Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Acum 37 minute, Doctor X a spus:

De acord. Cu condiția să fie specificat pe chitanță pentru ce ți-au luat banii.

Și ai de câștigat: puțină reputație, pentru că ai dovedi că nu minți cu nesimțire. ;)

Eu chiar i-am trimis ADMINului un mesaj prin care l-am rugat sa-l ajute pe unul dintre noi sa plece definitiv de pe Forum.😀

Sa vedem daca nu i se pare prea pueril jocul si se baga sa tina "pariul" nostru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, categoria"A" a spus:

Desigur ca nu m-ai jignit.

Ma bucur "ca ai intrebat", ca sa iti explic de ce esti comunist ratat si prin urmare eu nu te-am jgnit, prezentandu-ti starea de fapt:

1. esti comunist pt ca ai impresia ca daca tie iti place degetul proverbial in fund in fiecare dimineata, toti trebuie sa sustinem existenta Institutiei Bagatului Degetului in Fund, prin finantarea din taxele noastre si prin acceptarea imixtiunii acestei institutii in vietile noastre, desi nu aderam toti la ideea existentei acesteia. "Cam ca" in comunism, nu toti erau obligati sa fie membrii de partid, cu exceptia celor care nu se multumeau cu conditia de palmas, dar nu aveau voie sa vorbeasca impotriva partidului.

2. esti comunist ratat pt ca, pana acum 30 de ani, cu atitudinea ta si iubirea ce o porti aproapelui tau, era mediul propice pt o personalitate ca a ta sa umfle randurile nomenclaturii comuniste si sa prospere. Locul si momentul ideal de a impune ideile catorva, celor multi. Dar te-ai nascut prea tarziu, csf, ncsf.

Editat de Pop Mihai Lucian
Link spre comentariu

Acum 46 minute, Pop Mihai Lucian a spus:

Ma bucur "ca ai intrebat", ca sa iti explic de ce esti comunist ratat si prin urmare eu nu te-am jgnit, prezentandu-ti starea de fapt:

1. esti comunist pt ca ai impresia ca daca tie iti place degetul proverbial in fund in fiecare dimineata, toti trebuie sa sustinem existenta Institutiei Bagatului Degetului in Fund, prin finantarea din taxele noastre si prin acceptarea imixtiunii acestei institutii in vietile noastre, desi nu aderam toti la ideea existentei acesteia. "Cam ca" in comunism, nu toti erau obligati sa fie membrii de partid, cu exceptia celor care nu se multumeau cu conditia de palmas, dar nu aveau voie sa vorbeasca impotriva partidului.

2. esti comunist ratat pt ca, pana acum 30 de ani, cu atitudinea ta si iubirea ce o porti aproapelui tau, era mediul propice pt o personalitate ca a ta sa umfle randurile nomenclaturii comuniste si sa prospere. Locul si momentul ideal de a impune ideile catorva, celor multi. Dar te-ai nascut prea tarziu, csf, ncsf.

Vezi ca eu am dus-o greu pe vremea comunismului (am scris deja ce si cum pe topicul "Privat vs. Stat), pui de securist ce esti. Si daca spui ca eu m-am nascut prea tarziu, asta inseamna ca tu te-ai nascut mai devreme, ceea ce te face un candidat bun si pentru statutul de turnator, nu doar de pui de securist.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Pop Mihai Lucian a spus:

Dumnezeu nu iti baga in traista

Nu ma intereseaza nici de Dumnezeu si nici de popi. Ma intereseaza ca BOR sa existe in continuare din motivele deja enumerate pe acest topic si pe care n-o sa le mai reiau pentru tine.

Faptul ca tot incercati sa ma contracarati cu argumente de genul Dumnezeu, popii si chitantele, ma face sa cred ca ma exprim mult prea elevat pentru unii dintre voi.

Link spre comentariu

Acum 35 minute, easy ride on! a spus:

According to M. J. Vermaseren and C. C. van Essen, the Mithraic New Year and the birthday of Mithras was on December 25.

Aceleasi cac@turi rasuflate. Discutia nu este nici despre Dumnezeu, nici despre popi, nici despre religie, nici despre chitante, ci este despre BOR. Puteti sa intelegeti ca una-i una si alta-i alta?

Link spre comentariu

Acum 4 minute, categoria"A" a spus:

Aceleasi cac@turi rasuflate. Discutia nu este nici despre Dumnezeu, nici despre popi, nici despre religie, nici despre chitante, ci este despre BOR. Puteti sa intelegeti ca una-i una si alta-i alta?

Exact, BOR reuneste sub acelasi acoperis, in forma organizata: mniezo, popi, religie, chitante, ips-isti, maicute, case, cladiri, afaceri, loc in parlament, gropi, gropari, mercedesuri etc

Link spre comentariu

Vizitator goe 75
6 hours ago, _Raul_ said:

Ma tot gândesc sa deschid un topic gen "Este nevoie de THC?", in speranța că, poate, acolo "spiritele" ar fi mai calme. 

Sau " Pana la ce varsta vreti sa traiti? " ...poate se mai trezesc oamenii din panica momentului...

Link spre comentariu

Acum 14 ore, categoria"A" a spus:

Vezi ca eu am dus-o greu pe vremea comunismului (am scris deja ce si cum pe topicul "Privat vs. Stat).

Si ti s-a raspuns, ai fost prost atunci, ai ramas sarac si prost acum, un omulet plin de frustrari.

Acum 16 ore, categoria"A" a spus:

Comunisti esti tu si securistii tai de parinti.

Vezi ca securisti sunt tocmai astia in fata carora te pui tu in genunchi cand isi deschid slitul.

https://romania.europalibera.org/a/de-ce-a-fost-declarat-îps-pimen-colaborator-al-securității-motivarea-instanței/30568064.html

Link spre comentariu

Acum 17 ore, categoria"A" a spus:

Eu chiar i-am trimis ADMINului un mesaj prin care l-am rugat sa-l ajute pe unul dintre noi sa plece definitiv de pe Forum.😀

Sa vedem daca nu i se pare prea pueril jocul si se baga sa tina "pariul" nostru.

Cum e cu chitanța aia? Să-ți trimit un telefon cu cameră să-i faci poză?

Hai că abia aștept să-mi fie șters contul.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Doctor X a spus:

Cum e cu chitanța aia? Să-ți trimit un telefon cu cameră să-i faci poză?

Hai că abia aștept să-mi fie șters contul.

Cum ADMIN nu vrea sa se implice in treaba asta, n-avem decat sa ne bazam pe onoare si sa facem un "gentlemen's agreement".

Daca iti arat chitanta (ba iti arat chiar doua) de la inmormantarea tatalui meu, tu iti iei angajamentul ca nu mai scrii niciodata pe sectiunea "Social si Politica" si iti iei o pauza de 30 de zile de la a mai posta pe Forum.

Daca nu iti arat chitanta, acelasi lucru mi se aplica si mie.

Astept raspuns...

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu

Acum 10 minute, categoria"A" a spus:

Cum ADMIN nu vrea sa se implice in treaba asta, n-avem decat sa ne bazam pe onoare si sa facem un "gentlemen's agreement".

Daca iti arat chitanta (ba iti arat chiar doua) de la inmormantarea tatalui meu, tu iti iei angajamentul ca nu mai scrii niciodata pe sectiunea "Social si Politica" si iti iei o pauza de 30 de zile de la a mai posta pe Forum.

Daca nu iti arat chitanta, acelasi lucru mi se aplica si mie.

Astept raspuns...

De acord. Bagă!

Link spre comentariu

Acum 24 minute, categoria"A" a spus:

Chitante primite de la biserica la inmormantarea tatalui meu.

Cu rosu sunt acoperite: numele meu, numele tatalui meu si parohia in care a avut loc inmormantarea. Asta ca sa nu ai impresia ca cine stie ce am scuns.

1a.jpg

2a.jpg

Din chitanțe nu reiese că ai plătit slujbele, ci înmormântarea și lumânările (probabil cele pentru înmormântare și cele pentru pomenirile din cimitir). Dacă cimitirul e administrat de biserică, atunci ți se eliberează chitanțe exact ca la un cimitir administrat de stat.  Să nu spun de "ajutor biserică", pentru că e o taxă ilegală, dacă ți s-a băgat pe gât.

Plus că te-au făcut la kilul de lumânări: https://www.bizanticons.ro/ro/lumanari/2655-lumanari-subtiri-1000-grame.html

Editat de Doctor X
Link spre comentariu

Acum 1 minut, Doctor X a spus:

Din chitanțe nu reiese că ai plătit slujbele, ci înmormântarea și lumânările (probabil cele pentru înmormântare și cele pentru pomenirile din cimitir). Dacă cimitirul e administrat de biserică, atunci ți se eliberează chitanțe exact ca la un cimitir administrat de stat.  Să nu spun de "ajutor biserică", pentru că e o taxă ilegală, dacă ți s-a băgat pe gât.

Asa e, nu reiese nimic din chitantele astea. Ba chiar reiese ca popa fura. Nu vezi ce nenorocit a fost? Eu i-am dat banii cu titlu de donatie, iar el s-a apucat sa-i treaca pe chitante. 😀 

Stai linistit ca nu ma asteptam sa ai cuvant. Astia sunteti voi, ateii...

Link spre comentariu

Acum 12 minute, categoria"A" a spus:

Asa e, nu reiese nimic din chitantele astea. Ba chiar reiese ca popa fura. Nu vezi ce nenorocit a fost? Eu i-am dat banii cu titlu de donatie, iar el s-a apucat sa-i treaca pe chitante. 😀 

Exact! Ia zi, cât ai dat peste suma din chitanțe?

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Doctor X a spus:

Exact! Ia zi, cât ai dat peste suma din chitanțe?

Mie mi-ar fi rusine sa mai scriu, daca as fi in locul tau.😀

Dar ca sa te linistesti, iti dau cuvantul meu (iar eu am dovedit ca am asa ceva) ca astia au fost toti banii, dati de mine cu titlu de donatie, dar pe care popa a vrut sa-i treaca pe chitante.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic