi evident. atei convinsi, fara frica de Dumnezeu. hahahaha joia e singura zi cand se intalnesc cu femei. in schimb sunt genul de oameni care zic de orice femeie frumoasa ca e curva.... deh... asa sunt femeile frumoase: proaste, tarfe, pe interes... asa e cand nu ajungi la struguri. hahahaha un dialog coerent e imposibil din partea lor. esti tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Nu a venit nimeni la cafea. Am lasat motorul la vedere... Oare ateii nu beau cafea? Le interzice satan? Cafeaua bauta pe caldura asta elimina calciul din organism, cred ca vor sa aiba oasele cat mai tari cand o sa iasa cu bataie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Vezi pe dracu'. In fine, raspuns scurt : nu e nimic de inteles in ce scoti tu pe gura. Iti place sa crezi ca ar fi ceva inteligent (si mai ales inteligibil). Nu stiu cum sa fac sa-ti spun pe ocolite asa ca mai bine ti-o arunc direct in fata : nu, nu e nimic inteligent in ce ai spus. Pare rau Simplu si la obiect : inlocuieste-l pe dumnezeu asta crestin (nu-l stiu pe nume) cu ala musulman (nu-l stiu nici p-ala pe nume). Pariul lui Pascal nu mai este valabil decat pentru ... 21% din populatie. Man daca neuronii tai nu pot prelucra informatia ,nu inseamna ca am zis ceva gresit.doar ca nu poti tu intelege.That`s all. Lasa ca o sa cresti tu "mare" si o sa intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate