pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Mă iertati dom parinte paul si dom parinte categoria a, că nu am trecut si religia in cei 7 ani de acasă.Cum să trec,dacă e inutilă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 2 minute, pinnochio a spus: Mă iertati dom parinte paul si dom parinte categoria a, că nu am trecut si religia in cei 7 ani de acasă.Cum să trec,dacă e inutilă? Ai trecut-o, dar nu vrei sa recunosti. Tocmai spuneai mai devereme pe de rost cateva din cele 10 porunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 3 minute, Altair a spus: Cand a zis" Am stat 13 ani la puscarie pentru un popor de idioti" ti-e clar ca se referea la baba aia si la tine si nu la laureati Nobel sau alte soiuri de dihori, nu? Se referea la nebunii atei, la tradatori, la materialisti, la caldicei, la toti cei care il tradeaza pe Dumnezeu, din orice categorie ar face ei parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 1 oră în urmă, pinnochio a spus: ...pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli.... Ia uite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 1 minut, paul_biker a spus: Vorbeste in numele tau. Pai exact asta reiese din ce ai zis tu: ca in lipsa regulilor si a pedepselor, nu ar mai exista nimic sa te opreasca din omoruri si violuri.. Negi ca ai zis asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 3 minute, frankone a spus: Pai exact asta reiese din ce ai zis tu: ca in lipsa regulilor si a pedepselor, nu ar mai exista nimic sa te opreasca din omoruri si violuri.. Negi ca ai zis asta?? Eu am reactionat la ce a zis pinochio "Pe prosti îi controlezi cu reguli." Pe oamenii fara constiinta da, nu stiu cu ce ii mai poti opri daca nu ar mai fi reguli... Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 4 minute, categoria"A" a spus: Ai trecut-o, dar nu vrei sa recunosti. Tocmai spuneai mai devereme pe de rost cateva din cele 10 porunci. Nu-ți mai face iluzii,biserica nu are monopol pe bunul simț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 ce conteaza la ce ai reactionat? ai zis mot-a-mot asta: (1) "Deci tu crezi ca nu ar trebui sa existe nici o regula, pentru destepti. Deci (2) putem omora, viola, fura, distruge, dupa bunul plac al fiecaruia? Fara vreo frica de a fi pedepsit? " Deci-ul ala inseamna foarte clar, ca pentru tine, daca prima parte ar fi acceptata, ar rezulta a doua parte, ca nu exista reguli => putem omori, viola, distruge, fara sa ne fie frica de pedepse. Iti fac si un desen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 2 minute, frankone a spus: ce conteaza la ce ai reactionat? ai zis mot-a-mot asta: (1) "Deci tu crezi ca nu ar trebui sa existe nici o regula, pentru destepti. Deci (2) putem omora, viola, fura, distruge, dupa bunul plac al fiecaruia? Fara vreo frica de a fi pedepsit? " Deci-ul ala inseamna foarte clar, ca pentru tine, daca prima parte ar fi acceptata, ar rezulta a doua parte, ca nu exista reguli => putem omori, viola, distruge, fara sa ne fie frica de pedepse. Iti fac si un desen? Fa-ti tie desen, eu nu vorbeam cu tine deci raspunsul nu era pentru tine. Ia uita-te tu la pacatele tale inainte sa te iei de mine, prea esti chitit sa-mi dai mie raspunsuri. Tu defapt ce vrei sa-mi demonstrezi? Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 e un forum, pentru asta suntem toti aici, sa trancanim verzi si uscate sa treaca timpul. Nu am niciun tel propus in viata sa iti dovedesc tie sau altora nimic, dar daca tu vii cu "argumente" postate pe un forum public care ma racaie la neuron, raspund.. Poti sa ma ignori, la fel cum voi incerca si eu sa fac de acum incolo. Peace and out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 2 minute, frankone a spus: e un forum, pentru asta suntem toti aici, sa trancanim verzi si uscate sa treaca timpul. Nu am niciun tel propus in viata sa iti dovedesc tie sau altora nimic, dar daca tu vii cu "argumente" postate pe un forum public care ma racaie la neuron, raspund.. Poti sa ma ignori, la fel cum voi incerca si eu sa fac de acum incolo. Peace and out! Eu doar am sugerat ca regulile sunt pentru toti nu doar pentru prosti. Crestinismul implica un set de reguli/principii morale pe care e bine sa le urmam daca vrem sa ajungem unde trebuie dupa moarte. Crestinismul nu e spalare pe creier sau indoctrinare sau manipulare sau control, e pur si simplu un ghid de la Dumnezeu pentru a nu ne irosi sufletul in viata de dincolo de moarte. E firesc sa existe un nivel de control pentru ca daca noi nu suntem in stare sa ne limitam, auto controlam, atunci macar sa tinem cont de recomandarile unei autoritati mai inalte pentru a iesi castigati din viata asta. Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 E rusinos că inepțiile bisericii rezistă in lumea civilizată.Nu numai că rezistă,dar te lovesti de ele,si te trag inapoi.Cum am patit astazi.După comportament si practici,biserica tine de evul mediu,si ar fi trebuit să rămână acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 3 minute, pinnochio a spus: E rusinos că inepțiile bisericii rezistă in lumea civilizată.Nu numai că rezistă,dar te lovesti de ele,si te trag inapoi.Cum am patit astazi.După comportament si practici,biserica tine de evul mediu,si ar fi trebuit să rămână acolo. Cine esti tu sa spui ca Biserica are ineptii, chiar nu ti-e rusine? Esti tu mai mare decat Mihai Viteazu, decat Stefan cel Mare? Decat Sf Ioan Botezatorul, Sf. Nicolae si alte mii si mii de sfinti? Esti tu mai destept decat Imparatul Costantin? Sfintii martiri Brancoveni? Cine ti-a dat tie autoritate sa pui ca Biserica are ineptii si ca tine de Evul Mediu? Vorbesti aiureli din strafundul ignorantei tale, daca te-ai documenta putin ti-ai da si tu seama, asa trancanesti aiurea fara rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Sf pullica bicicleta Pardon Sf paulica bicicleta de haur Editat Iunie 24, 2020 de Pop Mihai Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 26 minute, paul_biker a spus: Cine esti tu sa spui ca Biserica are ineptii, chiar nu ti-e rusine? Esti tu mai mare decat Mihai Viteazu, decat Stefan cel Mare? Decat Sf Ioan Botezatorul, Sf. Nicolae si alte mii si mii de sfinti? Esti tu mai destept decat Imparatul Costantin? Sfintii martiri Brancoveni? Cine ti-a dat tie autoritate sa pui ca Biserica are ineptii si ca tine de Evul Mediu? Vorbesti aiureli din strafundul ignorantei tale, daca te-ai documenta putin ti-ai da si tu seama, asa trancanesti aiurea fara rusine. Cine sunt eu? Controlez apa și focul,aerul și pământul,tu ce ești.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Atunci cand o sa se deschida mormintele si mortii vor merge printre noi, ciobanii care au scris biblia isi vor cere drepturile de autor. Bor-u o sa plateasca din urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 18 ore, goe 75 a spus: Da da . Uite si personajul central a religiei mele: Aleluia,bro'.. Acum 10 ore, Altair a spus: Cand a zis" Am stat 13 ani la puscarie pentru un popor de idioti" ti-e clar ca se referea la baba aia si la tine si nu la laureati Nobel sau alte soiuri de dihori, nu? Poi,se dusese pe garla credinta lui..Tot e bine c-a realizat intr-un final..Fix ca si maica Tereza care l-a finalu' vietii se indoia de existenta divinitatii..Ca sa stai in post si rugaciune,vorba lu' Dem Radulescu,toata viata fara sa te implici activ,nu conteaza domeniul,in viata fiintelor,atat cat poti,inseamna sa ai egoism cat universul..Cine ne-a construit pe noi s-a tot dus prin constelatii si-si vede de alte proiecte.. Acum 10 ore, pinnochio a spus: E rusinos că inepțiile bisericii rezistă in lumea civilizată.Nu numai că rezistă,dar te lovesti de ele,si te trag inapoi.Cum am patit astazi.După comportament si practici,biserica tine de evul mediu,si ar fi trebuit să rămână acolo. Sincera sa fiu nu m-as mai duce la lucrare la unul ca asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 (editat) Acum 11 ore, easy ride on! a spus: Ai putea sa accepti ca in realitate sunt mai multi fii ai lui Dumnezeu, iar Isus este doar unul dintre acestia? Este o blasfemie ce zici, exista doar un Fiu al lui Dumnezeu, de-o fiinta cu El, nu exista decat un Mantuitor, nu mai multi. Religia musulmana e o religie inventata de diavol. Iar secta din care faci parte, are doar o parte din adevar. Dogmatica completa si desavarsita se afla numai in Biserica Ortodoxa. Si apropos de secte, verifica si tu sa vezi anul in care a fost infiintata si de cine. Toate sectele au aparut ca urmare a caderii Bisericii Catolice din har la Marea Schisma, dupa protestul lui Luter , si toate sunt opera diavolului care merge pe principiul Divide et Impera. Acest minidocumentar explica fara dubii exact ce s-a intamplat Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine”. Pilde 1:7 Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Ioan 14:6 Editat Iunie 25, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 (editat) Amuzant si trist in acelasi timp, topicul asta...trist e ca paul_biker e omniprezent in societatea romaneasca. El este intruchiparea primarului , al popii care nu-ti primeste mortu', a politaiului care iti da amenda ca n-ai sapca, al profesorului care iti tranteste nota 3 pentru ca ai avut nesimtirea sa-l contrazici, al vecinului care iti zice ca te iubeste iar apoi iti sparge capul cu scandura ca i-ai furat doua mere. Paul_biker intruchipeaza perfect modelul ignorantului care se crede superior pentru ca a citit si el o carte si vorba aia, ,,Daca scrie aici, inseamna ca e adevarat''. Si ca orice religios care se respecta, paul_biker este si nationalist convins. El isi iubeste patria si iti arunca nume precum Stefan sau Mihai desi nu prea le are cu intamplarile reale. paul_biker nu vrea sa auda de stiinta. El nu realizeaza vastitatea cosmosului. In fond inaintasii lui sustineau ca pamantul este plat. Tot inaintasii lui l-au ars pe Galileo din dragoste pentru Dumnezeu cel milostiv. paul_biker prefera sa creada in serpi vorbitori decat in E=MC2. Morala: Nu fi ca paul_biker! Editat Iunie 25, 2020 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 S-a intamplat ca am citit si Legendele Olimpului si d-zeul asta al crestinilor este mai schizofrenic decat toti zeii grecilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Am avut o revelatie. Nu sunt sigur daca a fost "divina" sau "de vina" , pentru ca ala care vorbea avea accent moldovenesc. Cred ca sunt pe cale sa devin Sfantul Goe. Revelatia m-a facut sa inteleg ca Jezza este calea , adevarul , puterea , dorinta , placerea , mantuirea, infinitul, pempers, talal, fiul .....totul ....si totusi are nevoie de o carpa de om sa-i apere onoarea si sa ne traduca ce nu a spus niciodata. Hm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Întrebare pentru credinciosi: de ce au bisericile paratrăsnet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 8 minute, pinnochio a spus: Întrebare pentru credinciosi: de ce au bisericile paratrăsnet? au ei raspuns pentru toate, stai linistit :)) or sa zica ca se pune ca sa nu il ispiteasca pe mniezo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 (editat) Acum 11 ore, Nocturnus85 a spus: Amuzant si trist in acelasi timp, topicul asta...trist e ca paul_biker e omniprezent in societatea romaneasca. El este intruchiparea primarului... a politaiului care iti da amenda ca n-ai sapca, al profesorului care iti tranteste nota 3 pentru ca ai avut nesimtirea sa-l contrazici, al vecinului care iti zice ca te iubeste iar apoi iti sparge capul cu scandura ca i-ai furat doua mere. Paul_biker intruchipeaza perfect modelul ignorantului care se crede superior pentru ca a citit si el o carte si vorba aia, ,,Daca scrie aici, inseamna ca e adevarat''. Si ca orice religios care se respecta, paul_biker este si nationalist convins. El isi iubeste patria si iti arunca nume precum Stefan sau Mihai desi nu prea le are cu intamplarile reale. paul_biker nu vrea sa auda de stiinta. El nu realizeaza vastitatea cosmosului. In fond inaintasii lui sustineau ca pamantul este plat. Tot inaintasii lui l-au ars pe Galileo din dragoste pentru Dumnezeu cel milostiv. paul_biker prefera sa creada in serpi vorbitori decat in E=MC2. Morala: Nu fi ca paul_biker! Am tot asteptat sa te corecteze vreunul dintre ateistii tai, dar nu are cine, pentru ca nivelul intelectual este unul extrem de scazut. Din pacate spui multe lucruri, unele rupte de realitate, iar altele de-a dreptul pure neadevaruri. Perioada la care faci referire, atunci cand vorbesti despre primari, militieni, profesori absurzi si vecini care iti dau in cap pentru doua mere, se numea comunism. Perioada comunista a fost una in care ateismul a fost inaltat la cel mai inalt rang in Romania, numerosi preoti fiind inchisi si ucisi in temnitele comuniste, biserici monument fiind mutate sau chiar demolate. In vederea construirii Casei Poporului a fost nevoie sa fie demolate nu mai putin de cinci biserici, adevarate bucati de istorie rupte din sanul patriei, locasuri pe unde marii Voievozi ai tarii au trecut sa se reculeaga si pe care voi, ateistii, le-ati facut una cu pamantul. Tocmai de aceea Catedrala Mantuirii Neamului are cinci altare, in amintirea celor cinci biserici demolate in zona unde aceasta a fost construita. Iar acum vine si partea amuzanta in care ateistii spun ca ei stiu totul despre Cosmos cand ei nu stiu in realitate nimic. Flutura formula E=MC2, de parca asta ar rezolva misterele Universului. Dar daca ii intrebi pe ateisti ce a fost la inceput, ei arunca repede taciunele incins in mana religiosilor spunand ca ei nu sunt datori sa dea astfel de explicatii. Ba da, ma, sunteti datori, pentru ca voi sunteti cei care contraziceti convingeri care dateaza de mii de ani. Religiosii erau deja aici atunci cand ati aparut voi, iar daca voi ii contraziceti trebuie sa veniti si cu argumente. Doar daca nu cumva a fi ateist inseamna de fapt a suferi de anumite afectiuni, pentru ca doar asa pot intelege de ce atunci cand sunteti intrebati cum a aparut Universul ramaneti cu privirea in gol si reusiti sa mai articulati doar "Dovedeste tu ca exista Dumnezeu!", in timp ce va curge saliva din coltul gurii. Din pacate pentru voi, ateistii, realitatea nu este ceea ce pare la prima vedere (dovedit stiintific), iar lucrurile sunt mult mai complexe, chiar pana intr-acolo incat oamenii de stiinta vorbesc despre adevarate minuni ale cuanticii atunci cand fac referire la dualismul unda-corpuscul al materiei. Oricat de destepti v-ati da voi, sa nu luati in considerare macar faptul ca fiinte din alte parti ale Universului, care ar putea de mii de ani sa posede cunostintele necesare calatoriilor prin spatiu, teleportarii si chiar secretul nemuririi, sa ne fi creat sau macar sa ne fi vizitat si sa ne fi lasat cunostintele care mai tarziu s-au sintetizat in Cartile Sfinte si au dat nastere religiilor, nu arata decat cat de incuiati sunteti. In timp ce religiile au venit cu ideea ca omul este creatia unei Inteligente Superioare, tot ce au putut ateistii sa scorneasca a fost teoria conform careia stramosii nostri au fost niste maimute care se scobeau in cvr si apoi bagau in gura. Referitor la forma Pamantului, pentru ca ai adus subiectul in discutie, in Biblie regasim urmatoarele: “Dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui și găsindu-mi plăcerea printre fiii oamenilor.” (Pildele lui Solomon 8: 31) “El stă în scaun deasupra cercului pământului…“ (Isaia, 40:22) Cat despre afirmatia ta cum ca Galileo ar fi fost ars pe rug, tin sa aduc la cunostinta tuturor faptul ca el a murit la venerabila varsta de 77 ani, in arest la domiciliu (unde isi primea prietenii si unde a scris o alta lucrare importanta), din cauza bolii. A fost inmormantat in Basilica di Santa Croce in anul 1737. Pe de alta parte trebuie amintit si ca interactiunea lui a fost cu biserica catolica si nicidecum cu cea ortodoxa. Dar sunt constient ca daca nu ar amesteca in acest fel lucrurile, ateistii ar ramane fara argumente in multe dispute. Galileo a respins de fapt invatatura despre Univers a lui Aristotel si nicidecum a bisericii catolice. Biserica catolica doar imbratisase conceptiile lui Aristotel, acestea devenind chiar dogma catolica. Deci in primul rand nu cu biserica a avut Galileo o disputa, ci cu adeptii filosofului grec Aristotel, pe care i-a luat in ras. Iar Aristotel nu fusese un neica-nimeni, ca sa-i pui atat de usor ideile la indoiala, ci fusese discipolul lui Platon, care la randul lui fusese discipolul lui Socrate. Galileo imbratisa in realitate heliocentrismul lui Copernic (PREOTUL NICOLAUS KOPERNICUS), care sustinea ca Pamantul se misca, iar Soarele sta nemiscat in centru. Deci teoria ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, care azi stim ca este adevarata, a apartinut PREOTULUI COPERNIC, fiind preluata mai apoi de Galileo Galilei, un om credincios la randul lui. Somn usor! Editat Iunie 25, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate