Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spunea cineva,că masturbarea e unul din marile daruri bune,,lasate omului de catre atotputernic.Informatiile se bat cap in cap.Chiar....e pacat? Nu e?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puserăți pe jezus cu capu-ntrun kurrr,tăiarăți și un picior omului🤪Rușinică credincioșilor!!!

20200811_112635.jpg

Totusi,ar putea fi dovada,ca jezus,a fost simplu om,a dat si dinsul cu nasu la veverță.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Am asistat la încă un episod din telenovela BOR....Lăcomia nu are limită😕 A murit un barbat,65 ani,cauza,accident vascular.Familia omului,nevoiasi.De unde sa scoata oamenii...milioane groapa,milioane groparii,milioane capela mortuara,milioane slujba? Au împrumutat😪,si au linistit setea de bani a preotului.Asta,deși în statutul bor,scrie ca cei saraci vor fi îngropati fara taxe de rahat.Pune-ti frate mortul în capatu grădnii,daca stai la casă.Asa era pe vremurile trecute.Aaaa....nu vine popa sa cânte? Nici nu am nevoie!!!

Link spre comentariu

Acum 11 minute, einstein1984 a spus:

Uite , esti cel mai bun exemplu pentru necesitatea BOR. Fara ortodoxie, veneau musulmanii in misionariat aici si converteau tara, iar pentru cretnisme ca alea de le proferezi pe aici ai fi fost omorat cu pietre ca apostat. 

Fiind intr-o tara unde religia majoritara e mai toleranta decat cea antementionata, poti sa scrii ce vrei fara sa patesti altceva decat sa te umplii de ridicol dupa ce ti-ai luat-o de ori peste nas dar insisti. 

Bai einsti, ai inceput sa suni ca nguyen, adica ca mine :laugh:. Ideea e ta sau e furata de la mine?

Link spre comentariu

Slujba de Parascheva,se ține doar pentru cei din localitate.Cei din afara localitatii pot participa doar on line,adică,te poți târâ pe coate si genunchi acasă,în fața casei,grădină,pe holul blocului,etc.Mai problemă e cu linsul oaselor,autoritatile spun să se facă tot on line.🤣

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
La 21.10.2020 la 18:02, Starcream a spus:

Si mai ziceai ca nu esti cwrist... Vezi ca UK si Franta par sa schimbe placa, se pare ca neomarxismul pierde teren si padre Francisc (un marxist declarat) incearca sa castige teren prin "legalizarea" homosexualitatii in fata bisericii. In Franta se pare ca se vor schimba niste lucruri dupa descapatanarea profesorului Samuel Patty (apropo, vad ca nu suflati o vorbulitza despre asta) iar UK zice ca nu mai permite accesul celor cu cazier.

Cum comentati?

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

La 21.10.2020 la 17:02, Starcream a spus:

Preotii lor nu au voie sa se casatoreasca si ca atare nici sa aiba copii dar are grija de homosexuali sa poata, ce sa zic progresul in persoana. 

Link spre comentariu

Acum 43 minute, Starcream a spus:

Asa logica ai tu, daca pe mine nu ma deranjeaza cine si-o trage cu cine, sunt cwrist? Ai o varsta venerabila si cu toate astea gandesti ca un copil de gradinita. Nu e de mirare ca esti un ratat.

Inca o fractura de logica, nu se discuta daca pe tine de te deranjeaza cine cu cine si-o trage in anus.

Acum 50 minute, pinnochio a spus:

Nu am presă😪

Poti incerca sa incalzesti miezul volantei, e posibil sa se depreseze singura prin incalzire dar nu merge intotdeauna.

Presa e sfanta.

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Starcream a spus:

Eu am pus un articol in care sustin homosexualii si tot ce stie mintea ta mica e sa ma faca cwrist.

Pai ce alt motiv ai avea sa sustii homosexualii? Ai rezolvat toate problemele lumii si mai ramasese asta? De unde vine aceasta sustinere "launtrica" pe care o ai?

Link spre comentariu

Acum 1 oră, easy ride on! a spus:

Nici prin încălzire nu cred că se va dilata faţă de axul ambielajului.

Depinde de noroc (adica anumiti factori), mi s-a intamplat sa incalzesc o volanta si sa se depreseze singura, alta data abia s-a depresat cu presa si incalzita piesa. La fel si cu alte piese care se imbina pe con. Cea mai buna varianta este presa si daca tot nu iese incalzita piesa in timp ce sta sub presiunea presei.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic