Vizitator goe 75 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Las ca si copiii stiu de frica lui Bau-bau, dar mai tarziu descopera ca nu exista ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 (editat) As alege sa cred ca d-zeu nu este ca un fenomen de existeta caruia nu am stiut pana a fost descoperit de un cap luminat , dar o minciuna gogonata precum Mos Craciun sau Bau-bau ...dar numai o parte din populatie se maturizeaza destul sa treaca peste faza aia si sa vada ca povestile sunt doar povesti si lumea reala este alta... Daca vezi un tip de 30 ani care crede in Mos Craciun o sa zici ca este retard sau autist.... dar papagalii astia care cred in bazme si mai fantastice au si doctorate in teologie. Editat Iunie 20, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Pai eu nu stiu ...dar poate asa se explica faptul ca nimeni nu poate comunica direct cu divinitatea in afara cetei de pedofili . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Pai am o singura intrebare pentru copiii lui dumnezeu : Unde mortii masii a fost dumnezeu ala de a permis ca atat de multi preoti sa molesteze atat de multi copii? Restul ...cum ar fi razboaie , lipsa de dreptate si justitie, cancer infantil ...sunt fleacuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Reincarnari sau reintrupari Acum 7 ore, easy ride on! a spus: Totusi, copiii au uneori perceptii, "viziuni" si amintiri despre ei, de care noi adultii am cam uitat. Unele sunt surprinzatoare despre "lumea cealalta", despre ingeri si spirite, desi inca nu le-a povestit nimeni nimic si nici nu le-a citit careva ceva din scripturi. Cum explici asta? Coincidente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 (editat) Acum 11 ore, goe 75 a spus: As alege sa cred ca d-zeu nu este ca un fenomen de existeta caruia nu am stiut pana a fost descoperit de un cap luminat , dar o minciuna gogonata precum Mos Craciun sau Bau-bau ...dar numai o parte din populatie se maturizeaza destul sa treaca peste faza aia si sa vada ca povestile sunt doar povesti si lumea reala este alta... Daca vezi un tip de 30 ani care crede in Mos Craciun o sa zici ca este retard sau autist.... dar papagalii astia care cred in bazme si mai fantastice au si doctorate in teologie. 90% din ei nu cred,dar e cea mai bună afacere.Dacă te referi la popi. Editat Iunie 21, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Evident..Si de la vii si de la morti se castiga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Ținând cont că banul numerar va dispare(guvidu19),cum se va face contributia la cutia milei?Asta va fi amuzant Card=drac Buahhhh....da cum va fi contributia la fondu clasei?Acu m-am gândit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 23 ore, easy ride on! a spus: Vorbeam de curentul electric ca paralela de principiu la existenta unor ... "fenomene nevazute". Dovada (nu doveda) ca exista este accesibila (repetabila, masurabila si demonstrabila in laborator) celor care ii invata legile pentru ca totusi ... cred in ele si ii intereseaza. Dar cum nu putem fi cu totii ingineri … Stiu exact despre ce vorbeai, si tocmai de aceea am zis ce am zis Paralela este foarte buna, dar nu in sensul dorit de tine. Daca in lipsa dovezii accesibile acum 500 de ani pt curent, lipsa bujiei cum i-ai zis tu, ai fi tacut pana in prezentul apropiat cand s-au descoperit aceste lucruri, de ce nu esti consecvent si faci la fel si in cazul lui doamne-doamne si taci pana apar dovezile masurabile si demonstrabile pentru existenta lui? (lucru ce by definition nu au cum sa existe, dar asta e o alta poveste). Pe de alta parte, paralela in sensul dorit de tine e stupida, sau le poate inchide gura cel mult acelor "atei" (ghilimele boldate) care sustin cu aceeasi certitudine inexistenta ca si amicii crestini care sustin existenta. Insa cei cat de cat preocupati de partea rationala a lucrurilor, sunt convinsi ca este imposibil sa demonstrezi inexistenta a ceva mai ales daca acel ceva nu joaca dupa regulile (fizice) ale jocului. Asa ca e perfect consecvent sa fi afirmat acum 500 de ani ca nu ai niciun motiv sa crezi ca exista bujii scantaietoare si curent alternativ si diode nu stiu de care, precum in prezent sa afirmi ca nu ai niciun motiv sa crezi ca exista ceva dincolo de lumea materiala, fizica perceptibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Frankone.....tunurile pe bor! Resetează luneta Iziraidon e anti bor,mata esti anti bor....te certi cu cineva din tabăra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 2 minute, pinnochio a spus: Frankone.....tunurile pe bor! Resetează luneta hehe, nu am nimic cu bor ca institutie in mod deosebit, mai mult decat cu alte institutii similare. Chestiile astea lumesti cu haur curgand de pe ei, mertzane, coruptie, foame de bani, etc, m-ar putea deranja daca as fi crestin ortodox, altfel pentru mine is doar dovada de prost gust si micime umana, dar cum nu astept nimic de la ei, nici pretentii nu pot sa am sa fie in vreun fel anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 14 minute, easy ride on! a spus: Aici apar ceva probleme cu lumea materiala (materializata) si cu fizica (cuantica) perceptibila. nu apare nicio problema, prin lumea materiala inteleg tot ce putem experimenta, inclusiv energii masurabile, sau lumea cuantica care desi ciudata si interpretabila in fel si chip, matematic respecta niste reguli si ecuatii de o precizie incredibila. Dar din nou eviti raspunsul legandu-te de altceva 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Iziraidon e anti bor,mata esti anti bor....te certi cu cineva din tabăra ta nu ma cert deloc cu izi, in felul lui e chiar simpatic :))) raspunsurile lui sunt comice de cele mai multe ori :))) @easy ride on! considera ca am zis lumea naturala atunci, in loc de materiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 La 20.06.2020 la 22:25, goe 75 a spus: Eu nu inteleg de ce ma tot ameninta religiosii astia cu focul etern din moment ce tot ei sustin ca sex oral ala de Jeeeesus a murit pentru pacatele mele. Esti un jeg de om, o scursura, sa vorbesti asa despre Iisus. Rusine sa iti fie indracitule! Sunt motociclisti pe forumul asta care sunt credinciosi, macar fata de ei arata respect, haimana ce esti! In ziua in care vei fi judecat de Mantuitor, iti vei dori sa nu te fi nascut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Muhahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 10 ore, paul_biker a spus: Esti un jeg de om, o scursura, sa vorbesti asa despre Iisus. Rusine sa iti fie indracitule! Sunt motociclisti pe forumul asta care sunt credinciosi, macar fata de ei arata respect, haimana ce esti! In ziua in care vei fi judecat de Mantuitor, iti vei dori sa nu te fi nascut! Wow, ce exprimare evlavioasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Acum 10 ore, paul_biker a spus: Esti un jeg de om, o scursura, sa vorbesti asa despre Iisus. Rusine sa iti fie indracitule! ...haimana ce esti! In ziua in care vei fi judecat de Mantuitor, iti vei dori sa nu te fi nascut! Draga Paul, imi pare rau ca ti-o spun, ai un comportament habotnic cu care eu nu sunt de acord. Lumea a evoluat mult si lucrurile nu mai pot fi privite cu ochelari de cal. In alta ordine de idei, daca vrei sa ne mentinem pe linia ta, te asigur ca si @goe 75 are sanse sa se mantuiasca. Poate chiar are sanse mai mari decat tine. Exista doua povesti edificatoare cu privire la mantuire: 1. Unui pustnic ii vine vremea sa moara si vin la el ca sa-l spovedeasca. Intrebat ce pacate are, pustnicul a raspuns ca el nu a facut pacate, toata viata a facut numai voia lui Dumnezeu si va merge in Rai. In acel moment el a cazut in pacatul mandriei si a pierdut mantuirea chiar pe patul de moarte. 2. Binecunoscuta poveste a talharului de pe cruce, care se mantuieste in ultimele clipe ale vietii. Iata cum un om care a facut numai lucruri bune, numai lucruri placute lui Dumnezeu a ajuns sa mearga in Iad si cum un om care a facut toata viata numai pacate, numai lucruri urate in fata lui Dumnezeu a ajuns sa mearga in Rai. Asadar, draga Paul, trebuie sa fii cu mare bagare de seama si sa arati, la randul tau, un minim respect pentru cei cu care vorbesti, tratandu-i pe toti ca pe potentiali candidati pentru Mantuire si Viata Vesnica. Acum @goe 75 vorbeste in fel si chip, pentru ca e tanar si in putere, dar nu stii cum la 90 de ani, singur si uitat de toti, cu ultimele cuvinte, umil, rosteste "Doamne, iarta-ma, stiu ca am gresit!" si merge in Rai, in timp ce tu spui pe patul de moarte "Doamne, am facut numai ce trebuie, vin la tine!" si cu asta pierzi tot. Editat Iunie 22, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Reactia a fost mult prea slaba . O sa ajunga in iad pentru ca nu si-a folosit tot arsenalul de vitriol si blesteme. Ma ofer voluntar pentru un exorcism , care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Acum 28 minute, categoria"A" a spus: Asadar, draga Paul, trebuie sa fii cu mare bagare de seama si sa arati, la randul tau, un minim respect pentru cei cu care vorbesti, tratandu-i pe toti ca pe potentiali candidati pentru Mantuire si Viata Vesnica. Nu discut eu sansele de mantuire ale nimanui, asta numai Dumnezeu stie. Eu nu m-am dat vreun sfant fara de pacate, sunt vai de capul meu in fata lui Dumnezeu, un biet pacatos. Dar sa tolerez mizeria asta la adresa Mantuitoruilui, nu se poate! Straniu ca tu vrei sa arati respect celor care il blasfemiaza pe Hristos si ca nu te deranjeaza asta. Intreaba orice preot, daca eram de fata si ii dadeam si o palma pentru mizeriile pe care le-a spus, mana mea se sfintea. In loc sa-i iei apararea ai putea sa-i bati obrazul pentru ca altfel iti lasi Mantuitorul batjocorit si te faci partas la mizeria lui. Una e sa fii smerit, alta e sa fii fraier si las. Iacov 4:6 ""Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har"" Cum crezi ca le sta impotriva, nu tot prin oameni lucreaza? Editat Iunie 22, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 16 minute, paul_biker a spus: ...Intreaba orice preot, daca eram de fata si ii dadeam si o palma pentru mizeriile pe care le-a spus, mana mea se sfintea. In loc sa-i iei apararea ai putea sa-i bati obrazul pentru ca altfel iti lasi Mantuitorul batjocorit si te faci partas la mizeria lui. Una e sa fii smerit, alta e sa fii fraier si las. Iacov 4:6 ""Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har"" Cum crezi ca le sta impotriva, nu tot prin oameni lucreaza? Imi pare rau, dar la fel ca si colegii nostri de Forum ateisti, amesteci Vechiul cu Noul Testament si alegi numai ce-ti convine. Nu uita prin cate a trecut Iisus fara sa dea o palma nimanui si cum pe Petru l-a pus sa bage sabia la loc, pentru ca cine scoate sabia de sabie piere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 41 minute, categoria"A" a spus: Draga Paul, imi pare rau ca ti-o spun, ai un comportament habotnic cu care eu nu sunt de acord. Si inca ceva, tu-mi spui mie sa nu mai fiu habotnic, atunci eu iti spun si eu tie, nu mai fi caldicel. Lui Dumnezeu nu-i plac caldiceii. Apocalipsa Cap. 3 16. Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea. Acum 1 minut, categoria"A" a spus: Imi pare rau, dar la fel ca si colegii nostri de Forum ateisti, amesteci Vechiul cu Noul Testament si alegi numai ce-ti convine. Nu uita prin cate a trecut Iisus fara sa dea o palma nimanui si cum pe Petru l-a pus sa bage sabia la loc, pentru ca cine scoate sabia de sabie piere. Nu amestec nimic. Du-te si intreaba orice preot, cum trebuie sa te comporti cand cineva il insulta pe Mantuitor de fata cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Esti sigur ca esti creștin? De aici pari foarte musulman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Odată l-am vizitat pe Părintele Paisie împreună cu un student la Teologie, care se afla la o vârstă critică. Când l-a întrebat despre studiile lui, studentul i-a răspuns cu nepăsare despre o lucrare legată de creaţia omului. La un moment dat i-a spus Părintelui Paisie: – Odată, Dumnezeu, neavând ce face, i-a creat pe Adam şi pe Eva, ca să-I treacă timpul. Atunci am văzut pe Părintele Paisie cum a ridicat fulgerător mâna şi i-a dat aceluia o palmă puternică. Studentul s-a pierdut, a făcut ochii mari şi nu-i venea să creadă. Apoi a început să plângă cu suspine ca un copil mic. Părintele Paisie l-a privit, dar nu a spus nimic, ci l-a lăsat să plângă. După o vreme l-a întrebat: – Binecuvântatule, ce sunt cele pe care le-ai spus? Vino cu mine! Atunci l-a luat de mână, ca mama pe copilul mic, l-a dus la chiuvetă şi i-a spus: – Spală-ţi faţa! Apoi i-a dat un prosop ca să se şteargă pe faţă, după care a început cu gingăşie şi multă dragoste să-i arate greşeala şi să-i spună că nu trebuie să vorbim necuviincios despre Dumnezeu şi despre lucrarea Sa. [...] https://doxologia.ro/biblioteca/vietile-sfintilor/palma-cuviosului-paisie-aghioritul Editat Iunie 22, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 16 minute, Starcream a spus: E treaba voastră ce palme va dați la fund in intimitatea bisericii, dar atunci când astfel de discuții nu mai sunt între 2 buni credincioși, ci între “civili”, îți controlezi instinctele astea de corecție Sigur, e usor de zis. Interesant ar fi de vazut cum ai reactiona tu cand ti-ar vorbi in ultimul hal de mama sau de tata, in repetate randuri, cat crezi ca te-ai stapani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) 12 minutes ago, einstein1984 said: As paria ca au fost mai multi atei care faceau asta decat preoti (catolici probabil) doar ca aia ajungeau mai des in presa. Aham , deci dumnezeu exista si nu discrimineaza , ii lasa pe toti sa molesteze copii ... pt ca e drept , just si moral ...si el e ocupat cu ascultalul rugaciunilor si nu poata sa auda si plansetele de copii ... atotputericia aia bot-o vina... Dupa lipsa ta de logica ta , eu pariez ca Jezza( Jeeesus , Iisus) era un homosexual . 1 Vestea buna e ca a existat 2 Vetea proasta e ca era homo. Editat Iunie 22, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 In engleza ta de balta abuzul unui copil e tot aia cu molestarea sexuala. In lumea reala e alfel. Abuzul sexual este doar o components din numerele citate de tine. Componenta principala sunt rapoarte automate facute de doctori care gasesc vanatai la consult. Este ca dosarul de vatamare , daca te duci tu la doctor si zici ca te doare ca ai cazut cu motoreta. Si daca presupunem absurdul spuselor tale , america e cea mai plina de evangelisti, extremisti , pocaiti si renascuti ...prin urmare aia sunt faptuitorii majoritari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate