Sari la conținut

Jachete cluburi moto

Reaper2007
 Share

Postări Recomandate

Lasati tampeniile, unde este doamna cu micii, care.l ura de moarte  pe unul din organizatorii unor intalniri cu motociclisti, unde este?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

15 minutes ago, Djenavar said:

Lasati tampeniile, unde este doamna cu micii, care.l ura de moarte  pe unul din organizatorii unor intalniri cu motociclisti, unde este?

@raluca_carlan ? Daca mai e activa primeste acusica mail ca a fost taguita. Dar nu prea e pe topic, organizatorul ala este independent, nu este MC.

Link spre comentariu

Use the search (care e o budă pe forumul ăsta), eu sunt prea extenuat după luptele grele duse cu grătarul și berile. 🥴

Dar din câte îmi amintesc era un comunicat monosilabic gen, nu o poveste savuroasă. 

Link spre comentariu

42 minutes ago, john17 said:

Use the search (care e o budă pe forumul ăsta), eu sunt prea extenuat după luptele grele duse cu grătarul și berile. 🥴

Dar din câte îmi amintesc era un comunicat monosilabic gen, nu o poveste savuroasă. 

Link spre comentariu

• Admin

Nimic complicat, e un user normal, care și-a exprimat nemulțumirea vis a vis de faptul că la o întrunire condițiile oferite difereau de ceea ce era scris și stabilit. 

Și a tot spus asta peste tot pe aici. 

Link spre comentariu

34 minutes ago, l.u.v said:

Nimic complicat, e un user normal, care și-a exprimat nemulțumirea vis a vis de faptul că la o întrunire condițiile oferite difereau de ceea ce era scris și stabilit. 

Și a tot spus asta peste tot pe aici. 

Understatement of the year award ;)

@GoodKat

Ai aici un exemplu. Ca idee, are cateva postari (zeci?) aproape identice cu asta. E posibil ca o parte sa fi fost sterse la un moment dat de catre moderatori. Dar mergi la userul ei si vei gasi in lista de postari.

https://motociclism.ro/topic/756762-man-romania-info-2019-user-gospodarul/?do=findComment&comment=4530141

Link spre comentariu

Acum 2 ore, XaeL a spus:

Understatement of the year award ;)

Buna asta.

1 oră în urmă, GoodKat a spus:

Show de toti banii pentru 10 lei...

Show-ul era in desfasurare de ceva vreme. Aia cu 10 lei a fost „invitat special“, bonus, pus paie pe focul doamnei.

Link spre comentariu

La 30.04.2020 la 11:18, _Raul_ a spus:

Haideti sa nu deviem de la subiect. 

Sunt N topicuri despre cluburi moto, tipuri, structura, reguli, membri, cum si unde au fost implementate in Ro, etc. 

S-ar putea face minim master la sociologie sau jurnalism pe subiectul asta. 

Deja subiectul este transat de cel putin 5 ani in RO si oamenii au iesit de mult din lumina reflectoarelor si de pe forum.

De-asta zic - haideti sa ramanem on-topic si sa il lamurim pe om cu geaca :)).

Partea proasta este ca nu este o clona care trolleaza. 

Era unul acum cativa ani, cred ca aici pe forum, care zicea ca nu gaseste patch-uri de club percent pe Olx si intreba de unde poate lua, ca i-ar placea sa aiba si el o geaca din aia 😄.

Ai vreun link? Eu inca sunt in urma cu mc si rc

mc=?

rc=Radio Controlled?

Link spre comentariu