Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, Nguyen a spus:

snowflake...

Ai mai invatat un cuvant luna asta cat a lipsit, esti tare mandru de tine avand in vedere ca deja te repeti, te-ai batut pe umar? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Nguyen a spus:

Se poate spune si asa, s-a plans vreun snowflake de pe forum ca l-as fi jignit... probabil i-am spus pe nume. Oricum o sa ma retrag si ne mai vedem peste 10 ani ca iar am strans noua puncte.

Hai ca mai ai pina la 15 puncte.

Link spre comentariu

Zice că au mers fericitu la Premier...se deschid chestiile alea aducătoare de bani.Am scârbă să le spun pe nume.Dar prostirea populației se va întâmpla în spatiul deschis aferent🤪🤪🤪

Link spre comentariu

De domeniul SF-ului. S-au supărat sutanele ca nu se poate împărtăși turma cu aceeași linguriță. 

Cică imixtiune în treburile bisericii. Hotul striga hotii:)). 

Pe de alta parte mi se pare absolut normal, ca parte a turmei de spălați pe creier, să-ți dorești sa lingi lingurița sfântă pe care și-au lăsat balele încă 50 de inși înaintea ta. 

BOR-ul este mai rău decât clasa politica. Pentru ca, pe lângă doza de nemernicie, care este în egala măsură prezenta la ambele, popii mai sunt și de o ipocrizie crasa. Ceva gen: 'fa ce-ți spun eu, ca doar e cuvântul lu' doamne doamne'🤤

Link spre comentariu

Câteva excepții niciodată nu vor face decât sa confirme o regula. 

Acum e balamuc mare. S-a hotărât Înaltul Mafiot Teodosie ca e cazul sa șteargă gura prostanacilor cu aceeași cârpă. Asa, la comun. Da-le-n plm de legi laice. 

Pai ce, ii spune lui cineva ce sa facă? 😂

Nu ca n-ar fi anchetat la greu pentru o căruță de nefacute:)). 

În alta ordine de idei, sper sa închinați un gând bun și lui Pimen. E la ATI bosorogu',  după ce a infectat câțiva credinciosi😈

Link spre comentariu

Referitor la lumea cealalta,majoritatea credinciosilor merg la biserica,se roaga,doneaza,etc,din dorinta puternica de a ajunge in rai.La musulmani raiul e cu 70 de fecioare🤣🤣🤣Daca inmultesti numarul de musulmani morti de-a lungul timpului cu 70,plm...trebe vreo 50 de catralioane de fecioare.Sau poate aceleasi 70 merg la toata lumea.La noi e cu ingerasi,floricele,iarba verde..Parca mai fain e la musulmani.

Link spre comentariu

În toată lumea fecioara e venerată pentru că e fertilă, la creştini e venerată pentru că nu are libidou, lipsa libidoului e ceva anormal, înseamnă o problemă de sănătate.

Link spre comentariu

Vizitator john17

De ce plm ipse teodosie e mai presus de lege?!? Auzi, nu s-a identificat nici o coviduire la impartasiti! Oare daca as fi dat eu cu lingurinta magiun din gura in gura as fi beneficiat de aceeasi rezolutie? :angryfire:

Link spre comentariu

Dacă erai popă,nu păteai nimic😪

Acum 12 ore, Penetru a spus:

În toată lumea fecioara e venerată pentru că e fertilă, la creştini e venerată pentru că nu are libidou, lipsa libidoului e ceva anormal, înseamnă o problemă de sănătate.

Salut Penetru,70 fecioare inseamna 70 putzulici,si 140 țâțe🤪cred ca asta este😁Nahhh...hai să mai si glumim.

Link spre comentariu

Acum 45 minute, john17 a spus:

De ce plm ipse teodosie e mai presus de lege?!? Auzi, nu s-a identificat nici o coviduire la impartasiti! Oare daca as fi dat eu cu lingurinta magiun din gura in gura as fi beneficiat de aceeasi rezolutie? :angryfire:

Teodosie Tomitanul a împărtășit cu aceeași linguriță zeci de adulți și copii. Așa e la ei, la popii lingurari. 

https://www.catavencii.ro/teo-lingurarul/

aO0M0bv_460swp.jpg

Link spre comentariu

Am vrut sa pun asta la Fun, dar poate ar fi sarit unii ca stricam topicul de fun cu din astea.. am vrut la Este nevoie de BOR, ca acolo au fost cele mai recente discutii, dar nu prea are legatura cu BOR, asa ca reinviu topicul asta ce oricum lancezeste din toamna trecuta :)

Have fun:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/moldova/biserica-din-republica-moldova-se-opune-vaccinarii-si-citeaza-conspiratii-cu-5g-si-bill-gates-1309826

Link spre comentariu

BOR- organizație de tip militar-mafiot,bine pusă la punct,având un buget colosal,sponzorizată,chiar protejată de statul român, unde desfășoară activități.Foarte greu,chiar imposibil de distrus.

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

Acum 12 ore, danny_nt a spus:

Pai daca asa vrea el cine sunteti voi sa va opuneti? Repeta Pastele de cate ori vrea.

Acu am vazut la stiri,ca e cu lumina sfinta🤣🤣🤣,zile de post,tot alaiu de gogomănii. 

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic